Звезда - Војводина (првенствена) 07 Dec 2013

На каналу је постављен гол Мрђе, а ускоро се очекује још кратких записа. Слике су постављене у галерији.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Цигани у Бечеју на ватерполу! 03 Dec 2013

Ватерполисти победили Раднички и освојили све што се може освојити у једној сезони. Добра бројка делија у Бечеју.Кренуло се из центра кортеом до базена. Успут паљена пиротехника и песма је грмела улицама града. Наш коп је заузео два сектора на којима су биле скинуте столице,око 300 делија у том делу. Велику већину хале чинили су звездаши.

Постављене су 2 слике у галерији.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Не толеришемо више! 30 Nov 2013

Постављене су слике у галерији, као и два видео записа на нашем ЈТ каналу.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда и Партизан први пут у историји пред празним трибинама - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

Комисија за жалбе Заједнице суперлигаша одбила је захтев Црвене звезде за ублажавањем казне од три утакмице играња без публике, због пропуста у организацији првенственог дуела овог клуба и кулског Хајдука, децембра 2007, што значи да ће 132. меч црвено-белих и Партизана, у премијерном пролећном колу 1. марта ове године, проћи без иједног сведока из редова оба навијачка табора.
Шефу стручног штаба јесењег лидера Славиши Јокановићу криво је што ће дебитовати пред пустим трибинама, али не жели да квалификује поменуту вест.

- Не бих превише да се упуштам у проблематику око целе те ситуације, али знамо да се фудбал игра за публику, а када је нема на трибинама онда то није то. Као играч сам највише волео да играм пред пуним стадионима, такав сам и као тренер. Знамо, ипак, да је оваква одлука донета због неких дешавања из блиске прошлости, па не бих себи давао за право да коментаришем да ли је она исправна или не - рекао је Јокановић.

У клубу из Љутице Богдана с огорчењем су дочекали потврду казне.

- Ово је велика штета, не само за Црвену звезду, већ за читав српски фудбал. Вечити дерби је светковина домаћег фудбала и, као што је познато, велики магнет за навијаче. Наш клуб ће поштовати ову одлуку и учинити све да у новонасталој ситуацији на најбољи могући начин организује утакмицу, што бисмо учинили и да је играна пред публиком. Нема сумње да ће Звезда на овај начин изгубити на спортском, али и на финансијском плану - каже Зоран Дамјановић, генерални секретар црвено-белих, који су од последњег дербија на свом стадиону зарадили око 130.000 евра.

Тренер шампиона Александар Јанковић слаже се да је ово нови ударац нашем фудбалу.

- Много негативних ствари се десило у последње време, па се питам шта још може да се догоди. Остало је још само да се првенство игра на Ади, у термину од 11 сати - рекао је Јанковић.

Најжешћа критика дошла је, ипак, од најбољег Звездиног фудбалера Огњена Коромана.

- Ово је катастрофа. Не би требало уопште да играмо првенство. После свега што се догодило у нашем фудбалу, требало би ставити катанац на Савез - поручио је Короман.

Водећи људи "вечитих комшија" не препоручују својим навијачима да се окупљају испред празног стадиона, како би се избегли нереди и беспотребни сукоби са полицијом.

www.srbijasport.com


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ