Живиш Јагода! 17 Jan 2015

Слике
Гусле
Шеталица
Почетак утакмице
Навијање (кратак видео)

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Реал у Арени 02 Jan 2015

Почетак утакмице

Слике

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

И те ноћи када издахнем! 29 Nov 2014

Галерија слика

Марко Ивковић
Милош Јанковић
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Реал у Арени 02 Jan 2015

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Заувек с` нама! 29 Nov 2014:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Јовић мајсторијом матирао Вождовац - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Фудбалери Црвене звезде савладали су Вождовац на Врачару са 1:0 голом младог Луке Јовића у 56. минуту


ВОЖДОВАЦ – ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 0:1 (0:0)

Стрелац: 0:1 - Лука Јовић у 56. минуту.

Београд – Стадион Обилића на Врачару. Гледалаца: -. Судија: Бојан Николић.

ВОЖДОВАЦ: СУпић, Стојковић (од 59. Николић), Ивковић, Д. Павловић, Радивојевић, Синђић, Петровић, Адамовић, М. Павловић, Караклајић (од 13. Јокић (од 73. Ђелмановић)), Одита.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Цветковић, Павићевић, Јовановић, Анђелковић, Ковачевић, Стојановић (од 71. Босанчић), Катаи, Лазовић (од 89. Грујић), Орландић, Јовић (од 74. Ристић).


Од почетка је шампион зграбио контролу. Парлао је пред петорком Вождовца која је пред голманом Супића формирала густ бедем, па у 10. минуту стигао и до прве, изгледне прилике. Стојановић је тада центрирао из корнера, лопта на другој стативи стигла до Јовића, али ју је млади офанзивац слабо захватио.

У 15. и 22. минуту срећнији није био ни Катаи. Попут слабијег приземног шута из позамашне даљине, плен високог чувара мреже постао је и силовит ударац са линије шеснаестерца.

На терену који нису обожавали ни пре него што је „прогутао“ кишне наносе, црвено-белима нису пролазила ни додавања кроз средину, према Орландићу. Када је и мало фалило, Ивковић и Синђић опасност су отклањали правовременим уклизавањима.

Најближе прослави поготка, звездаши су пришли у 39. минуту. Лазовић је оборен испред шеснаестерца. Из слободњака, Анђелковић је послао пројектил какав је Супић могао само да испрати погледом! Пречка - уздаси и олакшања бораца за пехар и опстанак.

Десетковани и јасно опредељени за дефанзиву, Вождовчани су се током првог полувремена огласили само једном, Адамовићевим ударцем преко гола.

У наставку, Звезда се посветила пооштравању напада по страни, продужила низ корнера, те из оног у 50. минуту опасно и запретила. Орландић је покушао главом, а добро постављени Супић показао одличан рефлекс.

Ток меча је, међутим, променила Јовићева демонстрација врхунског осећаја за простор. Фудбал је у тренутку изгледао лак. Пети гол у сезони! Правовремена доза сталожености!

Са двадесет метара, Павићевић је замахом преко главе упутио лопту у шеснаестерац Змајева, да би је Лука Јовић у његовом срцу примирио грудима, па феноменалним волејом, из полуокрета, левицом послао у доњи леви угао немоћног кеца. Мајсторство!

Реакција Вождовчана била је очекивана, осликавала се у налетима Одите, Адамовића и Јокића, али су они остали јалови.

Јовић је у 70. минуту могао да стави тачку, замахнуо је са 20 метара, па остао благо разочаран - голаут.

Прилику да зацементира предност убрзо је имао и Босанчић, али је Супић поново био на месту, оставио Змајевима довољно простора за последњу прилику, али... Из незавидног угла, Ђермановић је затресао само спољни део Рајковићеве мреже. Крај је само продубио јаз.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ