Све је готово! 25 May 2014

Галерија слика

Обиље видео материјала на нашем ЈТ каналу

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Заувек са нама! 18 May 2014

Навијачка група Делије Север обавештава све навијаче и симпатизере клуба да ће на утакмици са ОФК Београдом север ћутати првих 29 минута. Молимо вас да испоштујете став групе и поделите са нама тугу и бол коју осећамо и првих 29 минута не навијате!

Знамо сви да је титула на видику и да смо је много дуго чекали, али на жалост, неке ствари су испред свега. Желимо да се на достојанствен начин опростимо од нашег вође, друга и брата и мислимо да је ово прави пут. Након тога Делије ће дати све од себе да титула коначно стигне кући!

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Ми теби певамо, титулу славимо... 11 May 2014

Слике су постављене у галерији

Навијање: Први део и други део

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

6+ 23 Apr 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Пазару! 23 Apr 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Ракић два пута у мету за пети тријумф црвено-белих - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Црвена звезда је пети пут славила у Супер лиги и још увек није примила погодак – 2:0. Црвено–бели нису бриљирали, али и то је било довољно да се на колена баци екипа Новог Пазара којој је ово трећи пораз у српском шампионату



Црвена звезда – Нови Пазар 2:0 (1:0)

Стрелац: 1:0 – Ракић у 14, 2:0 – Ракић у 54. минуту.

Стадион: Црвене звезде. Гледалаца: 7.025. Судија: Срђан Обрадовић (Јагодина). Помоћници: Срђан Милутиновић (Ниш) и Милан Минић (Ниш). Жути картони: Аврамовски, Катаи (Црвена звезда), Тинтор (Нови Пазар).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Рајковић, Петковић, Павићевић, Лазић, Мијаиловић, Ковачевић, Лазовић, Савићевић (од 46. минута Аврамовски), Босанчић, Печник (од 63. минута Катаи), Ракић (од 74. минута Деспотовић).

НОВИ ПАЗАР: Зечевић, Ђорђевић, Вуковић, Тинтор, Удовичић, Јевтовић (од 68. минута Обровац), Рагиповић, Мијић (од 79. минута Павловић), Русмир, Кецап (од 59. минута Видаковић), Хаџибулић.

Наквашен и клизав терен на Маракани био је као створен за шутеве са дистанце. То је први на прави начин искористио Ковачевић у 8. минуту, распалио је са 20 метара, голман Зечевић покушао да ухвати лопту, она се одбила до Мијаиловића, али је леви бек Звезде волеј са 15 метара послао на јужну трибину.

Ракић је довео Звезду у вођство у 14. минуту! Савићевић није успео да упути ка голу повратни пас Лазовића, тачније дефанзивац гостију је уклизао на време. Ипак, лопте се докопао Печник, шутирао јако лоше, али Ракић је био на другој стативи и скренуо је у мрежу.

Звезда се повукла после вођства, па су Новопазарци загосподарили тереном што је резултирало одличним покушајем Рагиповића у 21. минуту са око 20 метара. Гађао је леви горњи угао, али је Рајковић ухватио „живу“ лопту.

Седам минута касније, Босанчићев покушај главом је закачио стативу!

Десни бек Новог Пазара Ђорђевић сјајно је, у 34. минуту, у соло–продору заобишао Мијаиловића, закорачио у казнени простор, али је му је Рајковић затворио угао, па је Ђорђевић био приморан да из изгледне ситуације шутира поред гола.

Још један ударац са дистанце гостију био је врло опасан по гол Рајковића. Јевтовић је шутирао са отприлике 30 метара, поред гола.

Последње узбуђење у првом полувремену збило се у 40. минуту, кад је Лазовић са дистанце гађао десни доњи угао, али је све то парадом улепшао Зечевић.

Одличну прилику да дуплира вођство, црвена звезда је имала у 52. минуту. Печник је избио искоса са леве стране пред гол Зечевића који му је затворио угао. На одбитак је налетео Мијаиловић, али га је изблокирао Јевтовић.

Ипак, два минута касније на семафору је стајало 2:0. Резервиста Аврамовски је пресекао неопрезно додавање голмана Зечевића ка свом дефанзивцу, упослио Ракића на ивици шеснаестерца чији је шут изблокиран, али је лопта чудном путањом прескочила Зечевића и откотрљала се у мрежу.

Изузетно лош темпо игре виђен је у последњих пола сата меча, што је на моменте иритирало и навијаче Звезде који су очекивали много бољу партију својих љубимаца, а не чување резултата.

Да није било покушаја Мијића са 25 метара у 72. минуту, који је парадом зауставио Рајковић, ништа вредно помена не би могло да се напише за последњих 30 минута.

Извор: Сортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ