"На новинарско питање зашто у финишу утакмице Звезда није играла са класичним нападачем, Косановић је одговорио:

– То није тачно, зато што сам Милијаша из везног реда убацио у напад".

Хмммм...нисам знао да Милијаш може по потреби да буде и нападач ( Са таквом брзином ) , а Баркос му седи на клупи :nene !! По мени једина грешка коју је Косан направио у синоћњој текми!

Quote from: "Maximiliano""На новинарско питање зашто у финишу утакмице Звезда није играла са класичним нападачем, Косановић је одговорио:

– То није тачно, зато што сам Милијаша из везног реда убацио у напад".

Хмммм...нисам знао да Милијаш може по потреби да буде и нападач ( Са таквом брзином ) , а Баркос му седи на клупи :nene !! По мени једина грешка коју је Косан направио у синоћњој текми!

Кључна грешка... Од тог тренутка смо се повукли никада горе...психологија је чудо, а наши фудбалери када су видели да нам излази последњи шпиц трк сви у свој шеснаестерац...

Quote from: "Maximiliano""На новинарско питање зашто у финишу утакмице Звезда није играла са класичним нападачем, Косановић је одговорио:

– То није тачно, зато што сам Милијаша из везног реда убацио у напад".

Хмммм...нисам знао да Милијаш може по потреби да буде и нападач ( Са таквом брзином ) , а Баркос му седи на клупи :nene !! По мени једина грешка коју је Косан направио у синоћњој текми!

Управо тако! И ја не знам чему нон-стоп та кукавичка игра са наше стране?! Имамо "нападаче", па користимо их!

Иначе ће евентуално испадање од Ренџерса (ја немам готово нис'та наде, да ћемо их проћи, кад не знамо дати гол, а и немамо некога да то учини) ће Пискију свакако ударити о главу. За "ову" Звезду ће му требати добро објашњење. Да би све било горе, ни титулу овако нећемо обранити.

И Косане, дај шансу Баркосу, и изтерај више Рашковића, Милијаша и Анђелковића из прве поставе. Молина и надам се у реваншу Бурзановић би требали бити играчи у које можемо гајити наду, ако ништа друго.

Ја не знам што хвалите Коромана.Од како је дошао у Звезду није ништа урадио.А да јесте,маше навијачима да подигне атмосферу.Истриповао се да је Гуровић ФК-а.Јуче сам намерно бројао и тај човек ни једном није додао,а да предходно није лопту додирнуо најмање 4 пута.Милијаш исто тако.Питамо се што на 12 утакмица нико од нападача није дао гол,а ја се питам како од ове двојице,који не знају да је посао везног играча да упосли нападача,а не да упропасти сваку озбиљнију акцију свог тима!?
 ti samo hrabro,bori se

Quote from: "johny"Ја не знам што хвалите Коромана.Од како је дошао у Звезду није ништа урадио.А да јесте,маше навијачима да подигне атмосферу.Истриповао се да је Гуровић ФК-а.Јуче сам намерно бројао и тај човек ни једном није додао,а да предходно није лопту додирнуо најмање 4 пута.Милијаш исто тако.Питамо се што на 12 утакмица нико од нападача није дао гол,а ја се питам како од ове двојице,који не знају да је посао везног играча да упосли нападача,а не да упропасти сваку озбиљнију акцију свог тима!?

Најзад да неко примети велику бољку овога тима о којој причам већ недељама уназад а нико ме не констатује... Короману свака част за борбеност, пожртвовање и љубав према Звезди, али за успех је потребно да понекада дода лопту а не да је силује... Већ сам споменуо пар пута да је посед лопте Коромана 70% а свих осталих 30%... Ту лежи велики проблем, али да не бих само њега оцрнио треба рећи да му ови који би требали да дају голове тј. нападачи нимало не олакшавају посао... Не крећу се, не откривају се тако да он и кад би хтео нема коме да дода...

Ако све ово о чему смо причали ових дана о игри и играчима и тренер и председник и разни помагачи не виде, онда џаба наша прича...
Quote from: vasvla"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Ја сам умјерени оптимиста пред реванш,али морам да кажем нешто што сам још прије неки дан хтио да напишем али сам намјерно сачекао да прође ова утакмица.
Ово је наш пети покушај у овим квалификацијама и шта је заједничко за сваки? Нисмо постигли ни један гол у гостима ,чак изузимајући Пјановићеву шансу у Кијеву,нисмо озбиљније угрозили противнички гол.Мислим да је ту суштина проблема,то је тако очигледно.
Ипак мислим да можемо даље,јеби га ,ако не попушимо гол у десетој секунди или 90-ом минуту ко с Либерецом.

Quote from: "REDMAN"...тужно је колико нама стандарди опадају...
Ово је тачно, алкос каже да смо надмашили очекивања, Туторић каже да би безпоговорно прихватио овај резултат да му је неко понудио пре утакмице, а овде на форуму преовладава смајли  :ruke  за игру. Столи ме бре бојко за игру, кад смо изгубили и кад ћемо вероватно испасти од ових мученика. Они бре у својој лиги имају већи комплекс од Селтика, него што Партизан има од нас. И ми место да се дрзнемо да одемо пуни самопоуздања, ми се задовољавамо минималним поразом. Веровао сам у победу, не зато што сам мислио да је Звезда добра, већ зато што немам ни трунку поштовања према Ренџерсу. Да су и људи у нашем клубу тако гледали на противника, не сумњам да би победили. Све ово говори да је цела атмосфера око клуба отишла у к.....
Димитрије Мита Пантић, млађи референт

Људи ми смо га испушили за ову сезону чим нису довели бар једног озбиљног нападача. И да је било 0-0 опет би издували. И ја сам "оптимиста" али ја сам се надао да ћемо да избацимо и Милан прошле године иако сам у дубини душе знао да нема теоретске шансе. Колико бих волио да прођемо толико и не бих јер са оваквим тимом бићемо институција за поправљање гол разлике, а и све ове лоше ствари би се заборавиле и гурнуле под тепих. Од ових беднију екипу нисмо могли да добијемо и зато ове године неће моћи да се извлаче на жреб па ваљда ће се нешто променити!
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

Нисам ја ваљда једини који би желео да нам је барем један јадни Пуровић у екипи ових дана????

Quote from: "milan90"Људи ми смо га испушили за ову сезону чим нису довели бар једног озбиљног нападача. И да је било 0-0 опет би издували. И ја сам "оптимиста" али ја сам се надао да ћемо да избацимо и Милан прошле године иако сам у дубини душе знао да нема теоретске шансе. Колико бих волио да прођемо толико и не бих јер са оваквим тимом бићемо институција за поправљање гол разлике, а и све ове лоше ствари би се заборавиле и гурнуле под тепих. Од ових беднију екипу нисмо могли да добијемо и зато ове године неће моћи да се извлаче на жреб па ваљда ће се нешто променити!

е брате игра је била добра по мени све је било добро поготову одбрана е сад сваки гол у деведесетом је не срећа а пре тога су имали само једну шансу као и ми  :( мислим да имамо реалне шансе за пролаз поготобу што игра за две недеље може бити само је бржа и боља ови нису ништа посебно не могу се поредити са Миланом :rofl е сад никад се не зна  :zbunjen
СНАГА БЕЛОГА ГРАДА НЕК НОСИ ТЕ САДА... !!!

Браћо моја, онај Ренџерс је још усранија екипа од Звезде. И кад видим оног Амера Гризлија, изгледа ко да је из Бијафре дошао. И он је оном тиму, са све Пантелићем, Ковачевићем, курцем-палцем, утрпао три комада!? А синоћ се није видио покрај - Туторића ... Па на Маракани би тај Ренџерс требао да прими бар три голића, немају они три чисте. Просто срамота да их не прођемо ... А вероватно их нећемо проћи јер нам је игра и даље брука, ја бих волио знати чему се ви радујете? Ренџерс можда има комплексе од Селтика, Партизан од нас, али очигледно је да Звезда има комплекс гостовања. Као да не знају ни са ким играти ван Маракане, па су у гостима пушили од Тромза, Либереца, Зенита, о јачима да и не говорим, док смо на Мари добили и ПСВ и Рому ...
Рашковић, Анђелковић и Милијаш немају везе са животом. Уствари, Милијаш као има знања, али кења насмрт. Мали Ђорђевић се катастрофално креће за нападача његових година. Па Жигић се боље кретао, а има преко два метра јбт!? И онда Косан ради исто што и Бошко, и игра без нападача до краја ... Милијаш ће на следећем ФМ-у имати ознаку АМ/ФЦ.  :lol:
Кастиљо стандардан, Лукаш све бољи, Туторић се трудио, Короман глуми Гуровића, Гај ми је скратио живот неколико пута, али опет бољег немамо. И тако ...
Прогноза за реванш: повешћемо 1-0 и неки њихов идиот ће нам утрпати гол пред крај ... Надам се да грешим.



Гол који се прими у задњим минутама утакмице се може назвати не срећом али када се то дешава константно из године у годину онда се то већ не зове не срећа него психолошка не спремност, деконцентрисаност, и на крају не професионализам.
Звезда је јуче показала много зрелију игру и то је свима јасно али са играњем сваке текме до 88. или 89. минута је врло не озбиљно тако да смо дефинитивно победили сами себе а добра игра је остала под сенком примљеног гола који врло лако може да нам пресуди.
И сада се свело на просту математику...
2:0 нас води даље. Велики сам песимиста да је то иоле могуће јер за ЛШ треба луцидност, смиреност и искуство које нисам видео у нашој екипи. Ако реално погледамо на ствар циљ НИЈЕ испуњен јер циљ је био да дамо гол у гостима а то се није десило. Сада смо у ситуацији да једна глупа и залутала лопта може да заврши лако у Ранђеловој мрежи и то би онда било то.
Надам се да то неће све тако завршити али су још велике ране од Розенборга, Динама, и сличних.....

Звезда плаћа 3.200 евра због жутих картона
Среда, 15. август 2007. 17:02


Европска фудбалска унија (УЕФА) казниће Црвену звезду са 5.250 швајцарских франака (3.200 евра) зато што је седам играча тог клуба добило жуте картоне на утакмици против Глазгов Ренџерса у квалификацијама за Лигу шампиона.

Правила УЕФА налажу да сви клубови морају да плате казну ако петорица или више играча добију жуте картоне на једној утакмици. Казна је у том случају 750 франака (455 евра) за сваки жути картон.

Судија Марк Хансон казнио је Миланка Рашковића, Филипа Ђорђевића, Маурисија Молину, Ђорђа Туторића, Душана Анђелковића, Огњена Коромана и Сегунда Кастиља у првој утакмици трећег кола квалификација, коју је Глазгов добио на свом терену са 1:0.

(Бета)

Јебига и ми смо чудни. Што рече неко раније и они су имали само једну шансу и то мало пре јединог гола. А сећате се у Браги како смо играли, Брага је имала 10 стопостотних шанси, Стојковић је бранио као луд и прошли смо даље и сви смо били срећни. А тај тим је био бољи од овога сада. Позитивно је што се бар средина терена уиграва. Кастиљо и Лукаш су надиграли Шкоте у сваком погледу. Короман је скроз пао у другом полувремену, а Милијаш био тотално изгубљен целу утакмицу.
Они наши шутеви небу под облаке су велико разочарање. Нико да поклопи лопту, да шутне жабицу, да лопта одскочи испред голмана. Ако не буду играли Бурзановић и Салас тешко ћемо постићи 2 потребна гола. Рашковић очигледно није решење.

Ајде доста негативности, претерујете...Сви морате да схватите да је у спорту победа онда када даш свој максимум. У датим околностима ово јесте наш максимум, игра 100 пута боља него пре недељу дана, имамо шансе за ЛШ и то је то.

Странци све бољи, Лукаш екстра... Ја разумем да сте сви доказани фудбалски тренери и спортски директори, има ту и покоји менаџер, али ајде се макар на 2 недеље суздржите од пљувања по Звезди и Пиксију, смарате...

QuoteЉуди ми смо га испушили за ову сезону

Милане90, после 2 утакмице  целу сезону називаш промашајем, преиспитај се мало.

Поједини играчи ће вероватно на клупу или трибине. Пре свега мислим на Милијаша. Видећемо у наредне две текме у првенству шта могу Салас и Молина. Ту је и Бурзановић. Само да Милијаш оде и придружи се Басти и Миловановићу. Никад већи оптимиста нисам био, шкоти баш ништа не знају. Све у свему можемо проћи мада ниједан од ова два тима не заслужује лш.

Quote from: "николаБГ"
QuoteЉуди ми смо га испушили за ову сезону

Милане90, после 2 утакмице  целу сезону називаш промашајем, преиспитај се мало.
Па и ја, дрвени адвокат ове управе, врло забринуто гледам на сезону... На пролеће ћемо гарант освојити највише поена, али смо зато сада прсли. Ко ће нама сваки викенд против бункера да даје голове??? Короман нек одлучи пар утакмица, ови остали још пар, али немамо никога ко то може стално да ради. ЛШ научна фантастика, Лига купа УЕФА - само да уђемо у групу и могли би да презимимо, пошто је овај тим сада на неких 65% могућности и много ће лакше да игра против нападачких екипа него бункера.
,Устаните људи и  подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Quote from: "николаБГ"Ајде доста негативности, претерујете...Сви морате да схватите да је у спорту победа онда када даш свој максимум. У датим околностима ово јесте наш максимум, игра 100 пута боља него пре недељу дана, имамо шансе за ЛШ и то је то.

Странци све бољи, Лукаш екстра... Ја разумем да сте сви доказани фудбалски тренери и спортски директори, има ту и покоји менаџер, али ајде се макар на 2 недеље суздржите од пљувања по Звезди и Пиксију, смарате...

QuoteЉуди ми смо га испушили за ову сезону

Милане90, после 2 утакмице  целу сезону називаш промашајем, преиспитај се мало.
То се односило за ЛШ ове сезоне, а као што је Милос_цз рекао касније ће се вероватно средити, овде је расправа о тренутној ситуацији. А ако те сви смарају заобилази форуме зато што овде и треба свако да напише шта мисли свиђало се то теби или не!
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]

Када се тачно игра друга утакмица???? свуда пис'е различито

Quote from: "Miha18"Када се тачно игра друга утакмица???? свуда пис'е различито

» Кв. 3 коло - 28.08.2007
Ц. звезда : Ренџерс