Мисија пун Север 04 Nov 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Јебемо Рада 04 Nov 2014

Слике

Јебемо Рада
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Куп на Врачару 31 Oct 2014

Слике

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

У мраку 26 Oct 2014




:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

147. дерби 19 Oct 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда се мучила, па декласирала расположени Напредак - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда – Напредак 4:1 (1:1)

Стрелци: 0:1 – Димитров у 15. из једанаестерца, 1:1 – Павићевић у 45+2, 2:1 – Дауда у 72, 3:1 – Дауда у 76, 4:1 – Нинковић у 80. минуту из једанаестерца.

Стадион: Црвене звезде. Гледалаца: 22.650. Судија: Бошко Јованетић (Ужице). Помоћници: Немања Петровић (Ужице) и Иван Мркић (Косовска Митровица). Жути Картони: Бајковић, Петковић, Келхар, Мијаиловић (Црвена звезда), Бајић, Крзнарић (Напедак).

Црвена Звезда: Бајковић, Петковић, Павићевић, Келхар, Мијаиловић, Лазовић, Гогић, Милијаш (од 73. Ковачевић), Печник (од 63. Нинковић), Дауда (од 83. Ракић), Мрђа.

Напредак: Крзнарић, Цветковић, Јаничић, Фримпонг, Ашковски, Мићић, Гаврић ( од 69. Ндиаје), Реган, Димитров (од 88. Вукмировић), Трујић, Бајић (од 74. Видаковић).

Црвена звезда је убедљиво славила против Напретка, али крајњи резултат не говори какво је било право стање ствари.

Напредак је у најмању руку био равноправан ривал Црвеној звезди, имао своје шансе, повео, али гол који је примили на истеку првог полувремена потпуно га је исекао.

Крушевљани су дошли на Маракану да се надигравају и то су ставили до знања од почетка.

У петом минуту, Трујић је центрирао са десне стране, а Павићевић уклизао и умало затресао своју мрежу. Лопта је одскакутала неколико милиметара поред стативе.

Дауда је у десетом минуту уз фаул одузео лопту Регану, стуштио се у казнени простор, дриблингом створио позицију за шут, али га је прочитао голман Крзнарић.

Гости су у 15. минуту добили пенал. Исправна одлука судије Јованетића. Гаврић је побегао пажњи Мијаиловића после дуге лопте Мићића, а Бајковић га је неопрезно срушио у казненом простору. Додуше, Јованетић се мало двоумио. Димитров је погодио са 11 метара – 0:1.

Дауда је у 19. минуту нанизао тројицу играча Напретка у соло–продору, али је шутирао тик поред стативе.

Напредак је опет запретио после још једне у низу контри. Бајић се у 26. минуту ослободио двојице чувара у шеснаестерцу, али је изблокиран у последњем тренутку.

Два минута касније после корнера са десне стране, створила се гужва у петерцу, да би Дауда потом био изблокиран.

Минут 32. и опет Дауда не користи прецизан центаршут Лазовића, а само 60 секунди касније умало 0:2. Реган се играо са дефанзивцима Звезде, додао до Бајића, а овај распалио са 17 метара под пречку. Бајковић је парадом скренуо лопту преко гола.

Гости су оштећени у 36. минуту. Помоћни арбитар је подигао заставицу иако офсајда није било. То је спречило Димитрова да прикуца лопту у мрежу након првог покушаја из ког је погодио пречку.

Последња акција домаћих у првом полувремену донела им је изједначење. Гол као у Јагодини у прошлом колу. Лазовић је извео корнер, а Павићевић захватио лопту главом на првој стативи – 1:1.

Црвено–бели су жустрије почели друго полувреме и већ у 49. минуту могли да поведу. Лазовић је као од шале претрчао Ашковског по десној страни, ушао у шеснаестерац и, уместо центаршута, одлучио се за шут који је Крзанрић сјајно укротио.

Развили су гости контру у 58. минуту. Гаврић је нанизао двојицу–тројицу играча Звезде, одложио лопту Бајићу који је јако шутирао са 16 метара, замало преко гола.

Н’Дијае је у 70. минуту успео да поред тројице чувара прими лопту у шеснаестерцу, да се окрене и шутира. Ипак, био је изблокиран.

А, онда два минута касније – преокрет. Исти сценарио као код првог корнера. Лазовић корнер, а овај пут главом – Дауда. Само не на првој стативи, већ у петерцу.

Напредак је тад посустао и у 76. минуту било је 3:1. Мрђа је повратним пасом упослио Дауду који је врхом копачке „ћушнуо“ лопту у мрежу.

Три минута касније, потпуни потоп Крушевљана. Цветковић је са леђа срушио Мрђу у шеснаестерцу. Није било дилеме за Јованетића – пенал за црвено–беле.

Дауда је узео лопту, али је инструкција са клупе била да га изведе Нинковић. Крзнарић је одбранио, ипак најстрожа казна је морала да буде поновљена, јер голман Напретка превише излетео са гол–линије. Из другог покушаја Нинковић је био прецизан.

Ашковски је оштро шутирао у 88. минуту са око 20 метара искоса са леве стране, а лопта прохујала поред леве стативе. Била је то последња шанса на мечу.

Извор: Спротски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ