28.05.2008. Izvor: BLIC
Sa Marakane odlazi tim i po

Prvi na spisku za prodaju je kapiten Dejan Milovanović, za kojeg su zainteresovani Sampdorija, grčki trio - Olimpijakos, Panatinaikos, PAOK... On je najstariji igrač po stažu u Crvenoj zvezdi, prvi profesionalni ugovor je potpisao još 9. januara 2001, ali tek sada je stigao do statusa A reprezentativca, što je velika šansa da se na njemu zaradi. Drugi koji će u inostranstvo, najverovatnije u Francusku, takođe je Zvezdino dete, Dušan Basta. On je od 17. avgusta 2002. na platnom spisku crveno-belih, za to vreme je dobio i izgubio reprezentativni status, što samo potvrđuje njegovu želju za odlaskom. Slično je i sa Segundom Kastiljom, Ekvadorac je prošle godine imao dogovor sa Juventusom, koji se nije realizovao, posle čega on ni izbliza ne prikazuje prošlogodišnje partije. S druge strane, Ibrahim Gaj na terenu daje razlog da se veruje kako mu je ove dve godine lepo u Beogradu i da ne razmišlja o selidbi.

- Gaju ćemo ponuditi novi ugovor iako smo svesni da on ima finansijski atraktivne ponude iz inostranstva. Kastilja bismo rado zadržali, ali male su šanse za to - izjavio je sportski direktor Zvezde Goran Bunjevčević.
Ognjen Koroman kaže da ima ponude iz Nemačke i Južne Koreje, ali da bi ostao ako mu se revidira ugovor, potpisan u februaru 2007. Nenad Milijaš je na udaru Majorke, dve i po godine je na ,,Marakani" i vreme za rastanak se približilo, pogotovo ako se isplati. Golman Ivan Ranđelović sa 33 godine je najiskusniji, u Zvezdi je sedam sezona i na ,,Marakani" se ozbiljno razmišlja da njegov dres preuzme 10 godina mlađi Boban Bajković. Poljak Gžegorž Bronovicki razmišlja o predstojećem EP i ni na kraj pameti mu nije Crvena zvezda, pa je još pre mesec dana nagovestio da se neće vratiti u Srbiju. Uprava crveno-belih neće praviti smetnje pri odlasku ni Ernanu Barkosu, Vladimiru Đorđeviću, Nikoli Trajkoviću, pa ni Nenadu Jestroviću, iako je prvi strelac lige sa 13 pogodaka.

Броновицки не игра на ЕП  :nene  

А за Гаја сам у Спорту прочитао да се само чека да се врати из домовине да продужи уговор на још 3 године.
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Сви набројани ликови могу да иду још сутра са све Шмуцијем на челу. Једино кога би оставио је Гај. Хвала и Кастиљу али ова сезона му је била катастрофална. Једину текму коју је одиграо је оно када је трпао гробове (4:1).
Треба доводити играче који су уживо гледани и праћени а не Јутуб-иће. И наравно оно што смо безброј пута поновили је да треба довести све играче на почетку прелазног рока или што је могуће раније како би цео тим прошао заједничке припреме а не да процес упознавања траје до 10. кола шампионата.

Ја не зма колико је ово истина али ако јесте... :megafon

Zvezda u minusu 17 miliona evra
Crvena zvezda je u "debelom" minusu koji trenutno iznosi čak 17 miliona evra! Prema informacijama do kojih je GAZETA došla, rukovodstvo kluba sa "Marakane" nedavno je podiglo novi kredit, po nepovoljnim uslovima, kako bi isplatilo zaostale plate i ugovorne obaveze prema igračima i stručnom štabu.

- Minus Crvene zvezde kreće se oko 17 miliona evra. Klub je u ozbiljnim finansijskim problemima i zato su igračima donedavno kasnile i osnovne plate. Svesni situacije u kojoj se nalaze čelnici kluba, bili su prinuđeni da uzmu novi kredit kako bi igračima bila isplaćena dugovanja - kaže naš izvor sa "Marakane".

Zvezda je ostala bez oba trofeja i uprava kluba planira renoviranje tima za sledeću sezonu. Cilj je dovođenje pravih pojačanja koja će moći da odgovore zahtevima nekadašnjeg prvaka Evrope. Ali, uzimajući u obzir aktuelni finansijski trenutak, pitanje je kako će teći realizacija zacrtanih ciljeva.

- Kad se ostane bez oba trofeja jasno je da nešto mora da se menja. Ljudi koji trenutno vode klub iz Ljutice Bogdana veoma su ambiciozni, dosta toga najavljuju i planiraju. Teži se dovođenju iskusnog trenera, kao i proverenih igrača koji će pomoći klubu da povrati titulu i ostvari zapažene rezultate u Evropi. E sad, pitanje je kako to ostvariti. Jedina moguća varijanta jeste kroz prodaju igrača. Zato je sasvim izvesno da će crveno-beli već ovog leta ostati bez nosilaca igre u nedavno završenoj sezoni - Milovanovića, Milijaša, Koromana, Kastilja, Jestrovića, ali i Baste i Tutorića.


Rukovodstvo kluba predvođeno Draganom Stojkovićem smanjilo je ukupna dugovanja na samo tri miliona evra. Međutim, od Piksijevog odlaska minus је  drastično porastao.

Koliko znam, uprava sa Piksijem na čelu nasledila je dug od oko 12 miliona evra. Prodajom igrača minus je smanjen na oko tri miliona. Takođe, igračima su isplaćena sva dugovanja i skinuta je hipoteka na stadion. U to vreme Zvezda je dva puta osvajala "duplu krunu", premije su oba puta iznosile po 30.000 evra i nisu kasnile niti jedan sat. Nije to sad neki podvig, ali priznaćete da ni to nisu male pare - ističe naš sagovornik blizak UO.


Hotel pod hipotekom!



 

Koliko je Zvezda "zaglibila" najbolje govori podatak da je pod hipotekom stavljen i klupski hotel smešten ispod severne tribine. Iako je "brdo para" dovelo do mira u klubu, sigurno je da neplanski krediti neće doneti ništa dobro na "Marakani".



Postoji mogućnost da pred početak sezone nekoliko srpskih giganata uđu u klub tako da se očekuju bolji dani u redovima najpopularnijeg srpskog kluba.

Извор Газета

http://gazetaredakcija.com/index.php?option=com_content&task=view&id=745&Itemid=31
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007

Мислим да је неопходно да се у најскоријем року реши питање тренера тако што ће се прекинути са лицитацијама и дати пуна подршка Саши Јанковићу. Данас је наводно требао да буде састанак између њега и Буњевчевића. Зна ли се исход?
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Hodl trener Zvezde



GLEN Hodl biće novi trener fudbalera Crvene zvezde. Kako "Novosti" saznaju, sve je dogovoreno sa engleskim stručnjakom, koji bi trebalo u petak, na sednici Upravnog odbora, i zvanično da bude imenovan za šefa stručnog štaba crveno-belih. Istovremeno, Zvezda će se zahvaliti na saradnji dosadašnjem treneru Aleksandru Jankoviću.
Naravno, ni visina ugovora nije više tajna. Kako saznajemo, Crvena zvezda će plaćati novog trenera 500.000 funti godišnje, odnosno oko 750.000 evra. Inače, samo pre desetak dana, Hodl je u jednom intervjuu potvrdio da je odbio Sautempton, koji igra u drugoj engleskoj ligi, s obrazloženjem da ga ne zanima povratak u menadžerske vode. Takođe, u Španiji vodi fudbalsku akademiju, u koju dolaze mladi igrači koji su završili juniorski staž, a još nemaju potpisane profesionalne ugovore...
Tako se čaršijske priče, uprkos silnim pokušajima demantija čelnika sa "Marakane" da ne pregovaraju ni sa jednim trenerom, obistinjuju. U opticaju za novog prvog čoveka struke crveno-belih, pored Hodla, bili su još Francuz Žan Tigana, Bugarin Hristo Stoičkov, Italijan Alberto Zakeroni...
Pregovore sa bivšim selektorom Engleske vodio je Goran Bunjevčević, sportski direktor crveno-belih. Nekadašnji štoper tima sa "Marakane" bio je 2001. standardan u prvoj postavi londonskog Totenhema, na čijem je čelu bio upravo Hodl. Od tada i traje njihovo prijateljstvo, pa je razumljivo što su crveno-beli odlučili da ga dovedu na "Marakanu".

LIČNA KARTA
Datum rođenja: 27. oktobar 1957.
Mesto rođenja: Hejs, Engleska
Klubovi: Totenhem (1975 - 1987) - 377 utakmica, 88 golova, Monako (1987 - 1991) - 87 (30), Svidon (1991 - 1993) - 64 (1), Čelsi (1993 - 1995) - 31 (1).
Reprezentacija: Engleska (1979 - 1988) - 53 (8).
Trener: Svidon (1991 - 1993), Čelsi (1993 - 1996), Sautempton (2000 - 2001), Totenhem (2001 - 2003), Vulverhempton (2004 - 2006).
Selektor: Engleska (1996 - 1999).

* * * * *

SPORTSKI DIREKTOR CRVENE ZVEZDE NE ŽELI DA PRIČA O DETALJIMA PRE SEDNICE UPRAVNOG ODBORA
ČEKA SE PETAK

NIKO od čelnika Crvene zvezde ne želi konkretno da priča o detaljima u vezi s trenerom, prelaznim rokom..., do petka, kada će se sastati članovi Upravnog odbora. Najzanimljivija tema biće analiza završene sezone. Trener Aleksandar Janković predao je u ponedeljak izveštaj sportskom direktoru Goranu Bunjevčeviću.
- Popričali smo o svemu, ali to su interne stvari - nije želeo Bunjevčević da iznosi detalje. - Izveštaj trenera Jankovića analiziraće UO u petak.
* Da li će tada da bude odlučeno da li Janković ostaje na klupi?
- Ne sednici neće da se priča samo o tome, a imamo dovoljno vremena - još jednom Bunjevčević nije bio konkretan. - Sa Jankovićem imam korektan odnos i sa moje strane nema apsolutno nikakve negativnosti.
* Mnogo se trenerskih imena pominje, što, po mišljenju mnogih, znači da Crvena zvezda ne računa na Jankovića i da traži novog šefa stručnog štaba?
- Što se mene tiče, nikad ništa nisam pomenuo. Crvena zvezda je mamac za razne priče, pa i one bombaste, jer je veliki klub.
* Kada će da bude poznato ko je na transfer-listi?
- O tome bi više trebalo da se zna posle petka. Nešto se već radi, klub će pokušati da pomogne nekim fudbalerima da pronađu angažman, jer igrački kadar mora da se rastereti.
*
Pominje se da bi Koroman i Kastiljo mogli da odu?
- Imali smo sastanak sa Koromanom, čiji igrački kvaliteti nisu sporni, ali trenutno postoje neki finansijski detalji koji nisu do kraja rešeni. Želimo da zadržimo najbolje, pogotovo Kastilja.
* Imena eventualnih pojačanja i dalje su tajna?
- Radi se na tome, jer je želja da ekipa, ako je moguće, počne pripreme 23. juna kompletna, sa pojačanjima kojih će sigurno biti - završio je Bunjevčević.
Trener Aleksandar Janković prisustvovaće sednici UO u petak:
- Predao sam izveštaj i moje viđenje svega što se događalo sa ekipom od 9. novembra, kada sam postao trener. Sada preostaje da sačekamo petak, kada bi na sednici UO trebalo da se definišu mnoge suštinske stvari.
Janković je, inače, na odmoru. Planirao je da ovih dana ode do Francuske i vidi kako se velika reprezentacija priprema za EP, šta je novo u radu, da obiđe kuma Zvonka Milojevića koji se u Belgiji oporavlja od posledica teške saobraćajne nesreće, a posvetiće se konačno malo više i porodici.
A. ŠOŠKIĆ

SASTANAK SA NAVIJAČIMA
RUKOVODSTVO Crvene zvezde sastalo se u ponedeljak sa predstavnicima navijača. Centralna tema je drugi humanitarni koncert koji će da se održi u utorak od 20.00 ispred severne tribine "Marakane", uz učešće: "Riblje čorbe", Bajage i "Instruktora", "357", "Nevernih beba", Đorđa Davida... Kapije stadiona biće otvorene od 19.00, a cena ulaznice je 400 dinara.
Moguće je da su "delije" želele i direktno, između ostalog, da čuju da li na klupi ostaje Aleksandar Janković, kojeg su u poslednje vreme maksimalno podržavale.

ARIS HOĆE ANĐELKOVIĆA
GRČKI Aris rado bi u svojim redovima video prvotimca Crvene zvezde Gorana Anđelkovića. Jasno je da kvalitete levog beka izuzetno ceni Dušan Bajević, trener ekipe iz Soluna, kod kojeg je Anđelković bio standardan u prvom timu crveno-belih.
O svemu će konačnu odluku doneti Crvena zvezda, jer Anđelković ima ugovor. Možda će da dobije "zeleno svetlo" ako u ekipi ostane Poljak Bronovicki, koji igra na istoj poziciji, a zbog povrede nije među učesnicima EP.

OD FILIPA 1,5 MILIONA EVRA
FILIP Đorđević od ponedeljka je i zvanično novi fudbaler Nanta. Mladi reprezentativac Srbije koji je prethodnih šest meseci proveo među "kanarincima" kao igrač kojeg je pozajmila Crvena zvezda, i na 18 mečeva postigao sedam golova, jedan je od najzaslužnijih za povratak Nanta u prvoligaško društvo.
Čelnici bivšeg francuskog šampiona će isplatiti Crvenoj zvezdi unapred predviđeno obeštećenje od milion i po evra.

* * * * *

ISKUSNI HOLANDSKI GOLGETER BLIZU BEOGRADA
KLAJVERT NA "MARAKANI"

PRVA bomba prelaznog roka odjeknuće sa "Marakane": Patrik Klajvert stiže u Crvenu zvezdu! Iskusni holandski golgeter nije se dogovorio o produžetku ugovora sa francuskim Lilom i slobodan je u izboru nove sredine, a crveno-beli su spremni da ga plate 650.000 evra.
Klajvert bi mogao da bude dobro rešenje za napad Zvezde koji je pogotovo u prvoj polovini minule sezone bio najslabiji deo tima. Sa izuzetkom Jestrovića, tim sa "Marakane" nije imao golgetera na kojeg bi mogao da se osloni, pa su još od zimus bili aktuelni mladi Ganjanin Prins Tagoe i Ibrahim Some koji je proletos igrao za Bežaniju. Nema sumnje da je iskusni Holanđanin, nekadašnji as Ajaksa, Milana i Barselone, daleko bolji izbor, kako zbog kvaliteta, tako i zbog činjenica da je atraktivan igrač i zvezda svetskog kalibra.
- Vreme je da ponovo tražim novi klub - izjavio je pre nekoliko dana Klajvert, dodajući da je spreman da upiše trenersku školu ako ne nađe angažman. - Želim još da igram i to za klub koji će nastupati u evropskim kupovima. Nažalost, sa Lilom nisam uspeo da se domognem Kupa UEFA.
Zvezda je ispunila "evropski uslov", samo ostaje pitanje da li je Holanđanin posle Italije, Španije, Engleske i Francuske spreman da živi u Srbiji. Klajvert je bio prvak Evrope sa Ajaksom, osvajao je nacionalne titule sa Barsom i PSV-om, a u dresu reprezentacije Holandije odigrao je 79 mečeva i postigao 40 golova, što ga je dovelo na prvo mesto svih vremena u njegovoj zemlji. Pre četiri godine slavni Pele ga je uvrstio na listu 125 najboljih živih fudbalera u okviru proslave veka postojanja FIFA. (B. C.)

Новости

Quote from: "banne"Ја не зма колико је ово истина али ако јесте... :megafon

Значи, за мање од 10 месеци ми смо потрошили 14 мил. еура !!
На шта ??????  Уз то нисмо ништа зарадили !!!!
Глупости, када се зна да смо за 3 евро утакмице (Ренџерси, Баварци и Болтон) инкасирали минимално 3 мил. еура.

Још предсник изјављује да је "спремно" 5 мил. еура за појачања. Сада, дали ово "спремно" значи кредит, па ће да га вратимо после продаје нпр. капитена, Басте, Милијаша, Кастиља, Перовиђа, Ђоршевића итд.........то је друга ствар.

"Нечији" лоби ради дано-ноћно , небили окаљао и дестабилизовао Звезду !!!!!!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !

Буњевчевић: Ходл не долази!


Уторак, 3. јун 2008. 13:51

 

Вест да је Глен Ходл најозбиљнији кандидат за новог тренера Црвене звезде брзином муње је обишла Београд и Србију.

Ипак, спортски директор црвено-белих, Горан Буњевчевић, за кога се сматрало да је главна карика у преговорима с обзиром да је већ сарађивао са Ходлом, је демантовао ту вест.

"Ходл јесте мој пријатељ, али нисмо преговарали нити је он нови тренер Звезде", категоричан је Буњевчевић.

Енглески стручњак је својевремено довео садашњег првог оперативца клуба из Љутице Богдана у Тотенхем.

Ходл је у тренерској каријери седео на клупама Свиндона, Челсија, затим био и селектор "гордог Албиона", а онда и менаџер Саутемптона, Тотенхема и Волвса.

"Он је посвећен својој школи фудбала у Шпанији", наставио је Буњевчевић.

Веровало се да је цена једини проблем у доласку Глена Ходла у Београд. Према тим информацијама, разговарало се о уговору на две године, а Ходл би зарађивао 500 хиљада фунти по сезони (око 750 хиљада евра). Велике плате би, у том случају, имали и остали чланови стручног штаба које би довео из Енглеске.

"Жао ми је што се све време шпекулише око смене тренера Јанковића. Надам се да ће то што пре престати, а Управни одбор ће донети одлуку о тренеру као и о свим осталим запосленима у клубу", закључио је Горан Буњевчевић.

Управни одбор Црвене звезде требало би да заседа у петак од 17 сати.

Данас читам у спорту,продали Филипа Ђорђевића Нанту за 1,5 милиона евра    :bes
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.

Менаџер: Кастиљо сигурно иде
   

Мирослав Несторовић, менаџер који је у Црвену звезду довео Сегунда Кастиља (између осталих), тврди да је репрезентативац Еквадора отишао на одмор у домовину, а да је његова авионска карта била у једном правцу.

"Кастиљо се неће враћати у Звезду. Постоји клаузула у уговору, све је прецизирано и верујем да после разговора са челницима црвено-белих неће бити проблема. Лепо је што желе да га задрже, али када је Сегундова каријера у питању, планови су сасвим другачији", рекао је Несторовић за "Спортски журнал".

DUGUJEMO 11 MILIONA €

Zvezda je nedavno uzela kredit od 6,8 miliona evra, a nasledili smo oko četiri miliona duga. Ali, imamo plan kako to da vratimo. I apsolutno nije tačno da plate igrača kasne!

Predsednik FK ,,Crvena zvezda" Toplica Spasojević priznao je da su crveno-beli trenutno u finansijskom minusu od celih 11 miliona evra! Prvi čovek kluba sa ,,Marakane" u intervjuu za Press objasnio je da 6,8 miliona tog duga čini kredit koji je Zvezda nedavno uzela, dok je ostatak nasleđen od prethodne uprave.

Ipak, Spasojević kaže da rukovodstvo kluba ima jasan plan kako da izađe iz tog minusa i uverava da nisu tačne priče da igračima kasne plate.


n Pojavljuju se informacije da je Crvena zvezda ,,u buli", da dugujete milione evra. Koliko ima istine u tim pričama?

- Ne znam zaista čime su motivisane takve priče. Istina je da se ništa nije promenilo u odnosu na prethodnu upravu. Klub je trenutno u minusu 11 miliona evra, međutim čak 6,8 miliona otpada na kredit koji smo nedavno podigli. On nam je neophodan za dovođenje kvalitetnih pojačanja i renoviranje stadiona. Ostatak duga, nešto više od četiri miliona evra, nasledili smo od prethodne uprave.

n Kako mislite da vratite taj novac, ima li Zvezda mehanizam za to?

- Sponzori, prihodi od ulaznica, pa i prodaja igrača, biće nam osnovni izvori finansiranja. Naravno, prodaja igrača mora da bude izbalansirana. U svakom slučaju, imamo jasan plan kako ćemo da pokrijemo taj minus.

n Ima li istine u pričama da igračima kasne plate?

- Nema! Ne samo da ne kasne nego su vrlo redovne. Pri tom u kašnjenje ne računam kada se na primanja čeka nekoliko dana, jer to se dešava svuda.


n Da li su ulaganja u stadion i izdvajanje toliko novca u budžet za pojačanja bile neophodne stavke u trenutku kada finansijska situacija u klubu nije baš sjajna?

- ,,Marakana" nije renovirana 20 godina, a mi želimo da imamo objekat na evropskom nivou. Hoćemo komforan stadion, jer planiramo da igramo velike inostrane utakmice. Takođe, potrebna su ulaganja u hotel, semafor i još neke stvari koje su neophodne svakom ozbiljnom klubu.

n O promeni trenera priča se već mesecima. Kako je moguće da razni menadžeri i stručnjaci govore o svom angažmanu u Zvezdi, a da vi baš ni sa kim niste pregovarali?

- Svaki prelazni rok je prepun spekulacija, neistinitih i poluistinitih informacija, ne treba verovati baš svemu što je napisano. Rekao sam da ćemo analizirati rad našeg trenera Aleksandra Jankovića, ali nema govora o tome da mu sada tražimo zamenu.

n Vladimir Jugović je rekao da bi rado bio trener Crvene zvezde. Planirate li da ga pozovete nazad u klub?

- Jugoviću smo nudili da ostane u Upravnom odboru, ali je on odbio. S druge strane, sprovodimo ideju da se svi naši bivši asovi vrate u klub, na ovaj ili onaj način. To važi i za Jugovića, a da li će on doći kao trener ili nešto drugo, zavisi od njegovih afiniteta i, naravno, naših planova. Mi kontakte sa našim asovima održavamo, što dokazuju i poslednje posete Vidića, Žigića, Pantelića...

Који је то хаос ... Медији протурају приче о Ходлу и Клајверту, а Звезда пред јебеним банкротом ... Пичка им материна свима. Живим за дан да им свима видим леђа!



Не треба се много секирати због тог дуга, ове јаче европске екипе живе од кредита. Рома рецимо "дугује" 150+ милиона евра, па ником ништа.

то не може да се мери...ми не можемо да продамо прву поставу за те паре.

Људи, да ли је могуће да читате Пресс, Газету или Курир!? Па то су најкретенскије новине међу свим најкретенскијим новинама! Ако сте већ залудни па их читате, читајте их потајно и не цитирајте их! Износите чињенице или бар оно што има везе с' памећу!

Интересује ме да ли још неко мисли да тренутно не постоји тренер бољи од АЈ, а да га је реално могуће довести у Звезду? И јел' пада неком на памет неки играч из наше лиге, а да би на кеца могао да игра у првој постави, надам се, европске Звезде?

QuoteИнтересује ме да ли још неко мисли да тренутно не постоји тренер бољи од АЈ, а да га је реално могуће довести у Звезду?

Зестоне, ово питање које си поставио нема никакве логике. Ако прочиташ поново шта си написао схватићеш да нема пуно смисла јер ако тренутно НЕ постоји бољи тренер од АЈ онда нема ни логике да га неко мења.

Наравно да постоје бољи тренери од АЈ. Бољи тренер(и) од АЈ наравно и кошта(ју). Проблем је што Звезда нема пара да купи бољег тренера него што је АЈ. Са друге стране доводити странца само зато што је странац или што је имао добру играчку каријеру не мора да значи да ће да буде и добар тренер. Звезда не сме и не би требало да буде полигон за НЕ доказане тренере да се на Звезди усавршавају. Искрено се надам да су људи из управе тога свесни. Зато и чекам да повуку неки конкретан потез па да изразим своје мишљење а не да базирамо наша размишљања на варијанти рекла-казала.

Мислим да си ме погрешно разумео Делија. Не постоји ни трунка критике у мом претходном коментару. Ја такође сматрам да тренутно не постоји бољи тренер од АЈ, а да га реално можемо довести. ...или ми бар не пада на памет. Претходни коментар је био у циљу да ми каже неког тренера који ће у наредној сезони моћи учинити више од АЈ. А све то је споменуто јер се плашим да ови из управе не усеру нешто и смене АЈ. У почетку сам имао безрезервну веру у управу и Буњевчевића, али нисам више толико имун на силне шпекулације о вези Управе и Делте.

И хоћемо ли ми довести неког играча пре почетка припрема!? Свако јутро кад отворим новине се надам да ћу прочитати да се спрема неки трансфер у Звезди, а од тога ништа! Е када заседа Управни одбор, када ће се тачно знати будућност АЈ?

Quote from: "zestone"Е када заседа Управни одбор, када ће се тачно знати будућност АЈ?

За среду (сутра) је најављено одржавање седнице УО на којем ће се одлучивати о многочему, а питање тренера је свакако најзанимљивије фудбалској јавности.

Изјава Александра Јанковића...

Novi Argentinac na beogradskoj "Marakani"
Ponedeljak, 9. jun 2008. 16:53    

Crvena zvezda polako hvata zalet za novu sezonu i nakon godine bez trofeja na "Marakani" se spremaju za rekonstrukciju tima. Neki će u letnjoj pauzi otići iz Ljutice Bogdana, a drugi doći.

Jedno od novih lica u crveno-belom dresu sledeće sezone mogao bi da bude dvadesetogodišnji Argentinac Gvido Barejro.

Doskorašnji napadač praške Sparte stigao je u Beograd na probu, koja će, kako je najavio sportski direktor Goran Bunjevčević, ubuduće postati obavezna praksa u Crvenoj zvezdi.

"Barejro je došao na probu i to će ubuduće biti praksa. Sva pojačanja moraće da prodju proveru i na terenu, a ne samo preko diskova", rekao je novinarima Bunjevčević, ne želeći detaljnije da se izjašnjava o Argentincu.

U prvom susretu sa beogradskim novinarima Barejro je naveo da zna da je došao u veliki klub i da je čuo da Zvezda ima fenomenalne navijače.

"U Pragu mi je bilo lepo, ali su ljudi malo hladni. Čuo sa da je u Beogradu malo drugačije. Došao sam na probu, nadam se da ću dokazati da vredim i da ću potpisati ugovor", poručio je Barejro.


(MONDO)

Зестоне,

ја само читам оно што си написао. Тотално си не логично питање питао  а да ли је то при куцању или нечем другом то је сада друга ствар.

Сачекајмо заседање управног одбора па се надам да ће и ствари онда бити бар мало јасније.