Sve smo blizi tituli u rukometu a velika zasluga za to pripada nama Delijama koji smo iz raznih gradova Srbije dosli u BP da bodrimo nash klub. Bijeljina, Valjevo i Shabac a iz Beograda jedna kola sa nama. Naravno nasha grupa iz Bachke Palanke je vodila glavnu rech na utakmici, organizujuci sve od koreografije (koja je samo delimichno izvedena jer panduri nisu dozvolili da se unesu barjaci, bakle i josh puno papirica i rolni), pa do navijanja.
Igrache je definitivno digao topovski udar za koji je odgovoran gospodin makro (prepoznace se vec on  :D ) i pesma koja je bila sve jacha i jacha. Na kraju smo pevali i patriotske pesme Marsh na Drinu, Od Topole, Zovi samo zovi itd.
Kasnije smo svi bili pozvani od strane momaka iz Bachke Palanke, na pice u restoranu u neposrednoj blizini njihovog kluba navijacha. Od grobara iz Bachke Palanke nije bilo ni rechi a po onome shto smo chuli oni samo postoje "na papiru" a u stvarnosti su fantomi (niko ih ne zna  :D ).
Sve u svemu veoma je zanimljivo bilo danas, utakmica u vreloj hali je pri kraju bila puna naboja a svakako da su najlepshi momenti bili kada su igrachi doshli kod nas da slave, kada su pobacali dresove, kada se Pera Nenadic popeo na shipku ispred nashe tribine... Rukometashi su ove godine po meni definitivno igrali sa najvishe srca.


Одакле почети...

Само нас 4 са Кафеа из Београда смо кренули колима за Бачку Паланку. Пола сата пре утакмице стајемо пред улазом у БП где смо сачекали комби из Ваљева и још неколико аутомобила и кренули ка "Тиквари". Закаснили смо на утакмицу.

У хали је било доста Делија, по мојој процени око 100, поред домаћих из БП, били су и Шабац, Бијељина и Ваљево.

Навијање је било у првом полувремену просечно, али је и загрмело у пар момената на "И ајмо сада сви звездаши", "И нека вечерас свако зна", "Ја сам године провео са тобом", навијање је водио старији С.....а.

И поред навијања била је приметна нервоза међу Делијама јер је судија стално свирао неке непостојеће фаулове, свирао у корист противника, те је Звезда губила по 4-5 разлике. Иначе, начуо сам пре текме да је Синтелон потплатио судије јер је Војводина прошле сезоне купила једног играча, па хоће и Воша да узме титулу на прљавији начин...

На одмору су се поделиле конфетице, иначе Паланчани су спремили кореографију у виду 10 малих и 5 великих барјака, ролне, конфетице... међутим само део конфетица је успео да се унесе, пандури нису дали.

На почетку 2. полувремена, утакмица је већ почела, и у 5. минуту креће одбројавање и много конфетица је полетело у ваздух... и наравно у то време неко је бацио "бомбу" на терен  :laugh и наравно делиријум на нашој трибини, играчи Синтелона се пресекли, наши играчи одушевљени атмосфером...

Утакмица је стала на 5 минута јер је "бомба" унела пометњу међу пандуре и све остале посматраче утакмице...

Навијање постаје све јаче и јаче... Био је велики репертоар песама. Звезда и даље губи на терену а судије све више краду  :bes и поред свега тога скидамо се голи до појаса, гориламо најстрашније, вртимо шалове, у хали је било страшно вруће...

Звезда успева да изједначи, креће "Јеби гробаре, јеби гробаре, јеби гробаре, ИЗ БАЧКЕ ПАЛАНКЕ", "Маракана дал је пуна ил смо само ми", "Марш на Дрину", "Од Тополе", "Живела Краљевина Србија", као и оној шаки јада што су били у хали "Откуд ви у нашем граду", Звезда успева да поведе и на крају играчи долазе и славе са нама... Бацали су и дресове и шорцеве... и онда се Ненадић попео на шипку и повео "Нека вечерас свако зна"...

:ruke  :sampion

Све у свему, лепо одрађено гостовање.

Kizo zaboravio si evri go(here we go) koji je bio extra. Pao sam i rasekao list na nozi na neku stolicu, ali ne mari...

Meni je pored bombe koju je P.I.M.P.  :rofl  bacio, evri go najjaci utisak od juce....