Звезда - Војводина (првенствена) 07 Dec 2013

На каналу је постављен гол Мрђе, а ускоро се очекује још кратких записа. Слике су постављене у галерији.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Цигани у Бечеју на ватерполу! 03 Dec 2013

Ватерполисти победили Раднички и освојили све што се може освојити у једној сезони. Добра бројка делија у Бечеју.Кренуло се из центра кортеом до базена. Успут паљена пиротехника и песма је грмела улицама града. Наш коп је заузео два сектора на којима су биле скинуте столице,око 300 делија у том делу. Велику већину хале чинили су звездаши.

Постављене су 2 слике у галерији.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Не толеришемо више! 30 Nov 2013

Постављене су слике у галерији, као и два видео записа на нашем ЈТ каналу.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда на премијери једва до ремија - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда, бранилац титуле, није успела победом да започне нову сезону, повратник у суперлигашко друштво Напредак одиграо одлично


Црвена звезда – Напредак 2:2 (0:1)

Београд - Стадион: Рајко Митић. Гледалаца: 9.600. Судија: Владо Глођовић. Жути картони: Руиз (Црвена звезда), Вукановић, Маркоски (Напредак). Стрелци: 0:1 Марко Гобељић у 42, 0:2 Алекса Вукановић у 47, 1:2 Срђан Плавшић у 60, 2:2 Предраг Сикимић у 81..

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Кахриман, Петковић, Фибел, Aл. Луковић, Ристић (од 61. Виеира), Ле Талек, Плавшић, Полетановић (од 84. Бабунски), Руиз, Срнић (од 61. Моуче), Сикимић.

НАПРЕДАК: Петровић, Фримпонг, Гобељић, Ндиај, Маркоски, Пројић, Симоновић, Шљивић, Урошевић (од 46. Вукановић), Варга (од 87. Лемајић), Вулић (од 75. Бељић).



Десетак минута требало је Звезди да створи прву праву прилику, по левом боку пробио је Плавшић заврнуо лопту на седам метара где је на њу натрчао Срнић, али је шутирао право у Петровића.

У 11. минуту друга и последња шанса за Звезду у првом делу, играч Напретка је лоше је избио лопту после додавања Плавшића, оставио је на тацни лопту Полетановићу, али је у он у последњем часу изблокира.

У 19. минуту Урошевић је на левом боку отресао бека Звезде Петковића, а потом неометан набацио лопту на петерац где је Ндиај захватио главом, али је шутирао у Кахримана.

И, онда затишје до 42. минута. Вулић је тада добро избио лопту, испоставило се у сјајан фор Гобељићу, који је између Луковића и Фибела пролетео ка Кахриману и када је дошао до њега рутински га лобовао - 0:1.

Тек што је почео други део Крушевљани су дуплирали предност.

Лопта иза леђа одбране Звезде, Вукановић који је само који минут раније заменио Урошевића, добро се убацио испред Ристића, отресао га, потом заобишао голмана Кахримана и рутински га матирао - 0:2.

У 51. минуту Петковић је центатршутом са десне стране нашао Ле Талека на четири метра од гола, Француз је пробао главом, али је шутирао директно у голмана Петровића.

Четири минута касније Плавшић је опалио по лопти са 18 метара, али се голман Петровић бацио попут мачка и извукао је из доњег левог ћошка.

Тада је успео, али не и у 60. минуту када је Плавшић упутио "пројектил" са 33 метра и смањио предност - 1:2.

Тада је тренер Божовић повукао помало нерезонски потез, јединог расположеног у тиму Звезде, Плавшића, извео је са терена чим је дао гол.

И, умало то да му се освети. На убачену лопту минут касније натрчао је Варга, примио је, повукао у казненом, шутнуо испод Кахримана, који је мало докачио и скренуо ка пречки. Са гол линије лопту је избацио Ристић.

Oн је у 69. минуту добро извео корнер, нашао на десет метара Сикимића, који је покушао главом, али директно у Петровића.

У 79. коначно јеадн добар потез Руиза, пробио је по левој страни, лопта је дошла до Сикимића, вратио је на шут Полетановићу који са десетак метара из срца казненог није успео да матира Митровића.

Он није, али јесте Сикимић у 81. минуту. По десној страни прошао је Моуче, убацио лопту на петерац где се кроз ваздух винуо Сикимић и погодио - 2:2.

Звезда је имала прву шансу да у 90. минуту дође до победе, Моуче је поново са леве стране убацио лопту, на десетак метара утрчао је Ле Талек, бацио се, али је лопту главом послао са погрешне стране стативе, у гол аут.

Минут касније слична акција, на десетак метара лопту маказицама хвата Виеира, али лопта пролази поред стативе за неколико милиметара.

И, онда умало шок за црвено-беле, у 94. минуту контра Напретка, Вукановић је на петерцу одлично заломио Ристића, убацио на главу Лемајићу, који са пет метара шутира у сигурног Кахримана.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ