Резиме пролећне полусезоне 30 Jun 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Данас игра Звезда нови шампион 28 May 2014

Слике

Навијање прво и друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Све је готово! 25 May 2014

Галерија слика

Обиље видео материјала на нашем ЈТ каналу

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Рад на Маракани 11 May 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

146. дерби 27 Apr 2014




:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Преокрет за победу - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

У 6. колу плеј - офа Црвена звезда је као гост победила Бежанију са 4:2 и пришла на још један корак ближе новом шампионском пехару.

Црвена звезда је однела сва три бода у мечу са Бежанијом након великог резултатског преокрета, а најзаслужнији за победу браниоца шампионске тируле је нападач Ђокић, који је ушао са клупе и постигао два гола, прво за изједначење, а одмах потом и за вођство.

Домаћини су повели у деветом мимуту преко Павловића, који је извео слободан ударац са 20 метара, а онда из трећег покушаја поред читаве одбране црвено - белих забио лопту у мрежу.

На 2:0 повисио је искусни Османовић у 34. минуту меча. Прво је Лазић са леве стране одлично прошао поред Басте и центрирао на главу Османовића коме није било тешко да савлада немоћног голмана Ранђеловића.

Короман је у 44. минуту вратио Црвену звезду у живот, тако што је на једну одбијену лопту натрчао пре голмана Бежаније Божовића и вешто му је протурио кроз ноге.

Прво полувреме на стадиону Бежаније трајало је 57. минута јер је главни судија надокнадио изгубљено време због пет-шест бакљи, које су на терен убацивали гостујући навијачи.

У наставку игре Црвена звезда креће много агресивније на гол домаћина, што им се врло брзо и исплатило. Резултат је на 2:2, поравнао резервиста гостију Ђокић у 70. минуту на асистенцију Бурзановића.

Само пет минута касније Ђокић доводи црвено - беле до предности и тоталног преокрета на утакмици. Голман Бежаније Божовић је одлично одбранио ударац Басте, а на одбијену лопту натрчава Ђокић и гралом је шаље у небрањени део мреже домаћина.

Тачку на победу од 4:2 ставио је такође играч који је ушао у игру са клупе за резервне играче. У трећем минуту судијске надокнаде, Црвена звезда је извела контра напад у коме су учествовала три играча. Короман је претрчао комплетну одбрану Бежаније, ушао у казнени простор и упослио Георгијева који асистира Рашковићу, а овом није било тешко да гурне лопту у мрежу.

www.srbijasport.com


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ