На Брду - браво девојке! 07 Oct 2013

Масовно гостовање на Бановом брду на реновираном стадиону и први пут под рефлекторима... И поред неповољног резултата "из свлачионице", одлично навијање, бакљада у другом полувремену, подршка до краја... И спрдња са "девојкама" у црвено белим дресовима на крају...

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Ко зна која већ субота 29 Sep 2013

Лоше време и необећавајуће игре довеле су мање људи него иначе, али оне праве који су кисли, певали, палили гомилу пиротехнике и приредили још једну "представу" за памћење...

Слике су постављене у галерији.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Куп - гостовање у Новом Саду... 26 Sep 2013

У духу мелодије и песме која је обележила ово гостовање, феноменална атмосфера на трибини коју се заузеле Делије... Иако нас је на Карађорђу знало да буде далеко више, непопуларан термин и лоша форма екипе, су довели изненађујуће добар број људи који су присустовавли победи после неколико киксева...

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Партизанова младост потопила Звезду и изборила мајсторицу полуфинала - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Партизан је одиграо сјајно друго полувреме против Црвене звезде, вратио брејк и изборио мајсторицу пред својим навијачима која ће одлучивати о финалисти


Црвена звезда – Партизан 7:9 (2:2, 2:2, 1:3, 2:2)

Базен Ташмајдан. Гледалаца: 600. Судије: Периш (Сплит), Савиновић (Дубровник). Играч више: Црвена звезда 10 (4), Партизан 11 (3). Два играча више: Црвена звезда 1 (0).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Шефик (14 одбрана), С. Рашовић 3, Драшовић 1, Танкосић 1, Томашевић, Ешкерт, Бијелић, В. Рашовић, Ранђеловић, Његован 1, Рацков 1, Обрадовић, Драксимовић, Шормаз. Тренер: Савић.

ПАРТИЗАН РАЈФАЈЗЕН: Соро (12 одбрана), Гилен, Мандић 2, Вицо 1, Суботић 1, Репановић, Гогов 3, Јакшић, Манојловић, Танасковић 1, Стојановић, Асановић 1, Ристичевић, Јанковић. Тренер: Вујасиновић.

После брејка на старту полуфиналне серије на Бањици Црвена звезда је била већ виђена у великом финалу. Међутим, за тако нешто требало је да савладају црно-беле и на свом терену, на Ташмајдану.

И све је текло по плановима Дејана Савића, који је био свестан да ће његова екипа имати предност ако резултат буде у егалу. И тако је било, све до почетка треће четвртине.

Претходно, црвено-бели су имали и два гола вишка, после голова Рацкова и Његована (4:2). Но, Партизан је на време ухватио прикључак, па је уз поготке Суботића са играчем више, те Танасковића 16 секунди пре краја другог периода у контри стигао до изједначења.

Водила је Звезда и са 5:4, али је потом уследио велики пад у игри. Делом, „кривци” су и изабраници Владимира Вујасиновића, који су заиста сјајно одиграли у другом делу сусрета.

Партизан је први пут повео у трећој четвртини, уз два везана гола Гогова, други после сјајне контре – 6:5. Притисак је сада био на црвено-белима, а они се са њим нису баш најбоље изборили.

Знао је то да казни Мицов, који је сјајно упливао и искористио асистенцију у ситуацији кад је његов тим имао играча више, за „плус два” – 7:5. На почетку последње четвртине Партизан је после гола Стојановића вероватно и решио питање победника – 8:5.

Најлепши потез меча виђен је при крају, кад је Мандић шраубом са велике удаљености савладао Шефика – 9:5. Претходно је голман Звезде имао невероватну одбрану, кад је у контри био Танасковић, али ни то није подигло његове саиграче. До краја, црвено-бели су са два гола само ублажили пораз – 9:7.

Мајсторица ће бити одиграна на Бањици 6. маја. У другом полуфиналном дуелу у Новом Саду Војводина дочекује Раднички, а Крагујевчани имају вођство од 1:0 у серији.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ