И те ноћи када издахнем! 29 Nov 2014

Галерија слика

Марко Ивковић
Милош Јанковић
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Марко Ивковић (1989.-2014.) 22 Nov 2014

Срце хероја заувек живи, не могу да га убију!

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

У диму све 09 Nov 2014

Слике
Навијање
Димови са запада
Димови испод севера
Певање са браћом Грцима
Поздраво за Толета

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

У диму све 09 Nov 2014





:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Браћа 08 Nov 2014




:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Драган Мрђа хет-триком донео Звезди лидерско место - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда – Слобода Поинт 4:1 (3:1)

Стрелци: 0:1 Тијаго у 10, 1:1 Гогић у 12, 2:1 – Мрђа у 40, 3:1 – Мрђа у 43, 4:1 – Мрђа у 62. минуту.

СТАДИОН: Црвене звезде. БЕЗ ГЛЕДАЛАЦА. СУДИЈА: Данило Грујић (Ниш). ПОМОЋНИЦИ: Далибор Ђурђевић и Дарко Расинац (оба Крушевац). ЖУТИ КАРТОНИ: Дауда, Араухо, Крнета (Црвена звезда), Ловрић (Слобода Поинт).

Ц. ЗВЕЗДА: Бајковић, Петковић, Крнета, Араухо, Мијаиловић, Печник, Милијаш, Гогић, Нинковић (79. Милуновић), Мрђа (88. Мирић), Дауда (71. Савићевић).

СЛОБОДА ПОИНТ: Ранковић, Василић, Кнежевић, Ловрић, Гојковић, Окуно (70. Долмагић), Пилиповић, Жеравица (46. Пурић), Тијаго, Пејовић, Јовановић (46. Крстић).

Црвена звезда је после 412 дана постала лидер Супер лиге, а да ли ће то и остати зависиће од исхода недељног дуела на Врачару између Вождовца и Партизана.

Црвено–бели су у отужној атмосфери празне Маракане услед казне ФСС, убедљиво савладали Слободу Поинт са 4:1.

Није се наслућивало да ће бити тако када је Тијаго у десетом минуту евроголом донео предност Ужичанима. Бразилац је, на додавање Василића, сам себи набацио лопту на 11 метара, а потом маказицама поред збуњеног Крнете савладао неодлучног Бајковића!

Само минут пре тога Дауда је пропустио зицер. Изашао је један на један са Ранковићем, али је промашио гол за центиметар–два.

Ипак, већ у 12. минуту било је 1:1. Милијаш је извео корнер са леве стране, а Гогић био највиши у скоку и на првој стативи, главом са пет метара, послао лопту под пречку Ранковића.

Тијаго је умало постигао још један погодак у 29. минуту. Проиграо га је Јовановић, а Бразилац је, иако неометан, шутирао поред гола искоса са леве стране, са десетак метара.

Дауда је у 35. минуту био несебичан, додао је лопту усамљеном Милијашу, који је са 14 метара могао да бира где ће да шутира, али је то учинио врло непрецизно – преко гола.

Пет минута пре краја првог полувремена, Петковић је одузео лопту Пејовићу на неких 18 метара од гола Слободе, проследио је десно ка Мрђи који је утрчавао у казнени простор и погодио ближи угао Ранковићевог гола.

Мрђа се поново уписао у стрелце у 43. минуту, али је пола посла обавио Печник, који га је прецизно упослио после продора по десној страни, а Мрђа погодио са 6–7 метара.

Друго полувреме није било толико садржајно, а коначних 4:1 поставио је Мрђа, хет–триком у 62. минуту. Лопта је дуго кружила око казненог простора Слободе, Печник је шутирао са 15 метара, Ранковић одбранио, али је Мрђа био одмах поред голмана гостију и одбитак „ћушнуо“ у мрежу.

Седам минута касније Дауда се обрукао. Мрђа му је асистирао, а Нигеријац промашио лопту са 10–11 метара, иако је био сам као дух!

Додаћемо, да су три гола поништена због недозвољених позиција. Два (Пејовића из Слободе у 30. и Дауде у 44. минуту) оправдано, а Савићевићев у првом минуту судијске надокнаде меча – неоправдано.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ