Реал у Арени 02 Jan 2015

Почетак утакмице

Слике

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

И те ноћи када издахнем! 29 Nov 2014

Галерија слика

Марко Ивковић
Милош Јанковић
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Марко Ивковић (1989.-2014.) 22 Nov 2014

Срце хероја заувек живи, не могу да га убију!

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Заувек с` нама! 29 Nov 2014:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

У диму све 09 Nov 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Радоњић зна са Басконијом, сјајна Звезда славила у Шпанији - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Квалитет, концентрација, сјајна одбрана, доминација у скоку, велики број расположених играча... Црвене звезда је у Виторији имала све потребно за рушење великог тима и огроман корак ка Топ 16 фази.Басконија – Црвена звезда Телеком 66:86 (22:21, 12:20, 16:25, 16:20)

БАСКОНИЈА: Ајверсона 4, Кусер 2, Шенгелиа 20, Перкинс 3, Д. Диоп, Хамилтон 7, И. Диоп, Тили 9, Вујачић 2, Сан Еметерио 7, Уертел 6, Бертанс 6.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ТЕЛЕКОМ: Вилијамс 14, Ребић, Дангубић 2, Митровић 17, Лазић 7, Блажич 9, Калинић 6, МАрјановић 12, Тејић, Џенкинс, Јовић 4, Цирбес 15.Радоњићев тима је био импресиван. Изједначена борба трајала је свега десетак минута, а онда је публика могла да види демонстрацију дефанзиве која обећава улазак у „крем да ла крем“ Евролиге.

Басконија која у просеку код куће убацује 86,2 поена, била је потпуно разбијена. Црвено-бели су на то надовезали доминацију у скоку, постигли велики број лаких поена, ређале су се сјајне роле Лазића, Митровића, Цирбеса, Марјановића, Вилијамса, Калинића, Јовића и домаћин је много пре последњег звука сирене морао да потпише капитулацију.

Лопте Вилијамса на отварању утакмице су „имале очи” или су лако завршавале у рукама ривала. Али, оно што је још више упадало у очи јесте одлука Радоњића да Блажичу повери чување Бертанса, што је у вечитим дербијима било одлично решење. И

сада је то добро функционисало, Летонац се није видео на отварању утакмице, што је у великој мери пореметило игру домаћина.

Генерално, црвено-бели су успели да поставе ритам који им одговара. Стегли су у одбрани, дошли у ситуацију да трче и све је ишло на њихову воденицу. Лазић је био ударна игла у нападу, пре него што је отишао на први предах, нанизао је седам поена без промашаја.

Са жељом да задржи висок темпо, Радоњић је веома брзо променио готово целу петорку, прецизније само је Марјановић остао у игри. Али, дефанзива црвено-белих је почела да има све више пукотина, па се дешавало да се Ертел прошета до коша.

Управо је то била и тема о којој се разговарало на клупи Црвене звезде после прве четвртине.

Резултат се одмах видео и одрана у наставку није капитулирала три и по минута, за серију 6:0. Сјајну ролу имао је Стефан Јовић, ипак јасно је да црвено-бели нису ни изблиза максимално материјализовали учинак под својим кошем. Промашили су неколико отворених шутева, а нису се прославили ни са линије пенала.

Ипак, Радоњићев тим се држао плана. Калинић и Цирбес су рампама лепили ривале за постер, скок у нападу је такође правио разлику (12 до полувремена) и нервоза се увукла у редове домаћина.

А, онда је Вилијамс из пика сервирао лопту за репрезентативца Немачке, Лазић је после украдене лопте погодио Блажича у трку и Црвена звезда је у 18. минуту побегла на 37:28. Међутим, када се отишло на велики одмор постојао је горак утисак, као последица осећања да су црвено-бели могли скупље да наплате завидан ниво у одбрани.

Да ће у наставку бити боље Црвена звезда је најавила са две тројке Митровић и једном Вилијамс, Марјановић је показао да има меку руку, Блажич се играо са Вујачићем све за великих плус 17 (57:40).

Убрзо су Радоњићеви пулени стигли и до 60:42 и тај резултат је веома дуго стајао на семафору. Домаћин је први прекинуо пост и припретио серијом 6:0, али то није уплашило црвено-беле који су у последњу четвртину ушли са плус 16 (66:50).

Ривал је био грогиран, а убрзо и нокаутиран. Црвена звезда је додала гас, сјајне одбране и лепи потези у нападу су се ређали као на траци, разлика је брзо прешла бројку од 25 поена и питање победника је било решено.

Треба истаћи да је Дејану Радоњићу ово трећи тријумф над тимом из Басконије на клупи Звезде, а треба додати да тренер црвено-белих има скор 6-0 против клубова из Шпаније.


ПОВРЕДА СТЕФАНА ЈОВИЋА

Уживање навијача Црвене звезде у доминацији својих љубимаца грубо је прекинуту у 28. минуту када је Стефан Јовић нагазио на ногу Хамилтону и жестоко искренуо скочни зглоб.

Гримаса на лицу бека црвено-белих јасно је говорила да повреда није нимало наивна, па су саиграчи морали да га однесу до клупе.

Извор: Спортски Журнал


ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ