Звезда - Војводина (првенствена) 07 Dec 2013

На каналу је постављен гол Мрђе, а ускоро се очекује још кратких записа. Слике су постављене у галерији.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Цигани у Бечеју на ватерполу! 03 Dec 2013

Ватерполисти победили Раднички и освојили све што се може освојити у једној сезони. Добра бројка делија у Бечеју.Кренуло се из центра кортеом до базена. Успут паљена пиротехника и песма је грмела улицама града. Наш коп је заузео два сектора на којима су биле скинуте столице,око 300 делија у том делу. Велику већину хале чинили су звездаши.

Постављене су 2 слике у галерији.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Не толеришемо више! 30 Nov 2013

Постављене су слике у галерији, као и два видео записа на нашем ЈТ каналу.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Олимпијакосу братски дерби, други пораз Звезде - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда је изгубила од Олимпијакоса у мечу 4. кола Групе Д Евролиге. У првом званичном међусобном дуелу два црвено–бела клуба успешнији су били гости из Грчке

Црвена звезда – Олимпијакос 57:62 (14:13, 12:24, 10:13, 21:12)
Комбанк арена. Гледалаца: 18,732. Судије: Хирезуело (Шпанија), Вијатор (Француска), Нуран (Турска).
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Вилијамс 7, Дангубић 2, Митровић 4, Лазић 5, Блажич 10, Калинић 10, Марјановић 13, Џенкинс 2, Цирбес 4, Јовић.
ОЛИМПИЈАКОС: Петвеј 8, Хантер 2, Данстон 11, Спанулис 14, Слукас 4, Аграванис 8, Манцарис 7, Кацивелис, Лафајет 5, Дарден 3 .Београдски црвено–бели повели су два пута само на почетку утакмице у Комбанк арени, а до краја су успели да угрозе предност Олимпијакоса у последња четири минута меча када су коначно смањили вођство гостију пошто су стигли на два поена заостатка. У самој завршници, нису ипак могли да преокрену резултат и уписали су други пораз у европском такмичењу.

Грчевито су почели меч изабраници Дејана Радоњића. Једина два поена постигао је Бранко Лазић, док су с друге стране играчи Олимпијакоса врло брзо нанизали три тројке за 9:2.

Успела је, међутим, Звезда да се поврати и после закуцавања Калинића, четири поена Митровића и два Вилијамса, дошла је до изједначења 11:11. У игру је уместо Лазића ушао Блажич и убрзо је погодио прву тројку за београдске црвено–беле и вођство 14:11 пред сам крај прве четвртине. Лафајет је успео да погоди за 14:13 и тим резултатом ушло се у другу четвртину.

У прва три минута следећег периода само је Калинић убацио једно слободно бацање, а Олимпијакос је направио фантастичну серију од 10:1 (23:15) после чега је Радоњић затражио тајм–аут.

Узвратила је Звезда мини–серијом од 6:0 чиме је смањила резултат на 21:23. Опет је уследио пад у игри домаћег тима, без идеје у нападу, дозволили су Грцима да се „одлепе“ на чак +15, највише захваљујући Данстону који је постигао осам поена. До краја овог дела дао је још један поен.

На паузу се отишло са 26:37.

У наставку меча играчи Олимпијакоса повећавали су предност шутевима за три поена, погодили су Петвеј, Аграванис и Спанулис. С друге стране, тројку за Звезду, другу на утакмици, погодио је Вилијамс – 34:46. Мало кошева виђено је у трећој четвртини, Звезда је дала само 10 поена, а грчка екипа 13.

У последњој деоници шут је лоше служио играче Звезде, а слаби су били и са линије слободним бацањима. Марјановић је закуцавањем и 11. поеном успео да смањи предност Олимпијакоса на 7 поена – 50:57 четири минута пре краја меча. Полако се истопила предност Грка, јер је уследила и друга тројка Блажича за 53:57.

На линију слободних бацања стао је Марјановић и оба пута је био успешан, Звезда се приближила на 55:57.

На минут и по до краја Олимпијакос је био на 4 поена предности пошто су имали три слободна бацања, искористили су два.

Јака Блажич је на 25 секунди пре краја после продора убацио за два поена – 57:59. Калинић је фаулирао Спанулиса, а овај је оба пута био прецизан.

У последњем нападу Звезде, Блажич је промашио шут за три поена.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ