На Брду - браво девојке! 07 Oct 2013

Масовно гостовање на Бановом брду на реновираном стадиону и први пут под рефлекторима... И поред неповољног резултата "из свлачионице", одлично навијање, бакљада у другом полувремену, подршка до краја... И спрдња са "девојкама" у црвено белим дресовима на крају...

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Ко зна која већ субота 29 Sep 2013

Лоше време и необећавајуће игре довеле су мање људи него иначе, али оне праве који су кисли, певали, палили гомилу пиротехнике и приредили још једну "представу" за памћење...

Слике су постављене у галерији.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Куп - гостовање у Новом Саду... 26 Sep 2013

У духу мелодије и песме која је обележила ово гостовање, феноменална атмосфера на трибини коју се заузеле Делије... Иако нас је на Карађорђу знало да буде далеко више, непопуларан термин и лоша форма екипе, су довели изненађујуће добар број људи који су присустовавли победи после неколико киксева...

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Блажич водио Звезду до друге победе у Евролиги - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда Телеком – Лијетувос Ритас 88:77 (19:16, 23:24, 20:16, 26:21)

Дворана: Пионир. Гледалца: 7.500. Судије: Перез Пизарио (Шпанија), Кјари (Италија), Переа (Шпанија).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ТЕЛЕКОМ: Цветковић, Митровић 7, Лазић 4, Блажич 16, Симоновић 4, Марјановић 12 (7 ск), Раденовић 5, Катић 12, Ристић, Нелсон 12 (9 ск), Џенкинс 2, Шилб 14.

ЛИЈЕТУВОС РИТАС: Тепић 2 (4 ск), Бабраускас 6, Паласиос 13 (5 ск), Сеибутис 17 (4 ас), Глинијадакис 1, Гецевичијус 17 (5 ас), Орелик, Лидека 2, Кук 4 (10 ас), Сонгаила 4, Јеловац 11 (4 ск), Дамбраускас.

Црвена звезда је напокон обрадовала своје навијаче у Евролиги. После две изгубљене утакмице у “Пиониру”, Делије су дочекале првенац – у петом колу је побеђен Лијетувос Ритас.

Звезда је овим тријумфом задржала шансе за пласман у Топ 16 фазу и материјализовала успех у Баскији од прошле недеље.

Колико је овај меч значио црвено–белима исто толико је значио и гостима, и то се видело од самог старта.

Лијетувос није подлегао атмосфери и када год би Звезда направила колико–толико одстојање у односу на њега, највише седам поена разлике у првом полувремену (16:9), он се враћао у игру.

Сваки „кам бек“ гостију дошао је захваљујући шуту за три поена и фантастичном Гецевичијусу, који је у првих 20 минута погодио чак четири тројке, док је Јеловац два пута био прецизан иза линије 6,75.

Звезда је превише срљала у тренуцима када је имала резултатску иницијативу и у томе доста грешила.

Шилб је био заиста сјајан, скоро непогрешив из игре у првом полувремену (12 поена, три скока и две асистенције), али очајан са линије слободних бацања (0–4).

Поред њега, Блажич је био као по обичају задужен да продорима подиже публику на ноге, док су Марјановић и Митровић били на нивоу под оба коша.

Иако је изгледало да ће се Звезда одлепити после добре игре у првој четвртини, до тога није дошло, па је домаћин морао да се задовољи са „свега“ плус два на великој паузи (42:40).

Лијетувос је „млако“ ушао у наставак дуела, што су домаћи кошаркаши искористили да направе мини–серију од 4:0 (46:40). Убрзо су се гости тргли, а како би него шутом за три поена. Овај пут није погађао Гецевичијус већ Сеибутис, везавши десет поена (две тројке).

Када се половином треће деонице у игру вратио Блажич, разиграла се и Звезда, али ниједном није успевала да поведе са више од четири разлике, имала је превише пропуста у одбрани.

„Одлепљивање“ црвено–белих у режији Блажича (16 поена) се десило у последњој деоници. Појачали су одбрану, а у нападу имали неколико пута кош и додатно бацање, па су осам минута пре краја имали плус девет (66:57), па плус 13 (74:61).

Намерна лична грешка Катића је мало закомликовала ствари (74:64), али је Кук узвратио исто мером, а Звезда је при том била у победничком ритму. Четири и по минута пре краја, повела је са недостижних 79:64.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ