Север цели сада се весели! 12 Apr 2014

Галерија слика

Пиротехнички шоу
Навијање у првом полувремену.
Корео из два угла.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Суботици! 06 Apr 2014

Слике су постављене у галерији.

Навијање у другом полувремену и Мој тим је првак био.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Још један спектакл. 03 Apr 2014

Слике

Навијање први део, други део и дозивање са југом.

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Видео записи с прославе 69-ог рођендана 09 Mar 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Почетак утакмице у Јагодини (HD 720p) 01 Mar 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда грешкама испустила брејк у Краснодару - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Локомотива – Црвена звезда Телеком 79:72 (18:19, 21:16, 19:21, 21:16)

Дворана: „Баскет Хол“ у Краснодару. Гледалаца: 5.611. Судије: Гарсија Ортис (Шпанија), Замојски (Пољска), Пилоидис (Грчка).

ЛОКОМОТИВА: Григорјев, Браун 16, Вилијамс 13 (8 ас), Хендрикс 13 (6 ск), Калнијетис 9 (6 ас), Биков (4 ас), Лиходеј 9, Јасаитис 8 (6 ск), Зубков, Жуканенко, Марић 1, Симон 10 (4 ск).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ТЕЛЕКОМ: Цветковић, Митровић 2, Лазић 5, Блажич 2, Симоновић 12, Марјановић 9 (5 ск), Раденовић 6, Катић 9, Ристић, Нелсон 6, Џенкинс 10, Шилб 11 (6 ас).

Црвена звезда је на чудан начин изгубила од Локомотиве у Краснодару у шестом колу Евролиге.

Црвено–бели су три и по четвртине, колико је трајала резултатска клацкалица, били у игри, али је онда уследио празан ход који је трајао скоро четири минута и који их је коштао великог брејка.

Стандардно позоришну атмосферу у дворани „Баскет Хол“ није распалио ни добар почетак домаће екипе од 5:0 уз свих пет поена Брауна.

Звезда је стартовала дуел у Крансодару слично као и претходне у Евролиги, прилично дезорганизовано у нападу што је условило да буде без коша три минута.

На срећу, одбрана је била на нивоу, па се Локомотива није одлепила на почетку, већ је уследила сјајна серија црвено–белих од 11:0, у којој је Лазић постигао пет поена. Београђани су повели са 11:5, а многобројна звездашка публика се подигла на ноге.

А онда су уследиле тројке Локомотиве. Oчигледно је да су Звездини противници изузетно инспирисани у том сегменту, па нестварно делује податак да су до половине друге четвртине домаћи кошаркаши шутирали 7–8 иза линије 6,75! С обзиром да су до тад постигли укупно 27 поена, значи да су чак 21 кош, или 78 посто, постигли шутевима за три поена.

Посебно су били инспирисани Вилијамс (3–3) и Јасаитис (2–3), али пошто домаћи тим није имао решења за унутрашњу игру, Звезда је била „у животу“ – или водила са плус два или губила са минус два.

Катић и Нелсон су у тим тренуцима били најрасположенији, а офанзивни скок (некад и по три ухваћене лопте у једном нападу), доносио је гостима поене.

Ипак, када је Локомотива почела да погађа и из рекета, а Звезда остала очајна у шуту са дистанце, уз одсечене Марјановића, Шилба и Блажича, дошла је до максималног плуса 39:31 – минут и по пре полувремена. Београђани су узвратили мини–серијом од 4:0 и отишли на велики одмор са минус четири (39:35).

Наставило се са великом борбом и у наставку меча. Опет је Звездина одбрана била на нивоу, барем што се тиче заустављања унутрашње игре, али су домаћи и даље сјајно гађали за три поена, плус су имали разиграног Хендрикса.

Половином треће деонице, Шилб је преузео ствари у своје руке и до краја четвртине постигао девет поена и практично сам држао Звезду и игри.

У последњу четвртину ушло се са 58:56 за Локомотиву, када је Симоновић везао две тројке које су Звезди донеле „великих“ плус четири (64:60).

Када је деловало да је Звезда почела да „ломи“ руски тим, уследила су три брза фаула Блажича, излазак црвено–белих из бонуса, промашени зицери Катића, Џенкинса и Нелсона, четири минута без коша и крај.

Повела је Локомотива са 73:66, три минута пре краја, а црвено–бели су наставили да срљају из грешке у грешку.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ