Живиш Јагода! 17 Jan 2015

Слике
Гусле
Шеталица
Почетак утакмице
Навијање (кратак видео)

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Реал у Арени 02 Jan 2015

Почетак утакмице

Слике

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

И те ноћи када издахнем! 29 Nov 2014

Галерија слика

Марко Ивковић
Милош Јанковић
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Реал у Арени 02 Jan 2015

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Заувек с` нама! 29 Nov 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда освојила „Карађорђе“ на опроштају Милијаша - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда има три од три! Шампион Србије славио је минимално на вероватно најтежем гостовању у првом делу сезоне, у Новом Саду, улепшавши опроштај Ненада Милијша од црвено–белог дреса. Капитен се сели у Турску.

Ненад Лалатовић, упркос скинутој забрани за регистрацију новајлија, ниједног није уврстио у стартних 11. Само двојица су били на клупи – Планић и Гаврић.

Наквашен и клизав терен на „Карађорђу“, услед кише која је неуморно падала, много више је пријао гостима на почетку. Од прве секунде су заиграли на победу, нападали и сада већ препознатљивим пресингом, брзо одузимали лопту ривалу.

Ипак, и поред иницијативе београдских црвено–белих, Делије су на прву шансу чекале до 11. минута. Арбитар Ђокић је одлучио не свира фаул за Војводину после једног дуела уз леву аут–линију што је отворило контру Звезди. Њу је вукао Лазовић са своје половине, незаустављиво, ушао у казнени простор искоса, али шутирао млако. Можда је и био себичан, Ракић је пратио акцију, чекајући лопту у петерцу.

Минут касније, после корнера Милијаша, Печник је имао намеру да главом пребаци лопту са прве на другу стативу, али је умало затресао мрежу.

А, онда, у 16. минуту вођство гостију. Одбрана Војводине је потценила Ракића, нико му није изашао у блок, а центарфор Звезде, који се само пет минута раније превијао од болова, распалио је 20 метара под пречку. Голчина за 0:1!

Тек тада су „лале“ заиграле офанзивно, а Звезда одједном није могла да се макне са своје половине, чак из свог шеснаестерца, што је резултирало сјајном шансом за Гаћиновића у 25. минуту који је мало унутар казненог простора гађао полувисоко, али се испречио Лазић и акробатским скоком га изблокирао. Мада, и Рајковић је био спреман, питање је само да ли би одбранио.

Два минута касније, још једна опасна акција Војводине. Веселиновић је центрирао са десне стране, Петковић га изблокирао, али је лопта добила чудан ефе и запутила се у рашље Рајковића, који је сјајним рефлексом успео да је скрене у корнер. Упркос бољој игри у другом делу првог полувремена, Војводина није успела да затресе мрежу црвено–белих из Београда.

Иначе, стрелац до тада јединог поготка, Ђорђе Ракић, ипак је морао ван игре. У 33. минуту уместо њега је ушао Јовић. Срећа по навијаче Звезде, па га Лалатовић није заменио одмах кад се повредио.

Гости нису на почетку другог дела игре остављали толико простора фудбалерима Војводине. Подигао се адреналин Делијама у 51. минуту кад је Милијаш узео лопту да изведе слободњак са око 17 метара. Многи су већ видели лопту у мрежи Милинковић–Савића, али је то било, чини се, преблизу за Звездиног капитена. Шутирао је по средини гола, тик преко пречке.

Резервиста Стојановић пропустио је велику прилику да изједначи у 52. минуту. Дефанзивци Звезде су га оставили самог на скоку на ивици петерца после центаршута Полетановића. Лопта је прохујала поред гола, Рајковић је већ био савладан.

Ух, шта је промашио Јовић у 55. минуту! Савићевић га је повратним пасом оставио самог у петерцу, а овај могао да бира где да шутира. Изабрао је најгору опцију – право у Милинковић–Савића.

Умало Воша није примила гол због клизаве лопте. Гости су у 62. минуту развили одличну контру, направили вишак по десној страни, Лазовић пронашао Савићевића на другој стативи, овај шутирао главом, а Милинковић–Савић из два пута ухватио лопту, која умало да улети у „малу“ мрежу.

Мијаиловић је лако испао на десној страни у 66. минуту, преварио га је мајсторски Веселиновић, стуштио се у казнени простор, а онда превише оклевао, па се Мијаиловић исправио и изблокирао га.

Опет је Звезда изабрала другу половину полувремена да брани резултат, а у прилог томе ишла је и чињеница да је Лалатовић извео из игре офанзивног Савићевића и убацио Гогића, да „стане“ на лопту.

Извор: Спортски Журнал


Интервју са Ултра Клан Хамбург 09 May 2003

Ово је први интервју са једним од најистакнутијих Ултра Клановаца, чији је члан и оснивач групе. Можете погледати 6 питања и одговора. Интервју је обављен пред полазак у Љубљану на фајнал фор.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

ХЕРОЈИ НА ПУТУ ДО КРАЉЕВА 19 Apr 2003

Дана 19.01.2003. године у 17. часова у Чачку приведен је део једне од наших најпознатијих група на Северу – “Heroes”. Око 23.00 и званично су из Чачка пребачени до полицијске станице «29. Новембар», када је и почео истражни поступак и када им је изречен полицијски притвор од 48. сати.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Интервју са Јоком - Heroes, водила Мила Радојичић 17 Apr 2003

После првенствене утакмице, које су наше одбојкашице играле против Колубаре, успела сам да дођем и до дечка из млађе екипе Цигана, који свакако потпомаже да Север буде оно што јесте – Јока, Млађи Хероес.

OпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ :: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ