Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Добар капитал Звезде пред реванш у Казању! - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда Телеком – УНИКС 63:52 (15:18, 20:15, 15:15, 13:4)

Дворана: „Комбанк Арена“ у Београду. Гледалаца: 22.736. Судије: Лотермозер (Немачка), Перес Писаро (Шпанија), Нуран (Турска).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ТЕЛЕКОМ: Ребић, Митровић, Лазић 2, Блажич 15, Симоновић (4 ск), Марјановић 3 (10 ск), Раденовић, Катић 14, Тејић, Нелсон 9 (6 ск), Џенкинс 10 (4 ил), Драгићевић 10 (11 ск).

УНИКС: Меки 5, Зисис 2 (5 ск, 4 ас), Херенгоди, Сергејев, Веремеенко 7, Вујукас 6, Соколов 2, Кајмакоглу 5, Гаудлок 18, Ејдсон 7 (4 ас), Курбанов (5 ск), Шелекето.

Црвена звезда Телеком је, пре свега, сјајном одбраном дошла против УНИКС–а до плус 11 пред реванш у Казању!

У сјајној атмосфери „Комбанк Арене“, црвено–бели су свели противника на испод 60 поена и на свега четири коша у последњој четвртини.

Прво полувреме је протекло у „обрачуну“ Блажича на једној и Гаудлока на другој страни.

Обе екипе су почеле меч у грчу, али црвено–бели нису поновили безглаву јурњаву и промашене зицере из меча са Будивељником.

После прва три минута на семафору је стајало 4:4, а све поене су постигли Блажич и Гаудлок.

Обојица су наставили да погађају, с тим што се у Звезди на кратко пробудио Марјановић. Међутим, УНИКС је контролисао дефанзивни, али и офанзивни скок, и у седмом минуту повео са 14:10.

Прву осетнију предност гости су имали у деветом минуту (18:12) што је натерало Радоњића да затражи тајм–аут.

Од тад па све до 14. минута Звезда је примила свега један поен, направивши серију од 13:1 (25:19).

Блажича су одменили Џенкинс и Нелсон, а црвено–бели заиграли одлучније у одбрани и разноврсније у нападу.

Гаудлок је стао у офанзиви, а у одбрани није успевао да заустави Нелсона. Драгићевић је унео преко потребну чврстину под кошем.

Треба напоменути да је битан „шраф“ у екипи из Казања, Вујукас, због повреде зглоба морао ван игре на старту друге четвртине.

Међутим, Гаудлок је поново показао сву раскош и за свега 30 секунди везао пет поена. УНИКС је смањио на 25:24. Лазић није могао да га сачува, па је улогу „фластера“ над америчким беком преузео Блажич.

Наредних минут и по играло се мирно, кош за кош, док опет није бљеснуо Гаудлок за вођство гостију од 31:28 у 17. минуту.

Марјановић се дефинитивно није сналазио, бесомучно је покушавао да поентира са полудистанце, „бежећи“ од коша, али је Звезда у финишу првог полувремена направила серију од 7:2 коју је тројком крунисао Блажич.

То је био први погођени шут домаће екипе иза линије 6,75 из шест покушаја у првих 20 минута. Звезда је отишла на полувреме са плус два (35:33), а најбољи су били Блажич са 12 и Гаудлок на другој страни са 13 поена.

Обојица се погодила и на старту треће деонице, да би потом Звезда заиграла чврсту одбрану дозволивши противнику да постигне свега шест поена за седам минута!

Заустављени су и Гаудлок и Зисис и Ејдсон. За то време домаћи тим је направио серију од 9:0 у којој је сјајан био Катић са шест поена (48:39). „

Арена“ је експлодирала, али УНИКС је превише квалитетна екипа – уследила је контра–серија од 7:0 (48:46).

Са плус два за Звезду (50:48) завршила се треће четвртина, а четврта је почела серијом Београђана од 5:0 (55:48).

Црвено–бели су наставили са сјајном одбраном, али чини се да је нису довољно „наплатили“, па три минута нису постигли кош, али нису ни гости – остало је још пет минута до краја.

А, онда је „севнула“ тројка Џенкинса за плус десет (58:48). Тренер Тринкијери је затражио тајм–аут, његова екипа до тад није постигла ни један поен у последњој четвртини! Није ни у наредна два минута, али јесте Катић (60:48), два и по минута пре краја.

После половичног извођења слободних бацања Блажича, Звезда је комплетирала серију од 11:0 (61:48).

УНИКС је шутирао често из неизграђених позиција, мучио се у нападу све док Гаудлок није погодио тројку, непуна два минута пре краја (61:51). Американац је прекинуо пост своје екипе од осам минута.

Потом цео минут није било поена ни на једној ни на другој страни, да би Катић, 52. секунде пре краја, паметно изнудио фаул и погодио оба бацања (63:51).

На другој страни, Ејдсон је био половичан са пенала (63:52). Остало је 35 секунди. Нелсон је промашио тројку, али је то учинио и Зисис и на другој страни – 63:52.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ