Све док дан мења ноћ... 26 Oct 2014

Галерија слика

Без струје
Од малих ногу мој си сан
Кореографије
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

147. дерби 19 Oct 2014

Галерија слика

Бакљада
Гробари, јел нас чујете
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Пола је код нас... 24 Sep 2014

Слике

Нова песма
Прво полувреме
Друго полувреме

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

...сећамо се својих предака! 20 Sep 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Цигани у Новом Саду 24 Aug 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Најубедљивија победа Звезде - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ana

На „Маракани” је виђена лепа првенствена утакмица, са ефектним головима, али на жалост трибине су биле празне, због изречене казне „црвено-белима”. Првак Србије је остварио најубедљивију победу у шампионату, а гости из Чачка и поред високог пораза заслужује похвале због сталне тежње да се надигравају са великим фаворитом: Црвена звезда – Борац 4:0 (3:0).
Домаћин је повео после прецизног волеј ударца Баста са око 18 метара, након корнера који је са леве стране извео Короман. Лопта је завршила у десном углу гостујућег гола, иза немоћног голмана Ерића. Потом је на сцену ступио капитен Звезде Дејан Миловановић и са два еврогола решио питање победника.

Миловановић је прво у 19. минуту после додавања Кастиља био прецизан са око 20 метара, а затим је у свом стилу, силовитим ударцем са још веће удаљености послао лопту под пречку. Тако се у року од само десет минута три пута затресла мрежа Чачана, који су имали прву прилику, али је на почетку меча голман Бановић добром интервенцијом одбранио шут Ињца.

Најистуренији играч Борца Ињац био је најзапаженији у гостујућем тиму, али из неколико повољних прилика није успео да постигне бар почасни погодак за госте. Пре Звездине голеаде, у 13. минуту је Рашковић несебично омогућио тамнопутом нападачу из Чада да се после меча са Бежанијом поново упише у стрелце, али се овај пут Мисдонгард спетљао.

На почетку другог полувремена Ињац није био прецизан у два наврата (47. и 55. минут), а средином другог дела игра опет изванредну шансу није искористио Мисдонгард. Молина је одлично центрирао са леве стране, а робусни Звездин центарфор је из близине главом упутио ударац право у голмана Ерића.

Коначан резултат поставио је у финишу сусрета Португалац Лукас, успевши да на атрактиван начин лобује голмана Ерића. Био је то његов „првенац” у Звездином дресу, чиме је награђен за велико залагање и изгарање на тешком терену по прохладном и тмурном времену. У 32. минуту судија Мажић је оправдано са тзв. техничке клупе домаћих због протеста удаљио тренера голмана Срђана Максимовића.

СТАДИОН: Црвене звезде. Утакмица је одиграна без присуства гледалаца. СУДИЈА: Мажић (Врбас). СТРЕЛЦИ: 1:0 Баста (15), 2:0 Миловановић (19), 3:0 Миловановић (24), 4:0 Лукас (85). ЖУТИ КАРТОНИ: Рашковић (Ц. звезда), Ињац, Пејовић (Борац).

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Бановић 7, Баста 7,5, Анђелковић 7 (од 85. Броновицки –), Туторић 7, Бајалица 7, Кастиљо 6,5, Лукас 7,5, Миловановић 8, Короман 7 (од 64. Трајковић 7), Рашковић 7 (од 58. Молина 7), Мисдонгард 6,5.

БОРАЦ: Ерић 6, Живковић 5,5 (од 75. Павловић 6), Драгутиновић 6, антић 5,5, Пејовић 5,5, Петровић 6, Крњинац 5,5 (од 62. Коцић 6), Лазарески 6, Симић 5,5 (од 46. Бошковић 6), Вусљанин 5,5, Ињац 6,5.

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Дејан Миловановић (Црвена звезда)

www.politika.co.yu


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ