И те ноћи када издахнем! 29 Nov 2014

Галерија слика

Марко Ивковић
Милош Јанковић
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Марко Ивковић (1989.-2014.) 22 Nov 2014

Срце хероја заувек живи, не могу да га убију!

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

У диму све 09 Nov 2014

Слике
Навијање
Димови са запада
Димови испод севера
Певање са браћом Грцима
Поздраво за Толета

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

У диму све 09 Nov 2014





:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Браћа 08 Nov 2014




:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


ПРВЕНАЦ ЗВЕЗДЕ У ТОП 16: Црвено-бели прогутали Албу у гротлу Пионира - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Одличном партијом пред Делијама, црвено-бели уписали прву победу у ТОП 16 фази Евролиге и што је најважније, задржали наде за пласман у прва четири тима Е Групе

Црвена звезда – Алба 86:69 (22:12, 25:17, 17:18, 22:22)

Дворана: Пионир. Гледалаца: 5907. Судије: Луиђи Ламоника (Италија), Елиас Коромилас (Грчка) и Борис Шулга (Украјина).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Вилијамс 7 (10 ас), Ребић, Дангубић 10, Митровић 6, Лазић 10, Блажич 6, Калинић 9, Марјановић 17 (12 ск), Тејић, Џенкинс 12, Јовић 9, Цирбес 1.

АЛБА: Гифај 3, Кинг 5, Табу, Варгас 6, Банић 8, Рединг 9, Стојановски, Ренфроу 6 (8 ск), Хемондс 11, Меклин 14, Радошевић 7.

Тим Саше Обрадовића се није снашао пред Делијама, које су цео меч фантастично носиле играче до тријумфа. Наравно, било је ту и овација тренеру Албе, иначе бившем играчу Црвене звезде...

Делије током целог меча нису стале са навијањем, а играчи Звезде су им узвратили на најбољи могући начин.

Тренер Албе и некадашњи играч Црвене звезде Саша Обрадовић је немоћно стајао поред аут линије. Неколико пута током утакмице је покушао тајм-аутима да пробуди екипу и покуша бар мало да угрози домаћина, али без успеха.

Обе екипе су тврдо и са доста опреза ушле у утакмицу, те је после скоро два минута игре лопта први пут прошла кроз обруч, а поене је уписао Џамил Меклин.

Већ у следећем нападу Дангубић је погодио тројку за Звезду, да би поново управо та два играча реализовала и наредна два напада својих тимова.

Од тог тренутка црвено-бели су везали седам узастопних поена и већ средином првог периода су имали осетних шест кошева предности.

Алба је успела да се врати у прихватљиви заостатак, али је онда на сцену ступио Стефан Јовић који је уз сјајну одбрану, која код њега никада не изостаје, почео да завршава и акције у нападу.

Резервни плејмејкер Црвене звезде је уписао седам узастопних поена и на одвео свој тим на прву паузу са плус десет 22:12.

И у другој четвртини црвено-бели су наставили тамо где су стали. Још више су стисли у одбрани, а гости су поклекли под притиском и почели су да греше у нападу и губе лопте.

Управо се у таквој кошарци Звезда најбоље сналази. И онда након Вилијамсове тројке из транзиције, Лазићеве две контре завршене „куцањима“ и нове серије од 11:0 домаћин је дошао до чак 20 поена предности (40:20).

Најкориснији играч прве фазе Евролиге Бобан Марјановић је терорисао високе играче Албе пошто је у првих двадесет минута чак девет пута био на линији за слободна бацања, а и мало му је фалило да већ на полувремену има дабл-дабл учинак.

И Маркус Вилијамс је био разигран и опет је показао како уме да игра. Делио је неке невероватне пасове, али понекад и превише атрактивне и неочекиване чак и за његове саиграче те се на полувреме отишло само са плус 18.

Звезда је и у наставку кренула силовито. Пулени Дејана Радоњића су наставили тамо где су стали.

Ипак после шест минута игре у трећем периоду дошло је до малог пада у игри. Алба је везала осам узастопних поена и са минус 22 стигла на само 14 разлике.

Радоњић је правовремено затражио тајм-аут којим је пресекао озбиљнију кризу његове екипе.

Од тог тренутка све се вратило на старо. Црвено-бели су само повећавали предности која је у једном тренутку досегла и плус 24 (77:53).

Ни у четвртом периоду се ништа није мењало. Звезда је константно одржавала разлику, а до краја меча гости више нису успели да припрете домаћину који је на крају однео заслужен тријумф. На крају црвено-бели су славили резултатом 86:69.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ