Заувек са нама! 18 May 2014

Навијачка група Делије Север обавештава све навијаче и симпатизере клуба да ће на утакмици са ОФК Београдом север ћутати првих 29 минута. Молимо вас да испоштујете став групе и поделите са нама тугу и бол коју осећамо и првих 29 минута не навијате!

Знамо сви да је титула на видику и да смо је много дуго чекали, али на жалост, неке ствари су испред свега. Желимо да се на достојанствен начин опростимо од нашег вође, друга и брата и мислимо да је ово прави пут. Након тога Делије ће дати све од себе да титула коначно стигне кући!

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Ми теби певамо, титулу славимо... 11 May 2014

Слике су постављене у галерији

Навијање: Први део и други део

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Епицентар лудила! 28 Apr 2014

Слике
Кореографија
Фењери лете у небо

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Делије у Пазару! 23 Apr 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Ајмо у напад заједно... 12 Apr 2014





:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звездин минималац против бункера Суботичана, првенац Аврамовског - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда је против Спартака била на великом испиту, без Милијаша и Лазовића, али са млађаним Ристићем у првој постави и Јовићем у наставку, 12 минута пре краја сломила је отпор Суботичана – 1:0. Стрелац, за првенац у Супер лиги, Данијел Аврамовски!

Црвена звезда - Спартак 1:0 (0:0)

СТРЕЛАЦ: 1:0 – Аврамовски у 78. минуту.

СТАДИОН: Црвене звезде. ГЛЕДАЛАЦА: 12.650. СУДИЈА: Милорад Милићевић (Ивањица) 7. ПОМОЋНИЦИ: Владимир Јовановић (Чачак) 7 и Немања Петровић (Ужице) 7. ЖУТИ КАРТОНИ: Петковић (Црвена звезда), Балабановић, Торбица, Милић (Спартак).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Петковић, Лазић, Павићевић, Мијаиловић, Ковачевић, Гаврић (74. Деспотовић), Савићевић (50. Јовић), Ристић (68. Аврамовски), Печник, Ракић.

СПАРТАК: Јаношевић, Фаркаш, Радовић, Антонић, Милошевић (62. Дукић), Торбица, Балабановић, Јондић (70. Мркела), Ковачевић, Плавшић (51. Максимовић), Милић.

Гости су дошли на наш највећи стадион само са једним циљем, сачувати свој гол. Просто је било мучно гледати како једна екипа попут Спартака апсолутно нема амбиције да нападне. Црвено–бели су од прве секунде кидисали ка голу „голубова“, вероватно и сами збуњени толиком пасивношћу Спартака.

На прво узбуђење чекало се све до 14. минута. Ристић, задужен за све прекиде на овом мечу, центрирао је из слободног ударца са десне стране на други стативу. Ту је највиши у скоку био Ракић, спустио лопту у петерац, али није било никог од саиграча да налети. У наставку акције, Гаврић је упутио центаршут са леве стране, а Ракић послао лопту главом преко гола.

Девет минута касније, поново је Ракић покушао главом, у паду. Био је то много бољи покушај, али и лак залогај за голмана Јаношевића.

Уследиле су две „бомбе“ домаћих фудбалера. Печник се у примању лопте ослободио чувара, ухватио волеј са 16 метара искоса, са рогља казненог простора. Јаношевић је „прочитао“ овај покушај Словенца у 25. минуту.

Ковачевић се често одлучује за шут са дистанце, додуше често је и врло непрецизан. Ипак, катапулт који је испалио у 32. минуту са око 30 метара умало је завршио у мрежи. Јаношевић је парадом улепшао шут Звездиног везисте.

Притисак Звезде се наставио и у наставку меча, а црвено–бели су за девет минута промашили три сјане прилике! Ристић је у 50. минуту извео корнер, Ракић се извукао на десетак метара од гола, шутирао главом, Јаношевић је већ био савладан, али је лопта отишла поред стативе. Два минута касније, слободан ударац је извео Ристић, Павићевић главом спустио лопту Петковићу, који се обрукао, са три–четири метра погодио је пречку!

У 59. минуту, Мијаиловић је прошао по левој страни, Печник примио лопту у сред казненог простора, дриблингом се на малом простору ослободио двојице играча Спартака, али је шутирао врло непрецизно са десетак метара.

Десет минута касније, фудбалери Звезде су у истом нападу два пута погодили пречку! После центаршута резервисте Аврамовског, прво је Јовић главом погодио оквир гола, мада је и Јаношевић делимично одбранио, да би на ту лопту налетео Мијаиловић и са мање од метра погодио исто место!

А, онда у 77. минуту – статива! Јовић је пронашао Печника, овај главом гађао даљи угао, али опет само за уздахе навијача на Маракани.

Ипак, Звезда је до заслуженог вођства дошла у следећој акцији. Јовић је главом проследио једну дубинску лопту на пеналтик, Ракић је грудима спустио Аврамовском, а овај из прве - под пречку! Лопта је, додуше, на путу ка мрежи закачила једног дефанзивца Суботичана.

Један од ретких излета Спартака на Звездину половину умало је резултирао изједначењем! Милић је надскочио Петковића и погодио стативу, на центаршут са десне стране.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ