Вождовац -ЗВЕЗДА, гостовање на Врачару... 26 Sep 2013

И поред прескупих карата, анемичне игре и лоших резултата, максималном подршком смо покушавали да трегнемо фудбалере и тренера, али резултат је и овог пута изостао... Прозивке и одузимање дресова су једино што је преостало у овом моменту!

Слике су постављене у галерији.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Прослава 50 година Маракане! 17 Sep 2013

Рођенданска атмосфера на највећем српском стадиону... Прошле су деценије, од велике Звезде коју памти Европа и свет, остали су велики навијачи - Делије! Још једном смо показали своју величину и снагу, 40.000 људи на безначајној утакмици... Љубав која се никада не гаси!

Слике су постављене у галерији.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Звезда - Јагодина 18 Aug 2013

Пола сата пред почетак утакмице север готово празан.Навикли смо на много већи број људи,барем на овом трибини.На крају су се средишња два сектора попунила,таман да се подигне кореографија за утакмицу.Парола на крову и огради и више него јасна,ТИТУЛА по сваку цену.

Слике су постављене у галерији.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Реми Звезде у Москви, Јовић стрелац за црвено-беле - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда је увеличала отварање новог стадиона Спартака из Москве и извукла нерешен резултат. Пред, не скроз попуњеним трибинама „Откритије Арене“, али у сјајној атмосфери коју су направили навијачи Звезди братског клуба, виђен је по један гол на обе стране – 1:1.

Први гол на мечу постигнут је у 8. минуту после катастрофалне грешке голмана београдских црвено–белих Дамира Кахримана.

Досуђен је слободан ударац за домаћи тим, искоса са леве стране, на ивици казненог простора. Звездин чувар мреже је непотребно изашао на пет метара од гола да распореди саиграче који га нису најбоље разумели, а у међувремену судија је дозволио Дмитрију Комбарову да изведе слободан ударац. Овај је послао лопту у празну мрежу. Мада, било је то мало и „на кварно“, пребрзо изведено. Домаћински.

Звезда је била равноправан ривал у првом полувремену које је било пуно темпа, што се не може рећи за други део игре, не рачунајући финиш у коме су обе мреже могле да се затресу неколико пута.

Велики број измена на обе стране, „убио“ је динамику утакмице, али су се нови играчи Звезде боље снашли.

Дебитант Катаи и Босанчић унели су живост и црвено–бели су изједначили у 84. минуту преко Луке Јовића. Млади Звездин центарфор је искористио „ничију“ лопту после убацивања са десне стране и приземним ударцем матирао голмана Московљана.

Шампион Србије је постигао још један погодак, али је он оправдано поништен због глупости Ђорђа Деспотовића. Марко Грујић је изашао сам пред чувара мреже Спартака, заобишао га, али му је засметао Деспотовић, активирао се из офсајда и „скинуо“ лопту са ноге Грујићу.

Спартак је у 90. минуту, после једине грешке на мечу талентованог штопера Звезде Вукашина Јовановића, погодио стативу. Остало је праведних 1:1.

Спартак - Црвена звезда 1:1 (1:0)

СТРЕЛЦИ: 1:0 – Комбаров у 8, 1:1 – Јовић у 83. минуту.

СТАДИОН: Откритије арена у Москви. ГЛЕДАЛАЦА: 37.734. СУДИЈА: Алексеј Николајев. ПОМОЋНИЦИ: Виталиј Дроздов и Игор Демешко (сви из Русије). ЖУТИ КАРТОНИ: Гогић, Босанчић (Црвена звезда).

СПАРТАК: Ребров (13. Песјаков, 63. Митрјашкин), Паршивљук (22. Кутин), Бризгалов, Макеев (61. Пуцко), Комбаров (22. Фадејев), Јаковљев (63. Хомуха), Глушаков (22. Мастерној), Самсонов (63. Савичев), Кајомов (46. Зуев, 76. Синодзука), Хурадо (63. Пантелеев), Џуба (22. Давидов ).

Ц. ЗВЕЗДА: Кахриман (88. Тркуља), П. Ђорђевић, Лазић, Јовановић, Антић (62. С. Ђорђевић), Гогић (62. Грујић), Лазовић (62. Катаи), Печник, Ристић (46. Босанчић), Гаврић (46. Јовић), Ракић (46. Деспотовић ).

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ