Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Блажич водио Звезду до друге победе у Евролиги - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда Телеком – Лијетувос Ритас 88:77 (19:16, 23:24, 20:16, 26:21)

Дворана: Пионир. Гледалца: 7.500. Судије: Перез Пизарио (Шпанија), Кјари (Италија), Переа (Шпанија).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ТЕЛЕКОМ: Цветковић, Митровић 7, Лазић 4, Блажич 16, Симоновић 4, Марјановић 12 (7 ск), Раденовић 5, Катић 12, Ристић, Нелсон 12 (9 ск), Џенкинс 2, Шилб 14.

ЛИЈЕТУВОС РИТАС: Тепић 2 (4 ск), Бабраускас 6, Паласиос 13 (5 ск), Сеибутис 17 (4 ас), Глинијадакис 1, Гецевичијус 17 (5 ас), Орелик, Лидека 2, Кук 4 (10 ас), Сонгаила 4, Јеловац 11 (4 ск), Дамбраускас.

Црвена звезда је напокон обрадовала своје навијаче у Евролиги. После две изгубљене утакмице у “Пиониру”, Делије су дочекале првенац – у петом колу је побеђен Лијетувос Ритас.

Звезда је овим тријумфом задржала шансе за пласман у Топ 16 фазу и материјализовала успех у Баскији од прошле недеље.

Колико је овај меч значио црвено–белима исто толико је значио и гостима, и то се видело од самог старта.

Лијетувос није подлегао атмосфери и када год би Звезда направила колико–толико одстојање у односу на њега, највише седам поена разлике у првом полувремену (16:9), он се враћао у игру.

Сваки „кам бек“ гостију дошао је захваљујући шуту за три поена и фантастичном Гецевичијусу, који је у првих 20 минута погодио чак четири тројке, док је Јеловац два пута био прецизан иза линије 6,75.

Звезда је превише срљала у тренуцима када је имала резултатску иницијативу и у томе доста грешила.

Шилб је био заиста сјајан, скоро непогрешив из игре у првом полувремену (12 поена, три скока и две асистенције), али очајан са линије слободних бацања (0–4).

Поред њега, Блажич је био као по обичају задужен да продорима подиже публику на ноге, док су Марјановић и Митровић били на нивоу под оба коша.

Иако је изгледало да ће се Звезда одлепити после добре игре у првој четвртини, до тога није дошло, па је домаћин морао да се задовољи са „свега“ плус два на великој паузи (42:40).

Лијетувос је „млако“ ушао у наставак дуела, што су домаћи кошаркаши искористили да направе мини–серију од 4:0 (46:40). Убрзо су се гости тргли, а како би него шутом за три поена. Овај пут није погађао Гецевичијус већ Сеибутис, везавши десет поена (две тројке).

Када се половином треће деонице у игру вратио Блажич, разиграла се и Звезда, али ниједном није успевала да поведе са више од четири разлике, имала је превише пропуста у одбрани.

„Одлепљивање“ црвено–белих у режији Блажича (16 поена) се десило у последњој деоници. Појачали су одбрану, а у нападу имали неколико пута кош и додатно бацање, па су осам минута пре краја имали плус девет (66:57), па плус 13 (74:61).

Намерна лична грешка Катића је мало закомликовала ствари (74:64), али је Кук узвратио исто мером, а Звезда је при том била у победничком ритму. Четири и по минута пре краја, повела је са недостижних 79:64.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ