Север цели сада се весели! 12 Apr 2014

Галерија слика

Пиротехнички шоу
Навијање у првом полувремену.
Корео из два угла.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Суботици! 06 Apr 2014

Слике су постављене у галерији.

Навијање у другом полувремену и Мој тим је првак био.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Још један спектакл. 03 Apr 2014

Слике

Навијање први део, други део и дозивање са југом.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Видео записи с прославе 69-ог рођендана 09 Mar 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Почетак утакмице у Јагодини (HD 720p) 01 Mar 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Мрђа у 92. минуту за преокрет Звезде против “лала” - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда – Војводина 2:1 (0:1)

Стрелци: 0:1 – Полетановић у 38, 1:1 – Дауда у 49, 2:1 – Мрђа у 90+2. минуту.

Стадион Црвене звезде. Гледалаца: 6.500. Судија: Нинослав Спасић. Помоћници: Милан Минић, Срђан Милутиновић. Жути картони: Крнета, Мијаиловић, Дауда (Ц. звезда), Вулићевић, Настић, Полетановић, Шкулетић. Црвени картон: Настић (други жути).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић, Петковић Лазић, Крнета, Мијаиловић, Гогић, Милијаш, Печник, Касалица (74. Савићевић), Мрђа, Дауда.

ВОЈВОДИНА: Жакула, Радоја, Вуковић, Ђурић, Вулићевић, Настић, Полетановић, Вукчевић (59. Аливодић), Врањеш (90. Тумбасевић), Калуђеровић (83. Гаћиновић), Шкулетић.

Црвена звезда и Војводина су изрежирали драму на Маракани на затварању првог дела сезоне у Супер лиги.

„Лале“ су биле врло близу сценарија од пре четири дана када су избациле црвено–беле из Купа. Водиле су са 1:0 после првих 45 минута, али је Звезда преокренула резултат у другом полувремену и до три бода дошла у судијској надокнади!

Звезда је почела знатно боље овај меч у односу на онај у Купу, али без праве прилике у првом полувремену, док је Воша била опрезнија, али једнако опасна у контранападима.

Први је запретио Гогић у петом минуту. Корнер са леве стране је извео Милијаш, Жакули је засметао саиграч, па је голман гостију избоксовао лопту на ногу Гогићу који је са пет метара шутирао преко гола.

Звезда је најближе постизању гола била у 16. минуту после слободњака Милијаша са око 18 метара. Лопта је прохујала поред левих рашлљи.

Играчи Војводине су пропустили да казне константну несигурност штоперског пара црвено–белих у два наврата за два минута.

Прво је у 27. минуту Шкулетић претрчао Крнету, у трку „изломио“ Лазића, али му је Бајковић одбранио зицер са око 15 метара.

Минут касније, опет је Шкулетић побегао пажњи штопера Звезда, шутирао са скоро исте позиције, али знатно лошије, право у Бајковића.

Милијаш се спетљао у 37. минуту после гужве у шеснаестерцу гостију, па су „лале“ кренуле у контранапад. Вулићевић је на Звездиној гол–аут линији дошао до лопте коју су сви видели као изгубљену, центрирао без гледања у срце шеснаестерца, где су тројица гледала Полетановића уместо да крену на њега, а овај сместио лопту у мрежу Бајковића – 0:1.

Црвено–бели су од старта другог полувремена кренули на све или ништа, што им се одмах исплатило. Дауда је изједначио у 49. минуту. Жакула је очајно избоксовао лопту после корнера Милијаша са леве стране, она је погодила Дауду у тело, а Нигеријац је потом „ћушнуо“ у мрежу – 1:1.

Ређале су се опасне ситуације пред голом Војводине. Мијаиловић је у 57. минуту превисоко центрирао ка Касалици који је био спреман да главом спроведе лопту у мрежу.

Два минута касније, Дауда је побегао Ђурићу после прецизног центаршута Милијаша, закачио је лопту врховима прстију испред излетелог Жакуле, али је она отишла поред гола, да би Нигеријац у 61. минуту био себичан. Шутирао је са десетак метара искоса у ближи угао, иако је Мрђа био сам на ивици петерца.

А онда, умало да Новосађани поново поведу. Аливодић је у 64. минуту центрирао са десне стране, а Шкулетић шутирао главом са око 11 метара поред “скамењених” Крнете и Лазића.

Четири минута касније Дауда је погодио пречку. Петковић га је пронашао, Дауда се оградио, „носио“ је двојицу на леђима, лобовао Жакулу са шест–седам метара, али је погодио оквир гола.

Од тог 68. па до 87. минута ништа се није дешавало. Војводина се стабилизовала, Звезда остала без идеја, да би у 87. минуту Настић закачио ногом Савићевића по бутини у свом шеснаестерцу, а судија Спасић показао на белу тачку. Врло дискутабилна одлука. Што је још горе по Војводину, Настић је добио други жути картон и морао је у свлачионицу уз велике протесте гостујућих фудбалера.

Ипак, чини се да је правда задовољена када је Жакула одбранио пенал Милијашу, али су „лале“ остале са играчем мање у финишу што је казнио Мрђа у другом минуту судијске надокнаде. Био је то последњи напад домаће екипе, Мијаиловић је избегао офсајд замку, центрирао по земљи у петерац, а Мрђа уклизао за преокрет Звезде.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ