Небитна, врло битна ствар... 29 Mar 2014

Слике су постављене у галерији

Видео: Корео и бакљада

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Оборен рекорд! Лудница у Арени 27 Mar 2014

24 232 цигана лудака...
Слике
Видео:
Продужетак
Славље са играчима
Почетак утакмице

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Не дамо титулу! Цигани у Новом Саду 15 Mar 2014

Слике су постављене у галерији. Видео записи су постављени на нашем ЈТ каналу.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Најава за Јавор - почетак друге полусезоне! 17 Feb 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Скорашњи видео записи! 29 Jan 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Бошко Ђуровски о плановима за нову сезону - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

Управни одбор Црвене звезде је потврдио да ће Бошко Ђуровски бити шеф стручног штаба наредне сезоне. Тренер који је прошле сезоне довео наш тим до дупле круне, одржао је прву конференцију за новинаре на новој-старој функцији.

Захваливши се на указаном поверењу, Ђуровски је рекао да му је част да води екипу и да ће се трудити да не изневери очекивања у наступајућој сезони.

"Знамо сви да Црвена звезда у домаћим такмичењима увек има највеће амбиције и сигурно је циљ да се одбрани дупла круна. Када су европске амбиције у питању, улазак у Лигу шампиона би био прави подвиг, а реална опција је пласман у групу Купа УЕФА. Мислим да ћемо створити јак тим и да ћемо на прави начин представљати Црвену звезду".

У понедељак крећу припреме за нову сезону. Црвена звезда располаже са чак 41 фудбалером, а то су:

Ранђеловић, Бановић, Радивојевић, Бајковић, Павловић, Пантић, Туторић, В.Ђорђевић, Гај, Бајалица, Јоксимовић, Анђелковић, Короман, Бурзановић, Лукаш, Богдановић, Милијаш, Трајковић, Тришовић, Пуровић, Рашковић, Ф.Ђорђевић, Станчић, Тадеу, Аилтон, Вуковић, Срећковић, Николић, С.Перовић, Томовић, М.Перовић, Баста, Кастиљо, Миловановић, Адамовић, Милосављев, Миладиновић, да Силва, Кривокапић, Мудринић и Лечић.

"Очекујем да на прозивци буде око 35 играча. Неки играчи ће добити дужи одмор, а дефинитиван списак играча за одлазак у Словенију биће познат крајем недеље", речи су нашег тренера који је додао да ће уз консултације са клупским руководством бити одређено који играчи ће моћи да промене средину, мислећи пре свега на оне са мањом минутажом.

Прво појачање је Португалац Лукаш о ком Ђуровски говори веома похвално. У исто време, наш тренер очекује бар још два појачања.

"Да бисмо били спремни да се ухватимо у коштац са најбољим тимовима Европе неопходни су нам један нападач и један леви спољни играч. Размишљали смо и о штоперу, али мислим да сада имамо довољан број играча на тој позицији. Надамо се да ће Короман и Кастиљо остати бар до краја квалификација за Лигу шампиона. Постоји могућност да оде и Миловановић, али зато је ангажован Лукаш. Мислим да смо добри покривени на позицијама у везном реду", рекао је Ђуровски.

Ђуровски најављује и освежења у стручном штабу.

"Довешћемо тренера који ће појачати стручни штаб. Волео бих да то буде тренер средњих година који има одређено искуство у нашој лиги. Постоји неколико опција, предложио сам председнику Стојковићу ко би то могао да буде. Тај тренер мора да буде звездаш и да поседује квалитете који су потребни та рад у клубу као што је Црвена звезда. Ја и даље имам пуно поверење у моје досадашње сараднике који ће остати у стручном штабу и којима припадају велике заслуге за трофеје освојене прошле сезоне".

Ђуровски каже да се тренутно налази у другачијој позицији од оне у којој је био када је преузео екипу по одласку Душана Бајевића.

"Тада је ситуација била специфична и признајем да сам се мало и плашио односа са играчима. Међутим, они су одговорили на прави начин и испоштовали су све захтеве. Хоћу да истакнем да се у животу и спорту ауторитет не ствара неким агресивним понашањем нго искључиво знањем. Када убедите играче да је оно што кажете оно право, онда вас сви поштују. Био сам врло срећан по завршетку сезоне и осетио сам да је цео звездин погон задовољан. То ме је испунило као тренера. Мислим да сам честим ротацијама играча успео да одржим компактност екипе и максималну ангажованост", каже наш тренер и наствља:

"Ситуација ће сада бити другачија. Не могу да обећам да ће сви играти. Почињем рад са екипом од почетка и циљ ми је да створим окосницу тима од 12-13 играча, бар када је почетак сезоне у питању. То може да доведе до незадовољства код појединаца, али сви морају да знају да ће играти само најспремнији и најбољи играчи. Данашњи фудбал захтева атлете у пуном смислу те речи".

Ђуровски ће се са председником Стојковићем договорити око детаља новог уговора, али каже да га то не брине.

"Мени је најважније да сам добио подршку и постао шеф стручног штаба, а о осталом ћемо се лако договорити", уз осмех је рекао Бошко Ђуровски.

www.fc-redstar.net


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ