Реал у Арени 02 Jan 2015

Почетак утакмице

Слике

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

И те ноћи када издахнем! 29 Nov 2014

Галерија слика

Марко Ивковић
Милош Јанковић
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Марко Ивковић (1989.-2014.) 22 Nov 2014

Срце хероја заувек живи, не могу да га убију!

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Заувек с` нама! 29 Nov 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

У диму све 09 Nov 2014





:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда прегазила и Ђетињу, на корак од титуле - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Слобода Поинт – Црвена звезда 0:2

Стрелци: 0:1 – Милијаш у 4, 0:2 – Печник у 39. минуту.

„Још једна победа и титула” – одушевљено су запевали навијачи Црвене звезде после победе њихових љубимаца против Слободе Поинт у Ужицу. Још само три бода деле црвено-беле од прве титуле после шест година поста!

Црвено-бели су прескочили једну од најтежих препрека на путу ка шампионском пехару. А све дилеме су решили већ у првом полувремену. Бункер Ужичана пробио је већ у 4. минуту из слободног ударца Милијаш.

Предност је у 39. минуту дуплирао Печник, испоставило се да је тада поставио и коначан резултат. Имала је слобода две врло добре прилике да меч учини неизвесним, али су Тијаго и Окуно промашивали.

Црвена звезда рутински одрађује посао у првом полувремену против Слободе Поинт. Екипа Славише Стојановића после првих 45 минута има огромну предност – 2:0.

Већ прва шанса коју су црвено-бели имали, претворена је у гол. У 4. минуту је Ловрић на ивици шеснаестерца срушио Мрђу и зарадио жути картон. Лопту је узео Милијаш, пронашао је рупу у живом зиду и изазвао ерупцију одушевљења већег дела публике на стадиону у Ужицу – 0:1.

У 12. минуту је после кикса одбране домаћих лопта дошла до Лазовића, али је помоћни судија прекинуо акцију гостију због офсајда. Само минут касније Слобода је имала сјајну прилику за изједначење.

Окуно је сјајно упослио Тијага, овај је изашао очи у очи са Бајковићем, преварио га „лажњаком”, али је у последњи час уклизао Нинковић и избацио лопту у корнер, после којег није било опасности.

У 21. минуту пожутео је Жеравица после прекршаја на Печнику, а само шест минута касније Ужичани су добили и трећу јавну опомену, Печи је прекинуо контру коју је повео Касалица.

У 31. минуту могао је у листу стрелаца да се упише Мрђа, најбољи голгетер Јелен супер лиге је врло добро шутирао, али је Ранковић одбранио.

Чинило се да неће бити опасности по Слободу у 39. минуту, кад је Печник решио да заврши соло акцију. Словенац је начинио два-три корака, дошао до 25 метара од гола ривала и шутирао, испоставило се врло прецизно. Лопта је окрзнула стативу и ушла у гол, али је утисак да је Ранковић могао много боље да интервенише.

Могла је Слобода да се врати у игру у 45. минуту. Лопта је после једног шута играча домаћих дошла до Окуна, који је остао сам као дух на пет метара, али је промашио читав гол! Промашај какав се заиста ретко виђа!

У другом полувремену је било далеко мање садржаја. У 47. минуту је из велике удаљености, са око 35 метара из слободног ударца пробао Милијаш, али је лопта отишла поред десне стативе голмана Ранковића.

Два минута касније врло добра прилика за Звезду, коју је креирао Лазовић. Млади Чачанин је сјајно прошао по десној страни, па је готово са гол-аут линије упутио повратан пас ка Печнику, али је овај лоше шутирао из изгледне позиције.

Могла је Слобода да се врати у игру у 57. минуту, а да чак није ни направила шансу. У жељи да испуца лопту из свог шеснаестерца Мијаиловић је погодио Ловрића, а лопта је завршила на срећу црвено-белих, поред гола после одбитка.

У последњих пола сата ритам меча је прилично опао. Славиша Стојановић се определио за већ неколико пута ове сезоне виђено чување резултата, док Ужичани нису били довољно креативни да би могли да запрете Бајковићу.

У 83. минуту још једном је пробао Милијаш из слободног ударца, али је његов шут са 20-так метара отишао тик изнад пречке гола Слободе.

Извор: Спортски Журнал


ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ