Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда преживела Лучане - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

Звезда не успева да састави два добра полувремена, једном је бледа у другом а другог пута, као јуче у Лучанима, Београђана нигде није било у првих 45. минута. Лучанци, сигурни у себе као да играју против неког мањег тима из околине, можда жале за победом која није била недостижна за њих, али су и Београђани могли да стигну до читавог плена, нарочито у завршним тренуцима двобоја. Зато је 1:1(1:0) мало и једнима и другима.

Домаћи фудбалери ни на почетку двобоја нису били опседнути именом и славом супарника и, што је полувреме одмицало, све су сигурније владали простором на средини терена, где је лопта провела највише времена. Узгред, кад би се указала и мала пукотина у гостујућим редовима, Лучанци су покушавали да се домогну супарничке мреже, или бар покажу да нису тим који ће тек тако положити оружје. Њихова одважност награђена је у 33. минуту кад су стигли до сасвим заслуженог вођства, пошто је Пјевач добио одличну лопту уз десну аут – линију и центрирао на петерац гостију. Лопта је била беспрекорна, као да је шаље најбоље крило а не бек, а Нермин Усени је неометан скочио пред мрежом Београђана и главом тукао крај запањеног Бановића – 1:0.

Ништа лепше и наизглед једноставније од овог тропотеза. Гости су, пре и после тога, пробали да приђу супарничкој мрежи, са безначајним учинком. Од Звезде није било ни акције, чак ни једног потеза за 45 минута. То је био тим којег се Лучанци не плаше и отуда се на одмор отишло са голом предности за Младост, што може да чуди само оне који нису били на утакмици.

У наставку – вансеријски фудбал. Као да је тек у полувремену Звездин вишеконтинентални састав схватио шта се са њим збива, да је почео да губи утакмице и по српским варошицама, па су гости свим снагама кренули у напад. То је тактика која отвара простор и другој страни да узврати, што се одмах и догодило. Жунић је, на центаршут Усенија, а 58. минуту тукао са неколико метара па је Бановић ногом спасао сигуран гол.

Онда је дођао ред на Београђане, стигли су до својих пет минута. Кастиљо је са доброг места, на центаршут Бурзановића, тукао у пречку (60. минут), а онда је уследило изједначење. Мисдонгарде је у првој утакмици за Београђане, снажно распалио са ивице казненог простора а Мишић само одбио лопту, скоро на ногу Сегунду Кастиљу, који је са неколико метара шаље у мрежу – 1:1.

Тако је и остало. Мада је Усени има још две прилике за два минута (74. пречка, 75. преко гола), и мада су десет минута касније узвратили Кастиљо, па Короман, али је Мишић одбранио мрежу.

СТАДИОН: Младости у Лучанима. ГЛЕДАЛАЦА: 3.000. СУДИЈА: Миодраг Гогић (Нови Сад). СТРЕЛЦИ: 1:0 – Усени (33.), 1:1 – Кастиљо (65.). ЖУТИ КАРТОНИ: Петровић, Пјевач, Жунић, Јевђовић, Аврамовић, Јеремић (Младост), Анђелковић, Броновицки (Црвена звезда).

МЛАДОСТ: Мишић 7, Пјевач 7, Славиша Јеремић 7,5, Милошевић 7, Жунић 7, Мијаиловић 6 (од 72. Јевђовић -), Петровић 6,5, Марић 7, Р.Васић 7,5, Усени 7,5 (од 87. Н. Васић -), Аврамовић 6,5(од 90. Агановић -).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бановић 7, Анђелковић 6,5, Милијаш 5,5(од 46. Бурзановић 6,5), Короман 7, Туторић 6,5, Броновицки 6,5, Лукаш 6,5, Гај 7, Молина 5,5(од 46. Миловановић 7), Кастиљо 7,5, Јестровић 5,5(од 60. Мисдонгарде 7,5).

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Славиша Јеремић (Младост).

www.politika.co.yu


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ