Небитна, врло битна ствар... 29 Mar 2014

Слике су постављене у галерији

Видео: Корео и бакљада

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Оборен рекорд! Лудница у Арени 27 Mar 2014

24 232 цигана лудака...
Слике
Видео:
Продужетак
Славље са играчима
Почетак утакмице

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Не дамо титулу! Цигани у Новом Саду 15 Mar 2014

Слике су постављене у галерији. Видео записи су постављени на нашем ЈТ каналу.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Најава за Јавор - почетак друге полусезоне! 17 Feb 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Скорашњи видео записи! 29 Jan 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Црвено-белима драма против Мега Лекса за осму победу у Супер лиги - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Кошаркаши Црвене звезде Телеком дошли су до осмог тријумфа у Супер лиги Србије пошто су после доста муке и узбудљиве завршнице успели да савладају Мега Лекс

Мега Лекс – Црвена звезда Телеком 86:90(23:15, 23:25, 25:25, 15:25)
Дворана: Хала Пинки. Гледалаца: 2.000. Судије: Белошевић, Обркнежевић, Јевтовић.
МЕГА ЛЕКС: Крстић 4, Јарамаз 6, Вељковић, Миљеновић 12 (8 асистенција), Бојић, Јокић 17 (8 скокова), Шуловић 10, вебстер 22, Загорац 9, Николић 6.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ТЕЛЕКОМ: Вилијамс 14 (5 ас), Дангубић 6, Митровић 13 (7 ск, 3 ас), Лазић 2, Блажич 5, Калинић 2, Марјановић 20 (7 ск), Тејић, Џенкинс 16, Јовић 2.


Црвено–бели су тако остали непоражени у Супер лиги. Изабраници Дејана Радоњића успели су да тријумфују после великог преокрета и боље игре у кључним тренуцима меча.

Годинама гледамо исти филм. Мега је боље изгледа на паркету 80 одсто утакмице, игра растрчано, лако, без страха, атрактивно, води и двоцифреном разликом...

Али, Звезда на крају слави. Демонстрира пре свега квалитет, али и оно чиме се овакви мечеви добијају - чврстину и смиреност. Чети Дејана Милојевића су ова два елемента у финишу недостајала да би направила изненађење.

Прича о томе да Мега Лекс традиционално игра најбоље утакмице управо против Црвене звезде поново се испредала већ од старта меча када је Јокић везао две тројке, Шуловић додао једну, а тим који као домаћин игра у Сремској Митровици повео већ у петом минуту.

Од тог тренутка, па до 37. минута, црвено-бели су чекали да они буду у предности!

У међувремену су се играла одлична утакмица. Црвена звезда Телеком је имала само Чарлса Џенкинса и Бобана Марјановића. Вилијамс није постојао, Калинић је играо један од слабијих мечева, Митровић дуго тражио ритам (на крају га и те како пронашао)...

На другој страни, Милојевић је имао много више расположених играча, али је Кори Вебстер био прва виолина. Новозеланђанин је био незадржив, изгледао је као да је стигао из неког вишег нивоа магичне игре. У финишу се, испоставиће се, вратио у реалност.

Мега је у 13. минуту водила 11 разлике (30:19), док је на велики одмор отишла са шест поена вишка (46:40) тројком млађаног Јарамаза. Играло се у ритму домаћина који је, као и увек, тражио брзу игру, лака и веома допадљива решења у нападу. Звезда је играла на продоре Џенкинса и екстремни квалитет Марјановића.

Лошу утакмицу Маркус Вилијамс је додатно погоршао већ на старту другог полувремена када је направио намеран фаул и разбудио Миљеновића. Деловало је да би Американац могао да буде разлог првог суперлигашког пораза Звезде. Десило се потпуно супротно.

Још неко време је леворуки ас тражио пут до утакмице, а онда... Прва, друга, трећа, четврта тројка!!! Низ је прекинуо само Блажич, такође поготком ван линије 6,75. Све се дешавало од 25. до 28. минута!

Серија која, занимљиво, није моментално уздрмала Мегу, али је и те како пробудила фаворита. Домаћина је у тим тренуцима поново одржавао Вебстер тројкама који је после техничке Вилијамса у 28. минуту на семафору написао 69:61. Бурна трећа четвртина завршена је нерешеним резултатом.

Али, уз сав таленат Миљеновића и Јокића који су 37. минута одржавали Мегу у предности, само се чекало да Радоњићев тим покаже квалитет.

Повукао је капитен, Лука Митровић, „нож у срце“ бившим саиграчима ставио тројком Немања Дангубић, па је у 36. минуту било 80:80. Био је то почетак краја.

Јокић се и даље борио, али је ово било вече Чарлса Џенкинса. Са два продора, чак и у тренуцима када је Мега била на само поен заостатка 33 секунде до краја, Американац је решио све Звездине проблеме.

На другој страни, Вебстер је два пута промашио цео обруч у шуту за три поена.

Слегнуо је раменима Дејан Радоњић када се поздрављао са Дејаном Милојевићем. Звезда је, поново, ишчупала вредну победу против Меге.

Извор: Спортски Журнал

За викенд је побеђен и Партизан, резултатом 92:76.


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ