Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - фкцз

1
Quote from: ОртоДелија on March 11, 2009, 12:07:56 AM
Људи моји ја не знам...Ако сад не реагујемо неком тужбом или тако нечиме кад ћемо...

http://www.kurir-info.rs/clanak/sport/kurir-05-03-2009/bolesnici

Ово је ВРХУНАЦ БЕЗОБРАЗЛУКА!! >:(

Чак су се и по граду појавиле те налепнице!!
прати мало форуме и видећеш да су ови текстови окачени убрзо пошто су се у новинама појавили.. нема потребе да се 3 пута враћамо на те болештине!
2
Quote from: ЧИЧА КЕЖУЛТРА on March 09, 2009, 03:06:26 AMнек се ПЕСМОМ заори цела Маракана
3
Quote from: MACAK on March 08, 2009, 12:48:39 AM
Код песме /још једна победа и титула/ неки су певали оКлео лео ле.
ма који клео какви бакрачи..
4
ја мислим да је све померено за недељу дана..
5
Quote from: luconi on January 28, 2009, 06:23:46 PM
"А што је добра фора,кад су га уболи одмах побегли", чуј фора, то је далеко од форе, то је бре једна срамота, нема респекта ни према чему!  Тако је једном група гробарчића од 15 година старости налетела на мог кума који има 10 година, дакле сам клинац са звездиним шалом, и обесили су клинца о дрво са тим шалом, могло дете да се удави!  Зато напомињем не треба их штедети, него цигла па у главу!
СМИРИ ПУНДРАВЦЕ!
6
Северна трибина / Одг: Razne fotke...
January 09, 2009, 10:53:09 PM
је л' има неко слику графита на зиду поред благајне на маракани на коме је повећим словима исписано 'Правда за Уроша'.. ако може неко да ми пошаље, хвала..
7
РСФ, изгледа си избаксузирао прве редове свог извештаја..  :D
8
1.нису руси
2.без капи алкохола!
9
Quote from: Kaja on November 28, 2008, 12:14:32 AM
Е а када већ помињете копирање,ево баш вечерас стока је узела фору од нас за заставице  >:(  Али трагична је била,није што је њихова,али стварно. . .  ::) Значи баш фалимо у Европи  ;)
нити смо ми те заставице измислили па да имамо право да кажемо да су узели фору од нас, нити смо их једини фурали овде.. копирање можда можемо да потражимо у идеји или нечему сличном..
друга је ствар што они сами по себи пљују на оно 'какве кореографије, какви бакрачи'..
10
Forum Help / Одг: @delijeonline.com
November 25, 2008, 08:17:17 PM
испражњен је и мени, мислим након проширивања инбокс простора..
11
утакмица се, по свој прилици игра у недељу!
12
Делије,
у суботу настављамо нашу борбу за Уроша и нашу борбу да очувамо клуб од свакаквих лопужа и америчких конобара. Запамтите да смо ми последњи стуб одбране нашег клуба, јер Север је Звезда. Зато у суботу мора да нас буде највише ове сезоне на северу, сад су тренутци кад показујемо колико волимо наш клуб и колика је наша снага, 5 другара који су лежали 2 месеца ни за шта су напокон на слободи. Нема разлога да север не буде добро попуњен и да утакмицу не обележимо одличним навијањем и лудницом на трибинама! СВИ НА СЕВЕР У СУБОТУ! ПРАВДА ЗА УРОША!

Такође наставља се продаја нашег часописа који МОРА да има сваки делија јер поред тога што ће добити одличан и поучан фанзин, куповином помаже рад наше трибине.

НОВА ПЕСМА коју ћемо увежбавати у суботу је испод, јако је певљива, мелодија добро позната, речи брзо улазе у главу.. Да у суботу што мање времена посветимо учењу песме, да буде што веће лудило!

Линк:
http://www.youtube.com/watch?v=FOXLuCLHSEg

ИДЕМО ДЕЛИЈЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!!
13
какве везе има што си ти нов на форуму, шта, да се ниси регистровао, направио би такву заставу??
суздржи се мало од писања, погледај и проучи како се и шта пише па се онда јави..
14
пре свега скини ту слику са аватара и немој да се брукаш!
15
Северна трибина / Одг: Razne fotke...
August 30, 2008, 05:44:23 PM
Quote from: Данило89 on August 30, 2008, 12:21:44 PM
Quote from: фкцз on August 17, 2008, 08:48:49 AM
Па да ли сте ви нормални, на овој теми треба да се постављају слике које нису биле постављене, али да на нешто личе, а не неки цртежи у покушају, неке слике паркинга и шума.. Каква су бре ово дописивања овде, није вам ово чет..

Ако овиме алудираш на наш графит, могу ти рећи да то није никаква ШУМА, већ ПАРК... Напиши сада ТАЧНО какве графите и слике хоћеш овде да постављамо и шта је прихватљиво а шта не! Шуме и паркинзи...
чему поновно постављање слике истог графита, само са веће даљине, да се види како ту проолазе људи или шта.. графит је добар, али нема потребе за тим, зна се шта спада у графите а шта у шкработине и покушаје..
16
Пивница / Одг: Дизајн зона
August 17, 2008, 08:57:15 AM
Само да упозорим нове чланове, а и све остале да смире своје пундравце и не постављају овде глупости и неке покушаје.. Свако ко буде написао 'јел може коментар' и слично ће под нож!
17
Северна трибина / Одг: Razne fotke...
August 17, 2008, 08:48:49 AM
Па да ли сте ви нормални, на овој теми треба да се постављају слике које нису биле постављене, али да на нешто личе, а не неки цртежи у покушају, неке слике паркинга и шума.. Каква су бре ово дописивања овде, није вам ово чет..
18
Северна трибина / Одг: Razne fotke...
August 10, 2008, 08:24:44 PM
шта је са људима који уређују овај подфорум???
19
тај графит је у ствари и у природи мутан, делује на мозак па слика не може да нам се изоштри..
20
QuoteЗВАНИЧНО САОПШТЕЊЕ НАВИЈАЧА ЗЕМУНА

Ми смо заљубљеници у фудбалску игру. Ми живимо за наш клуб и наравно град. Ми не пропуштамо утакмице. Али овим путем саопштавамо фудбалској и спортској јавности да постоји нешто је вредније од фудбала и од живота. То је православна вера. Ми са радошћу ошекујемо празник Васкрсења Христовог, ми са врелим срцем хоћемо да прославимо дан победе Сина Божијег над овоземаљским злом. Црвеним словима су уписани у календар, али и у наша срца Велики петак, Велика субота и Васкрс. Доста смо прећутно прелазили преко срамних потеза фудбалског савеза да се такмичење у свим лигама наставља као да је је било који дан. Не желимо више да учествујемо и будемо део блаћења највећег и најважнијег празника сваког православног Србина. Настављачи комунистичког зла, садашњи властодршци, како у ФС, тако и у политичком врху, очигледно не хају за наша осећања. Њима наишта није свето, нама јесте. Они који су постили спремају се за исповест и причест. Они који су се ождеравали спремају се за још понеку намештену утакмицу. Ми Срби смо доведени до руба провалије. Морамо обновити српске вредности, вратити се вери од које смо отпали. Васкрснуће слава Србије. Нека бојкот наредног кола буде полазна тачка за слогу навијачке Србије. Ми Земунци остаћемо са својим најмилијима да прославимо оно што нам је од Бога дато. НЕ ИДЕМО У ПИРОТ.

Такође молимо све разумне људе у другим навијачким групама, а знамо да их има, да својим ауторитетом утичу на људство, да у овом бојкоту не останемо сами. Потребни су нам сви у овој замисли, од водеће двојке до најмањих група. Нека стадиони зврје празни, а моћници нека се запитају докле ће моћи да гуше право на вероисповест. Како радили тако нам Бог помого.

Православље изнад свега! Не идемо у Чачак!