ево шта пише за пекарића на у92

Поред Петковића, у Црвену звезду долази још један бивши играч Војводине, Нино Пекарић. О Пекарићевом преласку у редове 'црвено-белих' доста се причало у последње време и изгледа да је тај договор коначно финализован. Пекарић, који игра на позицији централног дефанзивног играча, после Војводине кратко је наступао за Динамо из Букурешта, а каријеру је почео у Радничком из Обреновца

он ми од ове тројице делује као најболје појачанје,као прво због тога што се сећам да је добро играо у воши,а друго што изузимајући гаја имамо штопере,који не заслужују за палилулац да играју а камоли за звезду.

Мени се не свиђа долазак Лазетића. Шта ће нам он? Зар не игра на истој позицији као Короман. Ислужен, никад доказани фудбалер.

Пише тако у Новостима,али је Буњевчевић на представљању Лазетића рекао како је један од њих двојице бити представљен после меча са Банатом,а други у понедељак.Поред њих двојице најављен је долазак још 4 појачања тако да ће бити потрошено око 70-80 % буџета и како они кажу да већ снимају неке играче за зимски прелазни рок.

поздрав

Не,не,не.Ниси добро слушао,Буњевчевић је рекао да је са једним потписан и да ће тај бити представљен после баната,а да са другим још нешто треба да се договоре,али нема везе видећемо за који дан.Али опет се "појачања" доводе на самом крају прелазног року,а сезона већ почела.И сад ће да се угривају,привикавају....ово не слути на добро.
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Quote from: United North on August 22, 2008, 05:40:33 PM
Не,не,не.Ниси добро слушао,Буњевчевић је рекао да је са једним потписан и да ће тај бити представљен после баната,а да са другим још нешто треба да се договоре,али нема везе видећемо за који дан.Али опет се "појачања" доводе на самом крају прелазног року,а сезона већ почела.И сад ће да се угривају,привикавају....ово не слути на добро.

мене брине да сад после доласка ових играча,не продамо староседеоце пре свега Коромана,Милијаша....а то ме не би чудило,навикли смо на то да крајем августа доведемо највише играча и продамо највише играча и онда ће се уигравати до зиме а онда опет ремонт,јбг.

Ево и неких вести из данашњег Журнала:

Перици Огњеновићу је ревидирана понуда и поново се чека његов одговор. Спомиње се и евентуалан долазак Сенегалца Ндајеа из Марсеја. Карло Костли, нападач из Хондураса, је прескуп и сада се разматра могућност да се доведе на позајмицу. Са Павловићем је ситуација нејасна. Дечко путује у Холандију и по Журналу би требао да потпише уговор са НЕЦ-ом. Са друге стране, Буњевчевић данас каже да је у контакту са његовим оцем и да му је овај рекао да Предраг иде у Холандију само да испоштује  ???  НЕЦ и да ће се вратити да потпише за Звезду. Ја имам нека сазнања да је управо његов отац противник Предраговог доласка у Звезду.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт


Ново појачање на позицији левог бека је Никола Петковић који је дошао на једногодишњу позајмицу из турског Генчербирлигија. У тренуцима кад ми се чини да се све око клуба распада у паранпарчад дошао је играч за кога се верује да стварно може да буде појачање. Ај' па нек му је са срећом...
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Quote from: ОртоДелија on August 25, 2008, 07:43:46 PM
Ништа од Павловића!

Предраг Павловић отишао у Холандију
Понедељак, 25. август 2008. 18:49    

Спортски директор ФК Црвена звезда Горан Буњевчевић није могао у понедељак да каже да ли ће дуго најављивано појачање из Напретка Предраг Павловић коначно доћи у Љутице Богдана, али је зато одговор освануо на сајту холандског НЕЦ Најмехена.

Талентовани млади репрезентативац од понедељка је и званично фудбалер холандске екипе и тако се придружио Данку Лазовићу (ПСВ), Слободану Рајковићу (Твенте), Миралему Сулејманију (Ајакс)...

Најмехен није непознато место за Павловића. Прошле године био је део репрезентације која је управо у том месту играла утакмице на Европском првенству за младе (Србија освојила друго место). Србија је у Најмехену играла против репрезентације Енглеске.

"Прелеп стадион и леп град. Знам понешто о клубу, гледао сам неке утакмице и на телевизији. Верујем да ћу се брзо уклопити", изјавио је 22-годишњи Павловић за клупски сајт.

Павловић је прошлог петка одиграо последњу утакмицу за Напредак против Партизана (1:3), за који је рекао да је "најбољи клуб у Србији".

(МОНДО)

Овај текст је за тему о прелазном року, а не о сезони 08/09. Код овог Павловића имамо типичан пример играча који нема своје ја, већ му очеве навијачке симпатије одређују даље фудбалске кораке. Нек' иде где хоће, такав нам ни не треба.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

#149 August 26, 2008, 05:01:17 PM Last Edit: August 26, 2008, 05:04:03 PM by Thadeu
Нино Пекарић, стамени 26-годишњи штопер ново је појачање фудбалског клуба Црвена звезда. Пекарић међу црвено-беле стиже као једногодишња позајмица из букурештанског Динама, са могућношћу продужетка сарадње.



,, Изузетно сам задовољан што сам дошао у Црвену звезду. То је велики клуб са европском и светском титулом. Пресрећан сам и на мени је да се одужим због указаног поверења. Све је на мени и све ћу урадити да Звезда бележи добре резултате", каже Пекарић.



Пекарић је своју професионалну каријеру почео у Радничком из Обреновца где је провео две сезоне. Потом је три и по године играо у Војводини, да би последњих шест месеци био члан Динама из Букурешта.



,, Лош период мог живота је иза мене, али не бих хтео да причам о томе. Стижем у Звезду као велики професионалац, максимално припремљен за највеће напоре. Упућен сам у игру црвено-белих и познајем систем игре који форсира тренер Земан. Очекујем да ћу се веома брзо уклопити у игру", тврди Пекарић.



,, Презадовољан сам јер смо довели изузетно доброг играча, који ће много допринети игри наше одбране и целог нашег тима. Нино би требало својим искуством да донесе велики квалитет и сигурност. Добро га познајемо и задовољни смо са још једним успешно урађеним послом", каже спортски директор Црвене звезде Горан Буњевчевић.



Пекарић има осам наступа за младу репрезентацију и један постигнут гол. У Црвеној звезди носиће дрес са бројем 16 на леђима.

(црвеназвездафк)

Ево коначно прави партнер за Гаја у одбрани.Сасвим ок је био у Војводини,није се нешто наиграо у Румунији,па је дошао код нас на једногодишњу позајмицу као и Никола Петковић.Најављује се долазак још 2-3 наша играча.Ја предпостављам да су то неки који играју у иностранству јер су добри играчи из наше лиге прескупи.

поздрав

У данашњем издању "24 сата", пише да је Кастиљо отишао у Евертон на прегледе и на потписивање уговора. На тај начин је избегао суспензију у Звезди тако што је после вишенедељног премишљања ипак прихватио понуду Евертона. Добиће и радну дозволу.

До краја прелазног рока остало је још 2 дана.

На фоксу су јуче рекли да иде на позајмицу  :-\
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Да,то је и Евертон потврдио.

#153 September 01, 2008, 09:54:12 AM Last Edit: September 14, 2008, 10:49:35 AM by Пијанац
Прелазни рок је ноћас завршен, а ево и његовог коначног биланса:

Отишли:

Бановић, Баста, Пантић, Анђелковић, Туторић, Миладиновић, Миловановић, Кастиљо, Салас, Филип Ђорђевић, Баркос и Јестровић.

Играчи који нису при првом тиму а нису нашли други ангажман:

Ранђеловић, Владимир Ђорђевић, Станчић, Рашковић и Бетолигар

Дошли:

Стаменковић, Марковић, Мијаиловић, Петковић, Девић, Јаковић, Пекарић, Вукобратовић, Максимовић, Лазетић, Соме, Субашић, Клео и Едгар

По мени је све ово толико лоше одрађено да нема шта даље да се коментарише.
Димитрије Мита Пантић, млађи референт