Видео запис с краја утакмице (ЦЗ - Ритас)! 16 Nov 2013

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

У другу лигу Раде! 10 Nov 2013



Постављене су слике са Врачара у галерији.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

145. дерби! 02 Nov 2013

Постављене су слике у галерији. Постављена су по 3 записа с фудбала и баскета на нашем каналу!!!

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Мајсторија Јовића, еврогол Лазовића и првенац Орландића за тријумф Звезде у Новом Саду - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

После успаванке у првом полувремену, Црвена звезда је ипак успела да освоји сва три бода против Доњег Срема на неутралном терену, на стадиону „Карађорђе”

Доњи Срем – Црвена звезда 1:3 (0:0)
Стрелци: 0:1 – Орландић у 50, 1:1 – Митревски у 54, 1:2 – Лазовић у 60, 1:3 – Лазовић у 88. минуту.
Стадион: „Карађорђе”. Гледалаца: око 2.000. Судија: Данило Грујић.
ДОЊИ СРЕМ: Белић, Лакићевић, Прљевић, Вукобрат, Црномарковић, синђић, Митревски, Јелић (од 74. Христов), Шарац (од 45+1. Станковић), Мирковић, Богуновић.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Цветковић (од 90. Петковић), Јовановић, Павићевић, Анђелковић, Грујић (од 62. Аврамовски), Стојановић, Ристић, Лазовић, Паркер (од 50. Орландић), Јовић.



Црвена звезда је славила у првом мечу после вечитог дербија, у Новом Саду црвено-бели су били бољи од Доњег Срема. Морали су Београђани да уложе максимум напора не би ли стигли до сва три бода против Пећинчана.

Публика у Новом Саду је, после лошег првог полувремена, у наставку имала шта да види. Три врло лепа гола, два у режији шампиона, један домаћих, неколико лепих потеза и мноштво младих играча на терену, превасходно у црвено-белој опреми за коначних 3:1 за Звезду.

Прву шансу и то сјајну имала је Црвена звезда у петом минуту. Лазовић је примио лопту на десној страни, прошао је чувара, ушао у шеснаестерац и маестрално центрирао ка Саши Стојановић, али искусни играч је са шест-седам метара, неометан, реаговао као почетник, очајно је захватио лопту.

Само два минута касније идентичан продор Лазовића и поново одличан центаршут, али је одбрана Доњег Срема у последњем тренутку отклонила опасност.

И трећу прилику за црвено-беле створио је Лазовић, поново је центрирао са сличног места, а на лопту су кренули у исто време Стојановић и Паркер. Пећинчане је овога пута спасла њихова лоша комуникација.

Прву прилику Доњи Срем је имао у 20. минуту. Вукашин Јовановић је споро реаговао, кад је покушао да испуца лопту отео му је Богуновић, потом је одлично проследио до Дина Шарца, који је изашао „очи у очи” са Рајковићем и за мало је био непрецизан!

На асистенцију Ристића шансу је имао Јовић, али је његов ударац изблокиран, лопта је отишла у корнер, после којег није било опасности.

Дуго се чекало на нову прилику, све до 37. минута. Тада је Стојановић врло добро извео корнер, али је Јовановић лоше главом захватио лопту.

Имао је шансу Ристић у 45. минуту, са скоро 30 метара је из слободног ударца шутирао врло добро, али је био за мало непрецизан.

Статистика првог полувремена је најбоље одсликавала оно што се дешавало на терену, Доњи Срем је шутнуо једног ка голу ривала, Звезда седам, али ни један од тих шутева није ишао у оквир гола!

Црвена звезда је повела у 50. минуту. После бравуре Луке Јовића на десној страни, одличног дриблинга и још бољег центаршута, Орландић је главом закуцао лопту у мрежу Пећинчана са четири метра. Био је то првенац Црногорца у црвено-белом дресу.

Само четири минута је трајало вођство Звезде. Изнудио је Доњи Срем слободан ударац, искоса са десне стране, на око 35 метара удаљености. Одлично је центрирао, а лопту је главом у небрањени део мреже пласирао Митревски.

Невероватно је колико је лоше била постављена одбрана Црвене звезде, прилично високо су изашли и оставили немоћног Рајковића да само погледом испрати ударац ривала.

Нови гол на „Карађорђу” виђен је из прекида у 60. минуту. Била је то мајсторија Лазовића из слободног ударца са више од 25 метара, голман Белић је био немоћан, лопта је отишла у рашље.

Уследио је мирнији преиод игре, а прва већа шанса виђена је тек у 79. минуту. Анђелковић је добро центрирао, а Јовић је захватио лопту главом са десет метара, али је био непрецизан, није било опасности по Белића.

Само минут касније могао је Доњи Срем да запрети, али је акцију сјајно пратио голман Звезде Рајковић, који је био који секунд бржи од Богуновића, а у наставку акције Пећинчани се нису најбоље снашли.

Могао је Орландић све да реши у 83. минуту. Лука Јовић је сјајно асистирао Црногорцу, а овај је шутирао са 15 метара, али је Белић маестрално интервенисао.

Само три минута касније Орландић је добио употребљив пас од Лазовића, али је дао главом мало јачи фор, а потом је шутирао високо преко гола Пећинчана. Али, све је било решено у 88. минуту.

Имао је Доњи Срем слободан ударац, већина њихових играча била је на половини Звезде, али су то прилично лоше извели. Лопту је отео Стојановић, одмах проследио лопту у простор ка Лазовићу, који је са половине терена стигао у шеснаестрац ривала и потом савладао Белића за коначних 3:1.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ