Звезда - Напредак 08 Mar 2014

Постављене су слике у галерији. А ускоро се очекује још, као и видео записи на нашем ЈТ каналу.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Јагодини! 01 Mar 2014

Слике с гостовања у Јагодини се налазе овде. Ускоро се очекују и слике од другог фотографа, као и видео запис на нашем ЈТ каналу.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Звезда - Јавор 23 Feb 2014

С јучерашње утакмице, додато је 10 слика у галерију. Видео запис бакљаде у SD формату је постављен, а очекује се исти и у HD формату.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Ц.ЗВЕЗДА-Смедерево 1:0 - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Red Star Forever

Звезда је прву шансу имала у 7. минуту, али је ударац Баркоса главом након центаршута Лукаша завршио поред гола Смедереваца. Гости су у првом полувремену били усресређени на одбрану свог гола, а у три наврата су из контри покушали да угрозе гол Звезде.

Прва таква ситуација виђена је у 10. минуту, али је одличну акцију Зечевића и Касома зауставио Радивојевић правовременим истрчавањем. У 29. минуту Короман је имао одличну прилику да доведе свој тим у вођство, али шутирао поред гола из добре позиције са 15-ак метара. Само два минута касније Звезда је имала нову шансу. Филип Ђорђевић је покушао да савлада истрчалог голмана Смедерева Радановића, његов ударац је изблокиран, а на лопту је натрчао Короман и шутирао али је лопту на путу ка голу зауставио Андрић.

Короман се у 42. минуту ипак уписао у стрелце. Акција је кренула од Лукаша који је сјајним додавањем пребацио тежиште игре, а Филип Ђорђевић је, лопту упућену са леве стране, пропустио за Коромана који дриблингом избацује једног играча Смедерева и добрим ударцем доводи Звезду до предности.


„Црвено-бели“ су друго полувреме почели знатно ангажованије. Баркос је већ у 47. минуту имао одличну шансу да дуплира предност свог тима, али је након центаршута Коромана са десне стране, његов ударац главом изблокиран. Након тога је уследио период лоше игре обе екипе, а гости из Смедерева су у 64. минуту пропустили најбољу прилику на мечу, када је Радосављевић са 5-6 метара неометан шутирао пред Звездиног гола.

Звезда је последњих 15 минута поново појачала, а до нове шансе „црвено-бели“ долазе у 78. минуту када је ударац Коромана након дуге лопте голмана Радивојевића завршио поред гола Смедерева. До краја меча виђено је још пар полуприлика пред голом Смедерева (Молина и Короман), а најватренији навијачи Звезде су по завршетку меча повицима „храбро против Глазгова“ подржали своје љубимце пред реванш меч квалификација за Лигу шампиона.

Састави:

Црвена звезда: Радивојевић, Анђелковић, Короман, Баркос (од 88. Милијаш), Туторић, Лукаш, Гај, Баста, Миловановић (од 59. Молина), Ф.Ђорђевић (од 71. Рашковић), Кастиљо.

Смедерево: Радановић, Завишић, Поповић од 66. Николић), Андрић, Петровић, Радовановић, Мудринић, Касом (од 78. Зафировић), Зечевић, Радосављевић, Недељковић (од 86. Ђурашковић).


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ