Живиш Јагода! 17 Jan 2015

Слике
Гусле
Шеталица
Почетак утакмице
Навијање (кратак видео)

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Реал у Арени 02 Jan 2015

Почетак утакмице

Слике

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

И те ноћи када издахнем! 29 Nov 2014

Галерија слика

Марко Ивковић
Милош Јанковић
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Реал у Арени 02 Jan 2015

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Заувек с` нама! 29 Nov 2014:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


ЗВЕЗДА НАЧЕЛА ПАРТИЗАН: Црвено–бели повели у финалној серији - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Кошаркаши Црвене звезде Телеком повели су 1:0 против Партизана у финалној серији плеј–офа Суперлиге Србије пошто су били бољи 78:64

Црвена звезда Телеком – Партизан НИС 78:64 (17:19, 18:15, 19:10, 24:20)
Дворана: Пионир. Гледалаца: 6.500. Судије: Белошевић, Јовчић, Николић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ТЕЛЕКОМ: Вилијамс 11 (8 асистенција), Ребић, Дангубић 8 (6 скокова), Митровић 14 (8 ск), Лазић 4, Блажич, Калинић 5, Марјановић 5, Тејић, Џенкинс 14, Цирбес 17.

ПАРТИЗАН НИС: Павловић 2, Тепић 9, Маринковић 4, Дало 7, Милутинов 4 (8 ск), Милосављевић 10, Мачван 24 (14 ск), Ђумић, Андрић 2, Безбрадица 2.Црвено–бели су начинили први корак ка титули и прекиду доминације црно–белих, који су у последњих 13 година дизали пехар шампиона Србије.

Изабраници Дејана Радоњића не крију да желе триплу круну. После Купа Радивоја Кораћа, ове сезоне у витрине су први пут донели трофеј и АБА лиге, а сада хитају ка трећем.

Црвена звезда Телеком је корак ближе трофеју који чека од 1998. године. Њега је направила ослоњена на квалитет тима који је издвојио Цирбеса, Џенкинса и Митровића.

Али, генерално гледано, Радоњић је максимално наплатио дужу клупу. Терет је распоредио на десеторицу играча (не рачунајући Ребића који је ушао на самом крају), све време држао веома висок темпо и сломио веома чврст и жилав Парни ваљак. На тај начин сакривени су и проблеми због повреде Марјановића.

Са друге стране, бранилац трона имао је звезду, импресивног Милана Мачвана. Али, ни такав квалитет, подржан само од стране Тепића и повремено Милосављевића, није био довољан за нешто више. Али, Партизан је показао снагу и карактер.

Варнице су севале од прве секунде. Мачван и Митровић су се поздравили после првог јачег дуела. Али, Павловић то није урадио пошто је лактом закачио Лазића и зарадио фаул у нападу.

Поново је био превише нервозан. Цирбес и Милутинов су се скоро све време држали рукама. Али, ако је неко очекивао нешто друго осим рововске борбе, тај је залутао у Пионир.

Паклени ритам дербија носио је Цирбеса. Навијачи су га пумпали енергијом, а он њих одличним потезима. Али, Мачван је на ногама држао другу страну Пионира. Тепић је био хладан као шприцер, док је Милосављевићу мало требало да покаже класу.

Партизан је први дошао у позицију да се одлепи. Ни „тања“ клупа није одмах успорила Ваљак, што је било за свако поштовање.

Ипак, то је хендикеп који у наметнутом темпу често постане бреме. Управо то се догодило. Док су Партизанови носиоци дошли до дах, ривал је преузимао конце игре. Партизан није могао да се похвали равномерно распоређеним учинком, али је зато имао фантастичног Милана Мачвана.

Силно мотивисан, али максимално концентрисан, играо је као сат. До великог одмора нанизао је 16 поена, са само једним промашајем из игре и остави тим у равноправној трци.

Одбрана је била реч коју је Радоњић највише користио у свлачионици како би играчима објаснио где лежи највећа резерва. Па је потпуно разумљиво што су црвено-бели у наставку одмах кренули да је топе.

Партизану је требало више од три минуте да убаци прве поене. Али, чувар шампионског трона је такође играо на карту дефанзиве. То је донело атомску кошарку, просто невероватну када се зна колика је физичка потрошња иза оба тима. Адреналин је очигледно одрадио своје.

Ни навијачи нису остали равнодушни. Не штедећи грла, запалили су атмосферу, док је бакља у копу Гробара, смањила видљивост и помогла да све подсећа на прву линију фронта.

Онда је Дангубић убацио тројку и иницирао офанзиву Црвене звезде. Резултат је био први двоцифрени капитал (54:44), на крају трећег периода. Чинило се да ће то бити и пресудно. Али, тако није мислио Милосављевић.

Можда и у последњем тренутку, придружио се све време фантастичном Мачвану и са пет везаних поена натерао Радоњића да тражи минут одмора и на тренутак вратио неизвесност.

Али, Партизану је требало много више расположених појединаца да би угрозио стабилност коју је имао противник, ослањајући се на агресивну одбрану и тимску игру. Епилог, вођство Црвене звезде на старту финалне серије, био је очигледан много пре последњег звука сирене.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ