Куп на Врачару 31 Oct 2014

Слике

Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

Све док дан мења ноћ... 26 Oct 2014

Галерија слика

Без струје
Од малих ногу мој си сан
Кореографије
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

147. дерби 19 Oct 2014

Галерија слика

Бакљада
Гробари, јел нас чујете
Навијање

:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

...а пола ко зна где 24 Sep 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

...сећамо се својих предака! 20 Sep 2014



:: пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ ::

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

 


Толмин - Црвена звезда 0:3 (0:1) - пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ Pijanac

Фудбалери Црвене звезде победом су започели серију припремих утакмица које их очекују у наредне три недеље.

Стадион: НК Анкаран
Гледалаца: 150
Судија: Иван Клун
Стрелци: Катаи у 30', Грујић у 66' и 85'.

Толмин: Балох, Цурк, Цодермаз, Кавчић, Зорник, Ракушчек, Јаре, Куцаловић, Сокановић Дејан, Ло Дука, Сокановић Далибор.
Резерве: Јенол, Мишић, Кавчић, Кос, Шулигој, Липужић.

Црвена звезда: Кахриман, Цветковић, Павићевић, Луковић, Анђелковић, Ковачевић, Стојановић, Савићевић, Катаи, Гаврић и Јовић.
Резерве: : Тркуља, Антић, Јовановић, Мбођ, Планић, Грујић, Ристић, Аврамовски, Босанчић, Лазовић и Паркер.


У првом полувремену, била је очигледна разлика у квалитету два тима. Иако си црвено-бели у јутарњим часовима одрадили тежак тренинг, то им није сметало да наметн свој ритам током већег дела утакмице.

Прву прилику на утакмици имао је Гаврић у 10. минуту, и том приликом је био оборен у казненом простору, али главни арбитар није показао на белу тачку. Први шут на гол био је дело Вукана Савићевића, али је лопта прохујала преко пречке. Поново је Гаврић, потом, имао прилику у 14. минуту након корнера - Звездин крилни играч је био сам на пет метара, али је лоше захватио лопту главом. И Толмин и Црвена звезда су се трудили да нападају преко бокова, али много успешнији били су Гаврић и Катаи који су били стална опасност по одбрану домаћина, а у вези је добру партију пружио Савићевић који је успешно комбиновао са саиграчима. Управо је Савићевић након соло продора шутирао са дистанце у 24. минуту, голман Толмина одбио лопту до Јовића, а Звездин нападач није успео да погоди оквир гола. Исти двојац био је у главним улогама и два минута касније; Савићевић је пронашао Јовића у казненом простору, Лука успео да предрибла играча и шутира, али је био изблокиран. Одличну шансу Јовић је имао и у 29. минуту када је изашао сам испред голмана, али је након шута лопта прошла близу стативе.

У 30. минуту, виђен је гол. Гаврић је центрирао са леве стране на другу стативу, а на правом месту нашао се Катаи који је "закуцао" лопту у мрежу. Последњу добру прилику у првом периоду имао је Гаврић, али са пет метара поново није успео да затресе мрежу, и голом крунише добру партију у првом полувремену.

У наставку, тренер Лалатовић је извео нових 11 играча, па су на терену били: Тркуља, Антић, Јовановић, Мбођ, Планић, Грујић, Ристић, Аврамовски, Босанчић, Лазовић и Паркер. Црвена звезда је наставила са нападима, па су почетком другог полувремена претили Босанчић и Грујић. Ипак, прву праву прилику у наставку имао је домаћин, у 58. минуту. Након снажног шута из казненог простора нападача Толмина, Тркуља је одлично интервенисао, и променио правац лопти која је завршила на пречки. Црвену звезду није пореметила ова прилика Толмина, и у 66. минуту након слободног ударца Босанчића и лоше интервенције играча словеначког тима, вођство црвено-белих дуплирао је Марко Грујић, који се нашао на правом месту.

Своју прилику на овој утакмици имао је Џошуа Паркер. У 75. минуту, након центаршута Лазовића, шутирао је главом, али лопта је прошла тик поред стативе. Звезда је до краја утакмица постигла још један гол, а стрелац је поново био млади Марко Грујић, који се истакао на овој утакмици. Овога пута, асистент је био Џошуа Паркер. Играо се 85. минут. Испоставило се да је то био коначан резултат утакмице.

Извор и фото: Званични сајт ФК Црвена звезда


пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ

Email Login
Password
powered by Everyone.net

New users sign up!

Forum
Nas Youtube kanal
Our channel on Vimeo.com
Pratite nasu sportsku galeriju, slike ce biti redovno osvezavane!
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅИЈпїЅ

пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ 2013/14

пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ: KoпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ: пїЅ. пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
- пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ | пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ
пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ пїЅпїЅпїЅпїЅпїЅпїЅ