Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


ЦЕДЕВИТА НА ЕКС: Четврти тријумф црвено-белих у Топ 16! - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Пала је и Цедевита, први пут ове сезоне, а Црвена звезда се напунила витаминима за Топ 8. Без помоћи Стефана Јовића за то је морала да пролије много зноја, често била у проблемима који су показали да су Загрепчани много јачи него што су многи мислили. Али, без тројице повређених играча, у гротла Пионира, засути канонадом тројки, нису могли да избегну тежак пораз.Црвена звезда Телеком – Цедевита 94:74 (26:12, 17:20, 19:24, 32:18)

Београд – Дворана: „Пионир“. Гледалаца: 6491. Судије: Кристодулу, Виатор и Перуђа.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кинзи 4, Ребић 2, Дангубић 9, Лазић 5, Мицић 14 (9 ас), Тејић 2, СИмоновић 7, Гудурић 13, Јовић, Милер 22, Цирбес 10, Штимац 6 (13 ск).

ЦЕДЕВИТА: Пулен 20, Вајт 18 (7 ск), Катић, Пилепић 9, Зганец 1, Вокер 8 (7 ск), Муса, БИлан 17, Мазалин, Гордић 1.Трибине су гореле од прве секунде. Квинси Милер је обећао да ће до краја сезоне сигурно научити да пева на српском. Да је већ сада на завидном знању показао је чекајући подбацивање лопте, док је не скидајући осмех са лица, певао са Делијама. А, онда их „запалио“ са шест везаних поена и сјајним отварањем утакмице. Цирбес се уписао и подијум препустио Дангубићу. Тројка, па затим шетња кроз цео рекет Цедевите и полагање. Мршић је већ после четири минута морао да тражи минут одмора. Пионир и Црвена звезда су гутали његов тим (2:15).

На сјајно куцање Вајта, Мицић је ставио тројку. Цедевита није могла да дође до ваздуха. На сваки њен покушај да нешто уради, добила би још јачи ударац. У том тренутку тимски индекс корисности био је 32:0. Црвена звезда је доминирала у свим елементима, одлучна да послуша навијаче, „згази“ Цедевиту и пошаље поруку пред већ извесне дуеле у полуфиналу плеј-офа.

После два и по минута дугог периода Радоњић је ипак био тај који мора да тражи тајм аут. Демонстративно куцање Билана, поени Вајта и Пулена, били су више него довољни разлози за нове консултације. У таквим околностима тројка Симоновића је деловала као право освежење. Исто је урадио и пар минута касније, што је уз одличну ролу Цирбеса било довољно да црвено-бели на велики одмор оду као победници.

Ипак, ситуација је била далеко од идеална. Цедевита је у другој четвртини убацила 20 поена, што одсликава пад енергије и одбране, док је повреда Јовића условила проблеме са организацијом игре.

Али, Милер је одмах на отварању другог полувремена све проблеме бацио у други план. Учинио је то са седам везаних поена и повукао тим. Цедевита је поново била закуцана у дебели минус (50:34) и на ивици провалије. Ипак, није је то пореметило. Одговорила је серијом 9:0 и почела озбиљно да прети.

Када је серија достигла бројку 12:2 многе у Пиониру је почео да хвата страх од саме помисли на последице евентуалног пораза. Па је тројка Мицића деловала као ињекција адреналина. И њега је напумпала самопоуздањем. Поготово после одличне одбране и украдене лопте. Милер је то наплатио са три пенала и у Пиониру се поново лакше дисало.

Али, још десет и по минута је било у игри. А, свака грешка много скупа. Па је сувишно и рећи колико су црвено-беле болеле три везана за 30 секунди, кажњене са шест лаких поена. Цедевита је поново дисала за вратом (56:62).

Осетиле су Делије да екипи треба помоћ. Песмом су подигли буку за неколико децибела и одрадили оно што је до њих. Звезда им се одужила тројком Гудурића, а Жганец направи неспортску над Мицићем. Милер је то претворио у дпдатне поене и навијачи су могли да пусте глас.

У бој крените јунаци сви, грмео је Пионир, док је Мицић стављао тројку у дну мрежице. Недуго затим, исто су урадили Гудурић и Лазић. Створила се идеална прилика да се Цедевити зада кључни ударац. Милер је то урадио са четири везана поена, потписа победу и сјајну партију. Уз то, Делије је наградио са више од пет минута безбрижног уживања.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ