Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда прегазила и Ђетињу, на корак од титуле - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Слобода Поинт – Црвена звезда 0:2

Стрелци: 0:1 – Милијаш у 4, 0:2 – Печник у 39. минуту.

„Још једна победа и титула” – одушевљено су запевали навијачи Црвене звезде после победе њихових љубимаца против Слободе Поинт у Ужицу. Још само три бода деле црвено-беле од прве титуле после шест година поста!

Црвено-бели су прескочили једну од најтежих препрека на путу ка шампионском пехару. А све дилеме су решили већ у првом полувремену. Бункер Ужичана пробио је већ у 4. минуту из слободног ударца Милијаш.

Предност је у 39. минуту дуплирао Печник, испоставило се да је тада поставио и коначан резултат. Имала је слобода две врло добре прилике да меч учини неизвесним, али су Тијаго и Окуно промашивали.

Црвена звезда рутински одрађује посао у првом полувремену против Слободе Поинт. Екипа Славише Стојановића после првих 45 минута има огромну предност – 2:0.

Већ прва шанса коју су црвено-бели имали, претворена је у гол. У 4. минуту је Ловрић на ивици шеснаестерца срушио Мрђу и зарадио жути картон. Лопту је узео Милијаш, пронашао је рупу у живом зиду и изазвао ерупцију одушевљења већег дела публике на стадиону у Ужицу – 0:1.

У 12. минуту је после кикса одбране домаћих лопта дошла до Лазовића, али је помоћни судија прекинуо акцију гостију због офсајда. Само минут касније Слобода је имала сјајну прилику за изједначење.

Окуно је сјајно упослио Тијага, овај је изашао очи у очи са Бајковићем, преварио га „лажњаком”, али је у последњи час уклизао Нинковић и избацио лопту у корнер, после којег није било опасности.

У 21. минуту пожутео је Жеравица после прекршаја на Печнику, а само шест минута касније Ужичани су добили и трећу јавну опомену, Печи је прекинуо контру коју је повео Касалица.

У 31. минуту могао је у листу стрелаца да се упише Мрђа, најбољи голгетер Јелен супер лиге је врло добро шутирао, али је Ранковић одбранио.

Чинило се да неће бити опасности по Слободу у 39. минуту, кад је Печник решио да заврши соло акцију. Словенац је начинио два-три корака, дошао до 25 метара од гола ривала и шутирао, испоставило се врло прецизно. Лопта је окрзнула стативу и ушла у гол, али је утисак да је Ранковић могао много боље да интервенише.

Могла је Слобода да се врати у игру у 45. минуту. Лопта је после једног шута играча домаћих дошла до Окуна, који је остао сам као дух на пет метара, али је промашио читав гол! Промашај какав се заиста ретко виђа!

У другом полувремену је било далеко мање садржаја. У 47. минуту је из велике удаљености, са око 35 метара из слободног ударца пробао Милијаш, али је лопта отишла поред десне стативе голмана Ранковића.

Два минута касније врло добра прилика за Звезду, коју је креирао Лазовић. Млади Чачанин је сјајно прошао по десној страни, па је готово са гол-аут линије упутио повратан пас ка Печнику, али је овај лоше шутирао из изгледне позиције.

Могла је Слобода да се врати у игру у 57. минуту, а да чак није ни направила шансу. У жељи да испуца лопту из свог шеснаестерца Мијаиловић је погодио Ловрића, а лопта је завршила на срећу црвено-белих, поред гола после одбитка.

У последњих пола сата ритам меча је прилично опао. Славиша Стојановић се определио за већ неколико пута ове сезоне виђено чување резултата, док Ужичани нису били довољно креативни да би могли да запрете Бајковићу.

У 83. минуту још једном је пробао Милијаш из слободног ударца, али је његов шут са 20-так метара отишао тик изнад пречке гола Слободе.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ