Делије на Брду 11 May 2015


Галерија слика

Шиптаре да кољемо
Навијање, прво полувреме
Навијање, друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


Галерија

Корео и димови на почетку

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 02 Mar 2015

Галерија слика

Јебо вам Блер матер!
Димњада у полувремену
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије на Брду 11 May 2015:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

148. Дерби 26 Apr 2015


:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Пораз у другом мечу финалне серије - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

Кошаркаши Црвене звезде поражени су и у другом дуелу финалне серије плеј-офа од Партизана резултатом 83:100 (25:26, 15:17, 19:29, 24:28) и тим из Хумске сада је остварио вођство од 2:0.

Звезда је после нешто боље игре Партизана на старту у наставку успела да дође до предности, захваљујући успешним шутевима Милана Гуровића, кога је Душан Кецман фаулирао ван линије 6,25 метара, и тројке Вука Радивојевића. Кош вишка анулирао је Бојан Бакић у самом финишу првог квартала такође из велике даљине - 26:25.

Иако је Партизан у наставку направио осетнију предност (33:26), Звезда, је пре свега захваљујући надахнутој и доброј игри Радивојевића, успела серијом 9:0 да преокрене резултат у своју корист (35:33).

Као по сценарију из финиша прве четвртине црно-бели су поново преузели иницијативу, вешто сачували Гуровића, који је прве поене из игре забележио тек у 15. минуту, и опет дошли до предности (43:40).

У наставку је клуб из Хумске успео да преузме ритам - Звезда није могла да пронађе право решење после одличног "фластера" на свом најбољем играчу, док се Стивен Марковић повредио због чега није могао да адекватно замени Вука Радивојевића на месту организатора игре.

Црно-бели су у 28. минуту стигли на 10 поена вишка (66:56), када је из публике на терен пала флаша са водом, након чега је уследио први прекид. После повратка на терен, Партизан је стигао до "плус 13" при крају трећег периода.

У последњем кварталу међу Звездине играче увукла се нервоза, јер нису имали решење за раположени Партизан, а седам минута пре краја дуела уследио је и петнаестоминутни прекид, због инцидентата који су изазвали навијачи Звезде, који су гађали припаднике полиције.

Дуел је настављен када су навијаче смирили играчи Црвене звезде, пре свих Милан Гуровић.

Одмах по наставку дуела, Перо Антић је зарадио искључујућу грешку, а пре тога техничку, након чега је Партизан искористио шест слободних бацања и повећао вођство, које се показало као недостижно за Звездине играче.

Тренер Црвене звезде Стеван Караџић рекао је да је Партизан заслужено тријумфовао, али је најавио да ће његов тим играти мушки, борбено и поштено у наредној утакмици у којој су црно-бели домаћини, без обзира што се повредио Стивен Марковић.

"Изгубили смо и Стивена Марковића, који је повредио скочни зглоб и практично био украс на терену. Без обзира на то покушаћемо да дамо све од себе на наредном дуелу. Веома брзо смо ушли у проблем са личном грешкама кључних играча. Остали смо само са Вуком Радивојевићем на позицији плеја, што је резултирало додатном нервозом у екипи. Када су због пет личних грешака изашли Гуровић и Антић нисмо имали довољан фонд играча да се носимо са Партизаном", рекао је Караџић, додавши да би Црвена звезда добила први меч "са десет разлике" да је суђење било као сада.

Трећи меч финалне серије, која се игра до три победе, на програму је у петак, 22. јуна, а домаћин је Партизан.


www.kk-crvenazvezda.net


Интервју са творцима представе North Force 08 Apr 2004

Милена и Јелена Богавац, свраставају се у ред најбољих младих индивидуалиста наше земље. У режији своје старије сестре Јелене, Милена Богавац, кроз представу “North Force”, сублимира живот генерације која је стасавала у време очаја, презира и мржње. Својом храброшћу, оданошћу, пожртвованошћу, идејом која спасава, као и позитивним ставом, прича о београдским Делијама, заживела је на даскама Битеф театра.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Симом Зулу-ом 09 Jan 2004

Настали су по угледу на навијаче Aston Ville, по њиховом имену. Групу смо основали 1987. у Последњој шанси на Ташмајдану. Оснивачи су били: Рене Чилеанац, Фића, Раша, Блеки, Гема, Зоки и Ја Група је имала десетак људи. Није било никаквих чланских карата Имали смо и женску секцију групе, једини тада, а најпознатије су биле Сашка, Шпањолка и друге. Према њима смо увек имали највеће поштовање.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Гагом 20 May 2003

Поставили смо 22 питања и одговора. Питања нисмо груписали, тако да они који су питања послали, једноставно ће препознати "своја питања". Било је питања која су дуплирана, тако да смо се одлучили за овакав поступак. Део интервјуа скините: download (587kb)

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ