Резиме пролећне полусезоне 30 Jun 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Данас игра Звезда нови шампион 28 May 2014

Слике

Навијање прво и друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Све је готово! 25 May 2014

Галерија слика

Обиље видео материјала на нашем ЈТ каналу

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Рад на Маракани 11 May 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

146. дерби 27 Apr 2014




:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Звезда без избора у Лисабону - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

„Црвено-бели” су пали на две последње утакмице у овом такмичењу, оба пута после продужетка, и у Португалији морају да ваде кестење из ватре. Звезду су порази код куће у прошлој сезони скупо коштали, а свака изгубљена битка пред њеним навијачима ће је и сада удаљити од осмине финала, пошто даље иду само по два првопласирана из сваке групе, додуше и два најуспешнија трећа.

Шљонск ју је победом у „Пиониру” већ довео у незавидну ситуацију, а кроз недељу јој долази Љетувос Ритас (Литванија) од кога је наш тренер Владо Ђуровић за кратко време направио екипу за респект. Зато Звезда у Лисабону мора да победи, јер би у супротном каснила и на последње возове.

Португалци у овогодишњем Улебовом купу имају чак три представника, али далеко од тога да су страх и трепет у игри под обручима. То, међутим, не би смело да успава „црвено-беле”, иако сусрет почиње у неуобичајено позне сате (22 часа по нашем времену, а 21 по португалском). Бенфика још није остварила победу, али да није мачији кашаљ потврђује то што је у гостима добрано намучила Шљонск (83:85). Ипак, освајач нашег купа бољег противника није могао ни да пожели за враћање самопоуздања, које је још више пољуљано поразом против Рефлекса.

Звезда ће само још у овом мечу бити без пословође Горана Јеретина на кога се чека као на озебло сунце. Он је најавио да ће се, после дуже паузе због повреде, у тим вратити у суботу када „црвено-бели” гостују у Задру. О вечерашњој утакмици тренер Београђана Александар Трифуновић каже:

– Два узастопна пораза после продужетака су уздрмала нашу младу екипу, склону осцилацијама, али ћемо већ у Лисабону дати све од себе да се вратимо на прави колосек. Бенфика јесте најслабија у групи, али за нас нико није аутсајдер. Заправо, када одиграмо у одбрани како треба, можемо сваког да победимо, у супротном, свако може да нас добије. Имао сам прилику да погледам сусрет Бенфике са Шљонском, да уочим њихове врлине и мане и имам идеју како да поставим игру.

www.politika.co.yu


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ