Старт сезоне! Гостовање у Ивањици! 12 Aug 2013

Постављен је видео запис на нашем каналу, као и слике из Ивањице у галерији!

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Звезда - Черноморец 12 Aug 2013

Постављене су слике у галерији, а видео ће бити накнадно.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Слободњак Милијаша за Звездин минималац, Мрђа промашио пенал - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Рад – Црвена звезда 0:1 (0:1)

Стрелац: Милијаш у 10. минуту.

Стадион: Обилића на Врачару. Гледалаца: 2.500. Судија: Миленко Вукадиновић. Помоћници: Миленко Михајловић и Мирољуб Петковић (сви из Београда). Жути картони: Антић, Распоповић, Ћирковић, Адамовић, Луковић (Рад), Мијаиловић, Нинковић, Гогић (Црвена звезда).

Играч утакмице: Ненад Милијаш (Црвена звезда)

РАД: Кљајић, Милошевић, Витас, Ћирковић,Антић, Станојевић (90. Мараш), Распоповић,Адамовић (46. Пршо), Луковић, Павловић (68. Михајловић), Ђурђевић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић, Вешовић (83. Милуновић), Крнета, Араухо, Мијаиловић, Мирић (81. Петковић), Гогић,Милијаш, Нинковић, Дауда, Мрђа (75. Савићевић)

Црвена звезда је на Врачару материјализовала победу у дербију и остала само на бод заостатка у односу на Партизан у борби за титулу, али није бриљирала против Рада.

Црвено–бели су силовито кренули у меч против тима са Бањице и умало повели већ у трећем минуту. Мрђа се оградио и спустио лопту Дауди, који је прецизно шутирао са око 17 метара. Циљао је доњи леви угао Кљајићевог гола, али је чувар мреже „грађевинара“ сјајно одбранио.

С обзиром на развој ситуације, гол за Звезду је висио у ваздуху и до њега је дошло у 10. минуту. Милијаш је извео слободњак са око 17 метара и ухватио Кљајића на „кривој“ нози, мада је и живи зид Рада био лоше постављен.

Седам минута касније, Рад је умало изједначио. Изузетно агилни Ђурђевић побегао је Арауху после додавања Витаса, изашао искоса сам пред Бајковића, али је са око 10 метара шутирао тик изнад пречке.

Звезда је после постигнутог поготка, тотално променила стил игре. Након офанзивног почетка, повукли су „ручну“ и препустили иницијативу домаћину.

Гости су у 33. минуту рекламирали пенал после дуела Мрђе и Ћирковића. Дошло је до ремпловања, али је играч „грађевинара“ и руком повлачио Мрђу, Ипак, све је то било превише „млако“ да би Вукадиновић показао на белу тачку.

Треба напоменути одличну прилику за домаћи тим у 42. минуту. Ђурђевић је „отресао“ Вешовића на левој страни, центрирао оштро и по земљи у петерац, а Павловић за секунд закаснио да спроведе лопту у мрежу. Опет је Араухо каснио са постављањем.

Милијаш је у 54. минуту био близу репризе из десетог. Извео је слободан ударац, овај пут нешто ближе, а лопта је прохујала мало поред леве стативе. Слободњаку је претходило играње руком Распоповића, потпуно без намере, па би вероватно било повика на арбитра Вукадиновића да је Милијаш погодио.

Црвено–бели су добили једанаестерац у 58. минуту. Мрђа је на асистенцију Вешовића заобишао Распоповића, а дефанзивац Рада га оборио, више је пао преко њега, и за Вукадиновића није било дилеме. Делује да је донео исправну одлуку.

Неписано фудбалско правило је опет било на делу – играч над којим је начињен пенал не би требало да га изводи. Кљајић је „прочитао“ Мрђу, остало је 1:0.

У 64. минуту створила се гужва уз Звездину нападачку леву аут–линију, у висини центра. Станојевић је лактом ударио Нинковића и раскрварио му нос. Везиста Звезде је кренуо на Станојевића, пришао је и Милијаш, потом још неколико играча обе екипе, а ратоборног Нинковића су једва смирили саиграчи и судија. Зарадио је жути картон.

Док су се играчи разрачунавали, према Звездиним фудбалерима су полетеле столице са трибине одмах поред, где су били Јунајтед форси, па је морала да интервенише Жандармерија која је улетела међу њих.

Након тога утакмица се претворила у међусобно „крљање“ играча, са много грубих фаулова, реваншизама и жутих картона. Без ритма.

„Грађевинари“ су у последњих 15 минута били апсолутно бољи ривал и просто је невероватно колико се Звезда бранила. У 74. минуту најмлађи играч на терену Михајловић имао је одличну прилику да са десетак метара погоди мрежу, али је шутирао замало поред десне стативе.

Томе је претходила спорна ситуација у којој је Мијаиловић вукао у свом казненом простору Ђурђевића, оборио га, али је Вукадиновић пустио предност. Уследила је описана шанса за Михајловића. Остаје питање да ли је арбитар требало да покаже на белу тачку или пусти предност.

Звезда је претила из контри, које су се по правилу завршавале себичношћу њених играча у приликама пред голом Кљајића. Мирић и Савићевић су уместо асистенција ка саиграчима, покушали да сами реше меч.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ