Нови Сад је наш! 24 Aug 2014

Слике

Радост након гола
Дозивање са западом
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Дошло је време титула да слави се! 10 Aug 2014

Галерија слика
Видео:
Почетак утакмице, пароле, друго полувреме, снимак са јужне трибине

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Резиме пролећне полусезоне 30 Jun 2014

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

ШАМПИОНИ!!! 26 May 2014





:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Делије у Ужицу 11 May 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Гроцлин – Црвена звезда 0:1 - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

После неуспешног покушаја да се пласира у Лигу шампиона, Звезда се налази надомак учешћа у лигашком такмичењу Купа Европске фудбалске уније. У првом мечу првог кола Купа Уефе, првак Србије је остварио минималну победу на гостујућем терену против освајача Купа Пољске: Гроцлин – Црвена звезда 0:1 (0:1).

Победоносни погодак за „црвено-беле” постигао је капитен екипе, у одсуству суспендованог Огњена Коромана, Душан Баста, упутивши изузетно прецизан ударац са око двадесетак метара. У 19. минуту први корнер за госте извео је Милијаш са леве стране, лопта се после велике гужве одбила до усамљеног Басте, који је упутио сјајан ударац и послао лопту тик поред леве стативе гола Гроцлина. Голман домаћих Пржировски је био заклоњен и није стигао правовремено да интервенише и тако сачува мрежу.

Почетак утакмице није наговештавао да ће крајњи епилог бити веома повољан за наш најтрофејнији клуб. Наиме, већ у 2. минуту најопаснији играч пољске екипе Сикора нашао се усамљен пред Ранђеловићем, али је искусни голман Звезде одлично реаговао и до краја сусрета је био несавладив. Ранђеловић се посебно истакао у финишу утакмице када је са свега пет метара зауставио шут Сикоре и због одличних одбрана био је најбољи актер меча.

Прву прилику наш тим имао је у 12. минуту, када је Аргентинац Баркос упутио волеј-ударац из окрета, али је лопта завршила поред гола. Баркос се против Гроцлина доста трудио, био је покретљивији него на ранијим мечевима и, може се чак констатовати да је успешно заменио Јестровића, који такође није могао да игра због суспензије.

Средином првог полувремена прилику за изједначење имао је и македонски интернационалац Ивановски, али је после корнера његов добар ударац главом одбранио Ранђеловић, избацивши лопту изнад пречке. У финишу првог дела игре виђене су две шансе на обе стране. Прво је Пјечнијак погодио спољни део мреже, а потом је после асистенције Саласа Баркос био непрецизан.

У другом полувремену пао је ритам игре домаћег тима, што су фудбалери Звезде могли да искористе и практично већ у Пољској обаве цео посао. Додуше, нису имали ни среће, јер је већ у 46. минуту Милијаш силовитим ударцем из велике удаљености уздрмао стативу. Веома запажени Милијаш у центру пажње био је у 52. минуту, када је голман Гроцлина крајњим напором успео да сачува мрежу после слободног ударца који је извео Звездин везиста.

У наставку меча шансу је добио Бајалица и у потпуности оправдао указано поверење тренера Косановића. У 80. минуту Бајалица је могао добру партију да можда крунише и поготком, али га је у силовитом продору зауставио капитен домаћина Минар.

www.politika.co.yu


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ