Све је готово! 25 May 2014

Галерија слика

Обиље видео материјала на нашем ЈТ каналу

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Заувек са нама! 18 May 2014

Навијачка група Делије Север обавештава све навијаче и симпатизере клуба да ће на утакмици са ОФК Београдом север ћутати првих 29 минута. Молимо вас да испоштујете став групе и поделите са нама тугу и бол коју осећамо и првих 29 минута не навијате!

Знамо сви да је титула на видику и да смо је много дуго чекали, али на жалост, неке ствари су испред свега. Желимо да се на достојанствен начин опростимо од нашег вође, друга и брата и мислимо да је ово прави пут. Након тога Делије ће дати све од себе да титула коначно стигне кући!

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Ми теби певамо, титулу славимо... 11 May 2014

Слике су постављене у галерији

Навијање: Први део и други део

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

6+ 23 Apr 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Пазару! 23 Apr 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда са креча до победе, судија иза гола “свирао” пенал! - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

ОФК Београд – Црвена звезда 1:2 (0:1)

Стрелци: 0:1 – Мрђа у 43, 1:1 – Чаврић у 56, 1:2 – Нинковић у 80. из једанаестерца.

Омладински стадион. Гледалаца: 2.300. Судија: Милан Јеремић (Београд). Помоћници: Урош Стојковић, Мирољуб Петковић.

ОФК БЕОГРАД: Павловић, Батес, Планић, Васиљевић, Антонов, Здјелар, Гајић, Јешић (од 83. Шкрбић), Палочевић, Мицевски, Чаврић (од 73. Ивановић).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бајковић, Петковић, Лазић, Крнета, Мијаиловић, Гогић, Милијаш, Печник (од 62. Савићевић), Нинковић, Мрђа (од 90. Мирић), Дауда (од 84. Касалица).

Црвена звезда је прошла танталове муке на Карабурми, али на крају славила са 2:1 против ОФК Београда. Домаћи тим је био равноправан ривал, у појединим тренуцима чак и бољи од црвено–белих и по приказаној игри, чини се, незаслужено остао без бода.

Звезда је до тријумфа дошла из једанаестерца који ће сигурно изазвати полемике, ако не због јачине прекршаја који му је претходио, онда због начина на који је досуђен – сигнализирањем арбитра иза гола.

Домаћи тим је пропустио колосалну прилику да први поведе. Планић је у деветом минуту промашио класичан „зицер“. Побегао је чуварима после центаршута Здјелара са леве стране из слободног ударца, и неометан са пет метара промашио гол!

Звезда је прву шансу имала тек у 20. минуту, када се Мрђа у трку ослободио Планића, шутирао под пречку са десног рогља шеснаестерца „романтичара“, али је Павловић лепом парадом то одбранио.

Само минут касније, опет је ОФК могао до вођства. И опет је то била стопостотна прилика. Гајић је избио сам пред Бајковића, а голман Звезде сјајно интервенисао! Лопта је потом погодила Мијаиловића у ногу и умало завршила у мрежи!

Потом је уследио осмоминутни прекид због заставе коју су истакле Делије на северној трибини, да би у 33. минуту поново Гајић био у прилици. Чаврић је спасио да лопта не оде у гол–аут, центрирао у срце казненог простора Звезде, Гајић био највиши у скоку, али је лопта одскакутала пред десне стативе Бајковићевог гола.

Мрђа се обрукао у 38. минуту. После корнера, домаћи играчи су избили лопту на кратко, Нинковић је главом са ивице шеснаестерца упослио Мрђу, који је такође главом са четири–пет метара шутирао право у Павловића!

Минут касније, Нинковић је уздрмао пречку са око 16 метара! На срећу по „романтичаре“ Павловић је врховима прстију закачио лопту после шута Нинковића и скренуо је ка пречки.

Звезда је повела у 43. минуту. Мијаиловић је мајсторски „обрнуо“ двојицу домаћих играча код корнер заставице, центрирао по земљи у петерац, Павловић се бацио у празно, а Мрђа само поставио ногу.

У првој половини другог полувремена су се играле „викторије“ – пред голом Црвене звезде! У таквој консталацији снага само се чекало када ће ОФК Београд да изједначи и то се десило у 56. минуту. Јешић је један од многобројних продора по левој страни преко Петковића завршио употребљивим центаршутом, а Чаврић поред смушених дефанзиваца Звезде послао, са десетак метара, прецизан шут у леви угао Бајковићевог гола.

Још неколико минута је трајала опсада Звездиног гола, да би тек потом гости почели да прелазе на половину „романтичара“ и прву прилику у наставку имали у 73. минуту. Милијаш је центрирао из слободњака са леве стране, Павловић „запливао“, Дауда сачекао лопту на другој стативи и главом шутирао преко гола са два метра!

Пре тога је и домаћин могао да поведе. Чаврић је добио лопту између Лазића и Крнете, изашао један на један са Бајковићем, али му је у одсудном тренутку лопта мало побегла, довољно да му чувар мреже црвено–белих уђе у шут!

Црвена звезда је добила једанаестерац у 79. минуту. Дауда је центрирао са леве стране, а Васиљевић пао преко Мрђе на ивици петерца. Мрђа је тражио пенал, арбитар Јеремић одмахнуо руком, али је судија иза гола сигнализирао главном да покаже на белу тачку, што је овај учинио. Наравно, уследили су бурни протести домаћих фудбалера.

Дуел Васиљевића и Мрђе је постојао, али остаје велика дилема да ли је контакт био довољне јачине за најстрожу казну… Нинковић је ауторитативно узео лопту и са 11 метара преварио Павловића за 2:1.

Опет се Звезда повукла на своју половину и опет умало била кажњена. Шкрбић је главом спустио лопту ка Ивановићу, овај изашао сам пред Бајковића, превише оклевао, изблокиран је, да би Шкрбић налетео на ту лопту, али је шутирао превише „млако“.

Извор: Спортски Журнал


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ