Све је готово! 25 May 2014

Галерија слика

Обиље видео материјала на нашем ЈТ каналу

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Заувек са нама! 18 May 2014

Навијачка група Делије Север обавештава све навијаче и симпатизере клуба да ће на утакмици са ОФК Београдом север ћутати првих 29 минута. Молимо вас да испоштујете став групе и поделите са нама тугу и бол коју осећамо и првих 29 минута не навијате!

Знамо сви да је титула на видику и да смо је много дуго чекали, али на жалост, неке ствари су испред свега. Желимо да се на достојанствен начин опростимо од нашег вође, друга и брата и мислимо да је ово прави пут. Након тога Делије ће дати све од себе да титула коначно стигне кући!

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Ми теби певамо, титулу славимо... 11 May 2014

Слике су постављене у галерији

Навијање: Први део и други део

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

6+ 23 Apr 2014:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Пазару! 23 Apr 2014:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Шампион рутински на Маракани, Милијаш бомбардовао са 30 метара - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Нова тројка – стари рецепт! Громовита левица Ненада Милијаша потписала је и другу победу Црвене звезде у шампионату.

Црвена звезда – Јагодина 3:0 (1:0)

Стрелци: 1:0 – Милијаш у 38, 2:0 – Ракић у 48, 3:0 – Лазовић у 67. минуту.

Стадион: Црвене звезде. Гледалаца: 12.718. Судија: Бојан Николић.

Црвена звезда: Рајковић, Петковић, Павићевић, (од 75. Јовановић), Лазић, Мијаиловић, Ковачевић, Лазовић, Савићевић, ( од 87. Ристић), Милијаш. Печник, Ракић, (од 71. Јовић)

Јагодина: Перић, Милинковић, Гашић, Михајловић, Филиповић, Митошевић, (од 77. Ивановић), Ф. Арсенијевић, И. Цветковић, (од 86. Ђурић), Мартиновић, Савковић, Шушњар, (71. Леповић).

Безуспешно су прваци Србије покушавали да изађу на победничку стазу, све док капитен није одапео стрелу са 30 метара и на сличан начин као Нишлије оставио без наде Јагодинце. Све остало била је рутина.

Могао је Милијаш и далеко пре финиша првог полувремена да остави Ћуране без перја. Одлучио је у 16. минуту да не шутира из сјајне позиције, него асистира Ракићу. Обојица су ширила руке док је лопта одшетала ван зоне опасности, центарфор се није надао додавању.

Све до тог момента звездаши су имали много мука да загосподаре тереном, Јагодинци су наметнули стил по свом укусу, спремни да запрете једино преко левокрилног нападача Милета Савковића.

Звезда је најлепшу акцију у првом полувремену извела у 19. минуту. Голман Никола Перић спречио је да то буде мат у три потеза. Александар Ковачевић је пребацио лопту на бок захукталом Николи Мијаиловићу, леви бек одлично уочио Вукана Савићевића на линији шеснаестерца. Уследио је јак и прецизан шут, па одлична интервенција чувара мреже.

Није остао без посла ни Предраг Рајковић, атрактивно је одбранио покушај из слободног ударца Ивана Цветковића.

Млади Савићевић био је најпокретљивијиу Звездином тиму, било га је на сваком делу терена. Публика је у исто време имала све мање стрпљења за игру Ђорђа Ракића, било је и звиждука.

Искусни нападач је, ипак, постигао гол на старту другог полувремена – један од најлакших у каријери.

Тражили су гости пенал у 59. минуту, судија Николић је проценио да Нејц Печник није направио прекршај над Миланом Милинковићем. Словенац је могао убрзо да маказицама повећа на 3:0, није био прецизан.

Одличну игру капитен Милијаш је зачинио одличном асистенцијом Дарку Лазовићу за још убедљивије вођство.ГООООООЛ

1:0 – Милијаш у 38:

Ненад Милијаш је наместио лопту 30 метара од гола, по средини. Милиметарски диригована лопта одбила се од леве стативе у мрежу. Мајсторијом капитена Црвена звезда је дошла до предности.

2:0 – Ракић у 48:

Нејц Печник је центрирао са леве стране. Голман Никола Перић испустио лопту после контакта са противничким играчем, судија се није огласио, Ђорђу Ракићу је остао лак задатак да погоди мрежу.

3:0 – Лазовић у 67:

Далекометну асистенцију Ненада Милијаша, Дарко Лазовић је прихватио грудима. У трку се за делић секунда нашао пред Николом Перићем, дијагоналом је погодио доњи леви угао за убедљиво вођство.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ