Во вторник проходили ответные матчи 1/8 финала Кубка ULEB. «Химки» дома проиграли «Црвене Звезде» со счетом 76:93 (11:26, 26:25, 20:22, 19:20).
Напомним, что первый матч проходил в Белграде при пустых трибунах и закончился поражением химчан с разницей в 12 очков.

Казалось, что домашние стены помогут подмосковной команде, но... настоящим сюрпризом для всех оказалось присутствие в зале более 200 человек спартаковских ультрас, которые приехали поддержать своих сербских друзей, с которыми у них давние дружеские отношения. Итог противостояния болельщиков оказался сродни финальному счету. Полная победа красно-белой дружины. Финальным аккордом в этом противостоянии стал баннер: ОТ АДРИАТИКИ ДО ТОКИО НАС 200 МИЛЛИОНОВ, который непостижимым образом был развернут на центральной трибуне стадиона, сообщает наш собственный корреспондент.

А вот как прокомментировали этот матч наставники команд:
Наставник гостей Драган Шокота выделил как оборону, так и атаку своей команды.
«Мы победили вполне заслуженно. Это позволяет утверждать тот факт, что мы были сильнее в каждой из четвертей. У нас была прекрасная оборона и атака, что отразилось в счете. В свое время мы сами поставили себя в трудное положение, заняв в группе 3-е место, поэтому на пути к финалу приходиться встречаться как с «Химками», так и с мадридским «Реалом», УНИКСом», – сказал Шокота.

«Говорить не о чем, проиграли до начала игры, – начал главный тренер «Химок» Кястутис Кемзура. - Мы долго работали над настроем, осознавая важность этой игры. Но на матч игроки вышли эмоционально пустыми. Знали, что «Црвена Звезда» играет жестко, мы, видимо, плохо к этому были готовы».

http://www.onlinesport.ru/

Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

http://www.youtube.com/watch?v=um2Vare0dZg

На овом линку има доста слика... Види се кореографија као и транспарент "Рoсија Сохрани Косово".


ево само линк пошто је слика велика

http://img239.imageshack.us/img239/9216/kosovojesrbijazt1.jpg
СНАГА БЕЛОГА ГРАДА НЕК НОСИ ТЕ САДА... !!!

Само ћу рећи СВАКА ЧАСТ ДЕЛИЈАМА (УБ) КОЈЕ СУ ОТИШЛЕ У ПОДМОСКОВЉЕ! Одлично издање заједно са ФРАТРИОМ, којих је било око 300! Доста трансова, парола подршке до јаја... Срце ми се испунило када сам видео транс УЛТРА БОЈС-а! Свака част, још једном!

Чуо сам да је било блиског сусрета са неком ЦСКА екипом.Ако неко зна више, нека напише.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]

Quote from: "lesa"Чуо сам да је било блиског сусрета са неком ЦСКА екипом.Ако неко зна више, нека напише.

Био је сусрет, али су били бржи од метка.   :rofl

Уопште не морате да лупетате.


Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!


Све што желим рећи, да куцнуо је последњи час!
Не буде ли Звезде, тада неће бити ни нас!

а и ово је леп гест од стране клуба :)

QuoteKošarkaški klub ,,Crvena zvezda" na gostovanju u Rusiji imao je veliku podršku publike. Posle duela sa Himkijem i velike pobede posle koje je izboren plasman u četvrtfinale ULEB kupa svi igrači i članovi stručnog štaba istakli su da je Zvezda do trijumfa stigla i zahvaljujući fantastičnom bodrenju navijača Crvene zvezde iz Rusije i Srbije, kao i pristalica Spartaka iz Moskve. Ovom prilikom košarkaški klub ,,Crvena zvezda" želi da se svima njima najiskrenije zahvali na velikoj podršci.
Milka Casuals

Леп гест...свака част!

Управа хоће да тражи Арену за Реал Мадрид!

У случају правилне дистрибуције карата (као пред Паок), било би то нешто ново и веома занимљиво за видети ...

Хвала навијачима Спартака, али и Русима као нацији. За разлику од њихових политичара, који још увек играју по нотама запада, они су се по ко зна који пут показали као искрени пријатељи.

Quote from: "Casual"Управа хоће да тражи Арену за Реал Мадрид!

Замисли ми први клуб у Србији који игра у Арени, замисли колико би дошло Делија... Ако играмо у Арени најбољи је простор иза коша, оне трибине горе имају поглед као из птичје перспективе, трибине су уске и стрме...

Делија би дошло онолико колико нас буде на фудбалу, остало нису Делије.

Наравно, стога Кизо пази шта пишеш  :finger

Али безвезе је уопште причати о томе где ће се играти са реалом, ово је топик о утакмици у предграђу Москве и о дешавањима на истој, а када дође време за реал и место одигравања те утакмице писаћемо на другом месту... Ок?! Ок...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "